Toplam bakislar: 4921 - Toplam yanitlar: 20 |
|
NİSANIMM SEN ÇOK ÖZEL BİR İNSANSIN VE CANIMM ARKADAŞIMMMM.SENDEKİ GÜÇ ÖYLE BÜYÜKKİ YENEMİYECEĞİN HİÇ BİR ŞEY YOK SEN BUNUDA BAŞARACAKSIN ARKANDAYIZ CANIMM TÜM SEVENNN ARKADAŞLARIN VE DOSTLARNN BUNU GÖRECEKSİN. umut çiçegim bu kışta üşüyorum. kimbilir kaç kış daha üşüyeceğim. sana yanacağım bu yazda. ve kim bilir kaç yaz daha. kaç bahar seni açacak bütün çiçekler, senden uçacak bütün böcekler. arılar seni koyacak kovanlarına, kaç ülke gezecek seni göçmen kuşlar... ama sen hep umut çiçeğim olacaksın. yaşayacağız yaşlanacağız seninle. sürekli değişen dünyamda değişmeyecek tek gerçeğim olacaksın ömür boyu.CANIMMMMMMMMMMM ARKADAŞIM.
|
|
GONDEREN: askvenaz on 08/17/2010 13:57:56 |
|
Lal rengi akşamlarda, hüzün gülleri ağlar
Sarar da yollarımı, geçit vermez hiç dağlar
Ödedim bedeleni, borçlusun bana hayat
Düş yakamdan, usandım, hükmün buraya kadar
Ahtım var hüzünleri, inatla sileceğim
Bıkmadan sevgi ekip sevgi üreteceğim
Sönmez bende ışıklar diğer adımda Nisan
Lal rengi akşamlara umutlar serpeceğim................ Her N isan bir bahardır her bahar bir gökkuşağı her gökkuşağı birçocuktur... burda çocuklarfazla yalnız kalmış nisan abla özledik seniiii
|
Back To Top |
|
GONDEREN: AySu_06 on 08/17/2010 14:13:02 |
|
Rüzgarın Estiği Taraftayım Senin için Rüzgara Karşıyım Hayata Küsme Ne Olur geçmiş Olsun Dileyerek yanındayım Unutma Bunu.. Kendine dikkat et sen bizim için önemlisin
--------------------------------------------------------------
|
Back To Top |
|
cok degerli nisannn ablam, seni cok özledik ve en kisa zamanda aramizda görmekten büyük mutluluk duyacagiz.sen herseyin en güzeline ve en iyisne layik olan ablamiz ,kardesimizsin.**ZAMAN ALISMAYI ÖGRETIR AMA UNUTMAYI ASLA!!!!** kendine iyi bak , rabbime emanetsin &nb sp; &nb sp;
|
Back To Top |
|
GONDEREN: SeMiHH on 08/17/2010 15:52:16 |
|
NİSANNNN ABLAMMM SENİİİ COKKK ÖZLEDİKKKK VEE ARAMIZDAA GÖRMEKK İSTİORUZZZ ABLALARINN BİTANESİİİİİ : ) VEE UNUTMAKİİİ SENİİİ HEPİMİZZ COK SEVİORUZZZZZZ KENDİNE COK İYİ BAK ABLAM EN KISA ZAMANDA BURDAA GÖRÜŞMEKK DİLEĞİYLEE SENİ SEVİORUMM CAN ABLAM
|
Back To Top |
|
Yine ben varım duanda değilmi anne Yine beni düşünüyorsun şu anda değilmi anne Düşünmekle mi geçiyor gecen gündüzün beni anne Bırak üzülmeyi, benide üzüyor üzüntün beni de anne Gurbetin dağları var aramızda biliyorsun anne Sebepler mani oluyor kavuşmamıza biliyorsun anne Gözlerin yine yaşlı, yine kanlı bildim mi anne Hasretten gönül dağların karlı bildim mi anne Ben sensiz, sen bensiz, perişan bir haldeyiz anne Bir gün kavuşma umuduyla yanan bir haldeyiz anne. canım nisannnn anneme sewgilerle batak lobisi senin geri gelmeni bekliyor
|
Back To Top |
|
canımmmmmm nisanım hastalıkları yenemeyecek kadar güçsüz olamayız sen çok güçlü birisin her zorluğu yendin ..mikroplarla savaşmayı biliyosun(!) :) sen her zorluğu yenersin seni seviyoruzzzz ve seni en kısa zamanda moral dolu sağlıkla aramıza bekliyoruz..öpüldünnnnnnnn.................... .Dilsiz değildir suskunluk,çok şey anlatır anlayana..Kelimelerin anlatamadıklarını haykırır aslında..Bir kaçış değildir suskunluk,bir bakıştan çok daha fazlasıdır..Sessiz çığlıkların bir adım ötesidir..Hayata olan öfken, insanlara olan kırgınlığın, ve daha nicesi ......saklıdır içinde sukunetin. Rest çekmenin ''asil' halidir...sevgilerimle YELLOW_ROSE
|
Back To Top |
|
slm ablacığım insanlar altn kadar kıymetlidir ,sende bizim için öylesin ablamm ve en yakın zamanda rabbiminde yardımıyla ve bukadar sevgi dolu sözle yenemiyeceğin hiç bir şey yok diye düşünüyorum.sevgi ve sağlıcakla kal .....
|
Back To Top |
|
GONDEREN: irem_su on 08/18/2010 00:28:01 |
|
CANIM ABLAMM SENI COKK AMA COKK SEWIYORUMM SEN BU GUSEL YUREGINLE YENEMICEGIN USTESINDEN GELEMICEGIN BISI YOK ALLAHIN IZNIYLEE BITANEMM BENIMM RABBIMM SANA ÖLE GUSEL BIR KALP VERMISKII SEN HERSEYIN EN IYISINE LAYIKSINN ALLAHIM SANA SIFA VERSINN DUALRIMLA BUTUN KALBIMLE YANINDAYIM SENI COKKKKKKKKKKKKKKKK SEVIYORUMMM CANIMM ABLAMMMM
|
Back To Top |
|
GONDEREN: oZznur on 08/19/2010 15:00:08 |
|
canım ablacım senı tanımıyorum ama sitede çok duydum adınızı çok geçmiş olsun diyorum sevgilerle.
|
Back To Top |
|
|