REKLAM
nevval
PROFIL   RESIMLER   BLOGLAR   MISAFIR DEFTERI   ARKADASLAR   FAVORILER   VIDEOLAR  
 


RSS
SonsuzLuğa uzanan yoLda bir Yağmur damLasıydım...
Gönderme zamanı: 11/24/2009 10:57:16

 

Ansızın girdin hayatıma..Ne bir ışık ne bir ses..
Günden güne eriyen buz tanesi gibi ne bir hışımda oluverdi ne de araya zaman girip uzaklaşıp bitti..
Bir daha da görmedim seni…

Öyle bir zamanda karşıma çıkmıştın ki..Gelmekle gitmek arasında sekip durdum. Gelmek istesem hep bir engeller çıkıverdi! Mecbur gittim.. Ya da öyle sandım demeliyim. Sanaysa yazılan bu yazı sanırım gitmeyi de becerememişim !
Olmaz dedim..
Olamaz…
Her gece yatmadan önce dualar karşıladı beni. Başladı seni düşünme senfonisi.. (:
Ardından görülen rüyalar..Ve annemin “hadi kalk” diye söylenişi..!

Yaşamak zor zanaat kardeşim.
Hayat klişeleşmiş evet!
Her şeyin üst üste gelişi bir de…
Bir de seni görememek işte !

Elimi versem kolumu kaptırıyorum yüzmek istesem bilerek boğuluyorum bir çukur görsem içine atlıyorum! Düşünüyorum..Acaba ben ne yapıyorum ?!
Sanırım gerçekten özlüyorum..

İdeallerim hayallerim isteklerim var.Gerçekleşmeyi bekleyen umutlarım var benim.Hayatımın içinde sana da yer var! Hey sen evet sana diyorum!! Of gene boşuna sesleniyorum ..!

Ansızın girdin hayatıma çıkarmak istesem de olmuyor..
Lanet olasıca..Ne işin var dünyamda ?
Yaşamak zor zanaat kardeşim. İsteklerin seninle zıtlaşıyor. Aynaya baktığın yüz değil seninkisi..İçindekini kimse göremiyor…



Sonsuzluğa uzanan yolda bir Yağmur damlasıydım.. Sen üstüme bastın ben yılmadım! Sen üstüne yağmayayım diye şemsiyeni açtın ben daha da inatlaştım rüzgarımla şemsiyeni kırdım! Sen bağırdın ben üstüne yağdım..Sen küfrettin ben gene üstüne yağdım! Sonunda pes ettin ve Yağmur ´un tadını çıkardın! Biliyor musun işte o zaman dünyanın en mutlu insanıydım!


Etiketler: Nevval



Paylaş:



Görüntülenen 1 - 1 arasi, toplam 1 Yorum mevcut

Gönderen: magen1234
04/09/2014 12:04:38
cheapest fake rolex stated luggage loss, harm and theft represented the greatest single category of travel insurance claims, accounting for about 40 per cent of total claims. fake rolex for sale Travel Insurance Direct Common Manager Ian Jackson stated much more than 25 million bags had been mishandled last year in airports globally, of which about three.four per cent had been by no means reunited with their owners cheap fake watches . Mishandled luggage was 24 per cent lower than the prior year thanks to much better handling systems, but nonetheless occurred at a rate of 68,000 bags per day globally. Some Australians who lose their luggage will by no means see it once more fake breitling , resulting in thousands of dollars in lost property and immeasurable disruption to holiday plans, Mr Jackson stated. Although the vast majority of misplaced bags are discovered and returned to their owners inside 48 hours, thats no consolation if youre caught within the European winter with out your coat and gloves. Mr Jackson stated there had been ten easy precautions travellers could take to assist make sure their luggage



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***