REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1366 - Toplam yanitlar: 2

GONDEREN: Neslihan41 on 08/30/2010 04:06:59

1-TESADÜF BU YA!

Kopenhag''da bir genç doğum kliniğine girip da­nışmaya başvurdu:

— 48 numaralı odada yatan genç kızla görüşmek istiyorum. Nöbetçi hemşire sordu: Hay hay! Siz nesi oluyorsunuz hastanın? Ben mi? Erkek kardeşi? Bu sırada hemşirenin yanında duran hanım hemen atıldı:

— Öyle mi? Çok memnun oldum tanıştığımıza. Ben de annesiyim...

2-NEYİ GÖRMEMİŞ

Şoför kullandığı taksiyle "Sağa dönülmez işaretine rağmen sağa saptığı sırada trafik polisinin keskin keskin çalan düdük sesiyle birden yavaşladı, sonra yolun kenarına çekilerek durdu. Trafik polisi, sağ elinde zincirden tuttuğu düdüğü sallaya sallaya yürüyerek tak­ sinin yanına geldi, sert bir sesle sordu: — Levhayı görmedin mi? Şoför, kabahatli olduğunu kabul etmenin rahatlığı içinde itirafta bulundu:

— Görmesine gördüm de sizi görmedim...

3- YAŞLILIK

Bir adam, arkadaşına hastalığından dert yanıyordu: — Hele şu sağ bacağımdaki romatiz­ manın verdiği acıya hiç dayanamıyo­rum, dedi. Sebebi nedir, acaba?

— Neden olacak, dedi öteki. Yaşlılıktan. Bunların hepsi yaşlılık alâmetleri. Adam:

— Saçma, diye yanıt verdi. Sol bacağım da sağ ba­ cağım ile aynı yaşta. O neden ağrımıyor?

4-BİR GÖZÜN KÖRMÜŞ

Adamın biri evlenmiş. Her akşam, eli kolu dolu olarak evine gidermiş. Bir gün, her nasılsa, eli boş gitmiş. O güne kadar, hep kocasının eline bakan karısı, elini boş görünce, yüzüne bakmış ve bir çığlık atmış:

— Aaa! Senin bir gözün körmüş.

5- LİSTE

Adamın birini kuduz köpek ısırmış. Ama adam çok vurdumduymaz olduğu için, bugün iğne olurum, yarın iğ­ne olurum derken iş işten geçmiş. Doktora başvurup da kuduz olduğu gerçeğini anlayınca hemen bir kağıt kalem isteyip uzun uzun bir şeyler karalamaya başlamış. Doktor uzun süre beklemiş, bir ara dayanamayıp hayretle sormuş.

" Vasiyetnameniz bu kadar uzun mu? Vasiyetname hazırladığımı söyleyen kim doktor? Ben ısıracağım siyasilerin listesini yapıyorum! demiş.

6-AYNI YERDE

Temel uzun zamandır gör­ mediği arkadaşı Cemal''le İstanbul''da karşılaşır: Uşak nasilsun pakayum? İyiyum... Çocuklarun nasuldur? Onlar da çok iyidur... — Ha karin nasuldur? Temel böyle sorunca Cemal''in birden yüzü deği­ şir... Temel arkadaşının karısının geçen yıl öldüğünü ha­ tırlayıp hemen şöyle der:

— Yani aynı mezarda mi yatayii?

7-Hitler ve Titanic 

Hitlerin önüne üç esir getirmişler.Bir İngiliz,Bir Fransız ve bir Yahudi.Demişki size birer soru soracağım,bilen canını kurtarır. İngilize sormuş:

-Titanik ne zaman battı?

-1912, demiş İngiliz.Hitler:

-Bırakın,demiş ve Fransıza sormuş:

-Titanik kazasında kaç kişi öldü.

-1124 kişi,demiş Fransız.Hitler :

-Bunu da bırakın,demiş ve Yahudiye dönmüş:

-Say lan ölenlerin ismini.

--------------------------------------------------------------
Yok

GONDEREN: SiLeYdA on 08/30/2010 04:17:21

paylaşımınız için tşkrlluyumadan önce iyi geldi,tam çıkıyodum iyiki okudum ısıracağı siyasilerin listesini yapan adama ve hitlerin,yahudiye sorusuna çok güldümöbürleride güzeldi tabi, tekrar tşkrlr

Back To Top

GONDEREN: Neslihan41 on 08/30/2010 04:35:43

Bol gülücükler digerlerinide uyumadan önce okumanızı tavsiye ederim

Yok
Back To Top
11/25/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***