Sonu olmayan bir yolda yürümek ne demek bilirmisin Yolun sonu olmadigini bile bile sonu varmis gibi O´na Kosmak Ve Her Adimda Birazdan Bitecek Bu Aci diyerek kendi kendini avutmak Her Adimda Gözlerinden DamLa DamLa Yas Akitmak Ve Her DamLada Biraz Daha Bitip TüKenmek . . .
Sensiz Gecen Bilmem kacinci Gün Bugün. . Ben Hala Agliyorum Hala Her Kapi calisinda SENmissin Gibi Kosarak Binbir umutla kapiyi aciyorum Ve Geri Dönecekmissin Gibi Binbir umutla Bekliyorum Penceremde !
Dönmeyecek olan birini bekledinmi Sen . . . Öyle Ya Bekleyen SEN degiiL Beniim Öyle Ya Sen Gittin Benden Ben Degil !
Ya Ben Cok Fazla Sevdim Seni . . . Yada Sen alisik degildin böylesine sevilmenin Söz Veriyorum Eger Dönersen Eskisinden Az sevmeye Calisacagim Seni Yeterki Sen Sirtini Dönüp Acimasizca Gitme Benden !
Benden Alip Götürdügün Seylerin eksikligini duymaya basladim Gözlerim KuLaklarim Dudaklarim Yerli yerinde ama . . . Ama Sen Varsin iste Bedenimin her yerinde. Gözlerimin Baktigi Her Yerde Seni Görüyor Duydugum Her Sesi Sana Benzetiyor Ve Dudaklarima dokunan Rüzgarda Seni Hissediyorum !
Alsaydin Beni Yanina . . . Yapamiyorum Buralarda Sensiz ! Sensiz Cekilmiyor Iste bu YALAN Dünya . . . .
Nasil Bu Kadar Acitabilir bir insan yoklugu . . Nasil Yakip Kavurabilir Yüregini Böyle Acimasizca Ne Zaman Bitecek Bu Aci Diye Yalvarirken her Gece Allaha Nasil Dahada Artabilir yüreginin Yangini ? Böyle Delicesine Sevmek Kimin icadi ? Kim cikardi Böylesine Can yakmayi ? Durduramazmi Birileri bu ASK savasini ?
Ben Cokmu Istiyordum Böyle Kördügüm Sana Baglanmayi ? Istemezmiydim Bir Gece olsun aglamadan uyumayi . . . Ve Sadece Bir Sabah Gülümseyerek uyanmayi ?
Cok Seymi Istedim Senden ? Sadece Sende Beni Sevseydin Benim Seni Sevdigim Gibi . . .
Sen Hic gercekten Sevdinmiki beni ? Gözlerimin icine Baktiginda gördünmü Ucsuz Bucaksiz Sevdami Bana Sarildiginda Kokumu icine cektinmi Bir NEFES gibi . . Öptügünde Dudaklarin yandimi alev alev.. Birileri AgLarken kuytu köselerde Sen tebessüm Ettinmi Sadece SENINIM diye Ben Etmistim Sevgilim Seni Benim Sanip Tebessüm Etmistim Aglayan Herkese inat Simdi ise O kuytu köselerde Ben Agliyorum Hickira Hickira . . Simdi AnLiiyorum o AgLayanlarin halinden .. Ve Simdi Anliyorum O Aglayanlarin Neden Bana Aciyarak Baktiklarini ! ( meger her askin sonu hüsran Her Askin sonu Gözyasi imis ) !
Atamiyorumki Yüregimden . . . sökemiyorumki KaLbimden silemiyorumki Adini AnLiimdan ! Gamze Gamze Tebessümde Sana .. Alev Alev Öfkede AnLamiyorum Bunun adina Nasil ASK derler . . . Ben Böyle Acilar icinde Kivrana Kivrana Severken Seni Sen Hic Gercekten Sevdinmiki Beni ? . . . S E V D I M deme bana sakin ! Eger Gercekten Sevseydin Simdiye Coktan D Ö N E R D I N