REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1766 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: ates on 07/30/2010 13:09:18


.....GÜL FALI....
 

Gerçekte derin sevgiye ve de derin arkadaşlığa değer veren, genellikle de hassas, duygu yüklü ve bir o kadar da neşeli , mantığı ile değil, hisleriyle hareket etmeyi seven kişilerdir. Derin sevginin beraberinde güzelliğin simgesi olan gülü seven bu insanlar duygusal hayatlarında ise büyük derecede mutlu beraberliklere ortak olurlar.

..

karanfil sevenler
            &nb sp;                         &nb sp;                  &nb sp; 

Gerçekten en küçük bir şeye dahi kızabilen, güçlü ve derin duygulara sahiptirler, ancak az ama öz konuşup, çok dinlemeyi tercih ederler. Oldukça sert bir kişilik yapıları mevcuttur ve sevgilerinde aşırı derecede kıskanç bir yapının sahibi olurlar. Bu durumda sevdiklerinden oldukça zor ayrılmaları manasına gelmektedir. Hayatlarında ara sıra da aşırıya kaçtıkları da görülmektedir.

ZAMBAK SEVELER.








Gerçekte genel olarak güzeli sevmeyi seven bir yapıya sahip insanlardır. Ancak şartlar ne olursa olsun, illa ki güzel olsun. Bu kişiler o güzelliği sadece sevmekle kalmazlar, ona tamamen ve hemen sahip olmak isterler. Fakat bu yapıları onların acı çekmelerine ve mutsuz olmalarına sebep olabilmekte



LALE SEVELER..









Gerçekte hassas bir yapı adeta onlar için bulunmuş bir kavramdır. Oldukça çabuk kırılabilen yapıları, yaşama küsmeleri ve sevmek değil de sevilmeyi arzu etmeleri onların hassas olan yanını ve çekingen olan kalbini çok daha korkak hale sokar ve ürkek bir durum yaratır. Aşırı derecede narin kişiler olarak bilinirler.


YASEMİN SEVENLER




Gerçekte hayalperest ve daima bir bekleyiş içerisinde olan oldukça da kırılgan bir yapıya sahip kişilerdir. Onlar içinse acele diye bir kavram yoktur. Her şeye rağmen bir açlık duygusu içinde bulunmaları, ağırbaşlı olmaları onları, arkadaş çevreleri arasında kendini beğenmiş bir kişi konumuna taşımaktadır. Ancak işin realitesi hiç de öyle değildir. Onlar son derece hassas, duygusal bir karaktere sahiptirler




MENEKŞE SEVENLER



Gerçekte kindar olmayan, alçak gönüllü, yüreği sevgi dolu ve paylaşmayı seven kişilerdir. Beyin yolu aracılığıyla almaya açık bir yapıları mevcuttur. Doğuştan temiz ruhlu ve temiz duyguları besleyebilen karakterleri, onları herkes tarafından aranan insan yapar.




LEYLAK SEVENLER



Gerçekte üstüne çok aşırı derecede düşülmüş olan beraberinde de doğa tarafından özene bezene yaratılmış ruhları sebebi ile negatif olaylar karşısında bile mutluluk bulabilirler. Açık kalpli, içten ve nezaketlidirler. Fakat bütün bunların beraberinde oldukça güçlü olan yaradılışları onları dağılmaktan kurtarır




ŞEBBOY SEVENLER





Gerçekte uçarı olan doğaları, daldan dala konmaları ve sevdiklerinin değişmelerini istemeleri dahilinde düşünce tarzı olarak oldukça iyi kişilerdir. Şayet onlar birisine bir negatif enerji ya da zarar verecek bir harekette bulunmuşlar ise, bu, negatif anlamda düşünerek değil, tam anlamı ile istem dışı olmuş bir hareket olarak algılanmalıdır.











 





--------------------------------------------------------------
Bazen dünyayı içime sığdıracak kadar genişliyor yüreğim.. Bazen de..




GONDEREN: ates on 07/31/2010 14:44:38


genelde güzel şeyler deniyor ama sonu acı çekme dilerim ki birsu tşkler





--------------------------------------------------------------
Bazen dünyayı içime sığdıracak kadar genişliyor yüreğim.. Bazen de..
Back To Top
09/20/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***