Toplam bakislar: 4916 - Toplam yanitlar: 20 |
|
GONDEREN: Almira on 11/14/2010 18:54:56 |
|
|
okll06 yazdı:
CANIM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMLE İNŞALLAH BU HASTALIĞIDA YENECEKSİN BİZLERDE DUALARIMIZLA HER ZAMAN YANINDAYIZ SEN DE GÜÇLÜSÜN YENECEĞİNE İNANIYORUM DUALARIMIZ HEP ÜZERİNE OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN HER ZAMAN SENİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM İNŞALLAH EN KISA ZAMAN DA ARAMIZA DÖNERSİN ALLAHA EMANET OL CANIM ÖPTÜMMMMMMMMMM
|
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/14/2010 18:55:55 |
|
|
zafer__gs yazdı:
sevgili nisan abla gecmis olsun hastaligin bizi cok uzdu. sana allahtan acil sifalar diliyorum. kendine iyi bak seni herkes COK AMA COK SEVIYOR
|
|
Usta__ yazdı:
sultanımmmmmmmm;geçmiş olsun hg din tekrar aramıza
|
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/14/2010 18:56:38 |
|
|
FIRTINA_06 yazdı:
slm aplam çok geçmiş olsun ALLAH ŞİFALAR VERSİN SANA İNŞALLAH SAĞLIĞINA KAVUŞUR DAHA İYİ OLRSUN DUALARIMIZ SENİNLE APLAM SENİ ÇOK SEVİYORUZZZ
|
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/14/2010 18:58:19 |
|
|
Berfince yazdı:
selam ablacım sen benı tanımıyosun ama ben senı tanıyorum senın nasıl bırı olduğunu arkandan hep duydum çok güçlu çok dopra ve yüreği çok güzel olduğunu kısılığınızı yanı sızı tanıyorum cunku hep aramızdaydınız ve kıskandım da açıkçası cunku herkez böyle olamaz bunlar her kezın arkasından denmez rahatsız olduğunu duydum ama ben emınım kı sızın kalbınızde bu sevgı yüreğinızde bu guzellık varken yasamayı ve ınsanları bu kadar severken sız en kısa zamanda eskı sağlığınıza kavusucaksınız gulen yuzunuzden tebbesum eksık olmasın dualarımız sızınle en kısa zamanda sızı aramızda görme umuduyla yaradana emanet olun
|
|
falez07 yazdı:
nisan benim canım arkadaşım ben nisanı batakda tanıdım arkadaşlıgımız sadece oyun arkadaşlığıyla kalmadı devamlı görüsüyoruz nisan gercekten hanımefendi bir okadarda güzel bi kalbi var arkadaşıma iftira attıklarında çok hasta oldu ve halada arkasından dedikodu yapiliyomuş yapanların eline ne geçecek acaba nisanın rahatsızlıgı bu olaylarlada ilgisi oldu moralmen çöktü ben onun hakkında konuşanları kınıyorum NİSANCIM SENİ ÇOK SEVİYORUM...
|
|
nisannnnnn yazdı:
sağolun arkadaşlar berfince felez arkadaşım bende sizleri ve diğer arkadaşlrımı çok seviyorum iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız ama bazı insanlar hata yapa biliyorlar ve yaptıkları hatalar bezen hayatlarına maal ola biliyor benim hatam insanlara değer vermek asla bu hatamdan vaz geçmiycem herkese ayrı ayrı değer vericem çünkü ben herkesi çok seviyor vede değer veriyorum bu değere kendini layık görmeyenler arkamdan atanlardır çünkü verdiğim değerin altında ezildiler bu yazımı belki okuycaklar benlkide okumuycaklar bilemiyorum inşalah okurlarda bundan sonraki hayatlarında birdaha kendilerine verilen değerin kıymetini iki tatlı söze heba etmezler hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar diliyor geçmiş bayramınızı kutluyorumm NİSANNNNNN
|
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/14/2010 18:58:55 |
|
|
esmerbeyy yazdı:
Nisan baharın en güzel ayıdır.Baharın gelişini,yeşilliği, agaçların tomurcuklanmasını ve güzel kokuları getiriir bize.Nisan bana hep yaşama sevınci verir. Sende nıkın gibisin bundan şüphem yok.İçin isevgi ile dolu ve bu sevgiyi etrafındakilere dagıtmak için hazırsın.Canyoldaşım tutku senı boşuna sevmemiş.İyi ir dost harika bir arkadassın.Seni seviyoruz ve en kısa zamanda yüregindeki sevginle beraber seni aramızda istiyoruz.Geleceksınn emınım hemde daha sağlam olarak...selam ve saygılarımla....
|
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/14/2010 18:59:44 |
|
|
oflu yazdı:
slm nisan kankim seni seviyoruz allahta acil şifa diliyorum önemli olan moralinizin bozulmaması inşlh moralinizi bozmazsınız yine seni seviyoruz en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz saygılar kankam
|
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/14/2010 19:01:12 |
|
|
asilbey yazdı:
Arkadaş-Dost Arkadaş; şartlar müsait ise, Hep yanında olandır.
Dost; şartları düşünmeden, Yardımına koşandır.
Arkadaş senin için, Hep iyi niyet besler.
Dost; niyetten ötesini, Mutlak gerçekleştirendir...... Arkadaşla beraber, Hoş vakit geçirirsin.
Dostun yanında ise, Huzuru hissedersin.
Arkadaş, olmaz ise, Bir başkası bulunur.
Dost; asıl yokluğunda, Yerine gelmeyendir.
Arkadaşla yaşadığın, Sevgi, saygı, paylaşım.
Dostunda bulduğunsa, Özün gibi güvendir.
Arkadaşla beraber, Güzel geçer her zaman.
Dostun fırtınalarda bile, Sığınacak bir liman.
Arkadaşa kendini, Hep anlatmak gerekir.
Dostunsa kelimesiz, Seni iyi bilendir.
Arkadaş için belki de, Çok farkın yok kimseden.
Dost;yüreğin ve ruhunun, Farkını fark edendir...Gecmış olsun dılıyorum hersey gonlunce olsun allah acıl sıfaalr versın dualarıomız senınle.
|
|
Hacegan yazdı:
Nisan hanıma Allah tan acil şifalar diliyorum şu mübarek günde yazdıklarınızada aynen katılıyorum
|
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/14/2010 19:01:54 |
|
|
OGUZ54-54 yazdı:
ablaam ilk önce seni tanıdığım için kendimi çok şanslı bir kardeşin olarak görüyorum rabbimden dilerimki bir an önce eskisi gibi hep beraber batağı feht edeceğiz inş... yüzün gönlün yüreğin hep gülsün ablammmm.
|
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/14/2010 19:02:37 |
|
|
kolera06 yazdı:
NİSANNN ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİRİM ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN İYİKİ VARSIN ÖĞLEDE KALMANI İSTİYORUM SENİ HER ZAMAN ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ SEN BAŞIMIZIN TACISIN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN DUALARIMIZ SENİN İÇİN ŞU MUBAREK GÜNDE ALLAH ACİL ŞİFALAR VERİR İNŞALLAH UNUTMAKİ ARKANDA SENİ SEWEN BU KADAR İNSAN VAR ONLARI SENSİZ BIRAKMAAAAA!!!!!! SAYGILARIMLA ALLAHA EMANET OL
|
|
Back To Top |
|
|