REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 2549 - Toplam yanitlar: 4

GONDEREN: KoRuMa_06 on 02/04/2009 20:17:54

Neden bunu yapiyorsunuz yaaa??? Neden sadece eglenmek icin,kücük bir gönül macerasi icin bekarim diyorsunuz ??? Birakin yaa o secimi biz yapalim..Belki buna ragmen sevecegiz ya da cekip gidecegiz.Ama aylar sonra aslinda evli oldugunu ögrenmek daha yikici degilmi?? Sizler anne kuzulari,bizlerse sizi eglendirmek icin hazirlanmis oyuncaklarmiyiz ??

Oysa niyetiniz sadece ufak bir kacamak..Bu kisacik bir eglence icin bir hayati mahvetmeye degermi sizce???

Sadece sunu bilin yeter ??? Evde ki eşinizde de erkek !!!

GONDEREN: Almira on 02/05/2009 16:02:41

Bir bayan olarak bu okuduklarıma gerçekten çok utandım.Bu sadakatsizlik gün geçtikçe toplumumuzda da artmakta.

Tabi bu sadakatsizlik erkekler tarafından da daha çok yapılmakta.

Aldatmanın sanalı gerçeği olmaz, aldatma insanın vicdanında başlar.

ALDATMANIN İLK ADIMIDA YALANDIR.Bunu sakın unutmayın...

Back To Top

GONDEREN: stroyy on 02/07/2009 00:47:28

Aldatmak erkek veya kadın ne şekilde ve ne amaçla olursa olsun çok kötü hiç bir sebep bence aldatmayı gerektirmez.kimse kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmamalıdır.ben ihaneti mide bulandırıcı bir ahlaksızlık, karaktersizlik ve insanın kendine saygısızlığı olarak düşünüyorum aldatan insan aslında kendine karşı"da yeterince dürüst değildir.duygu ve düşünceleri ile yüzleşmekten kaçar.ne istediğini bilmiyordur.bir söz vardır bu durumu çok güzel dile getirmiştir "aldatan kendini aldatır "

aldatılmakta"da hiç bir şeyin sonu değildir.aldanan değil ,asıl aldatan zarar görecektir.sanırım şu atasözü"de bu duruma çok iyi anlatacaktır  "ava giden avlanır "

Back To Top

GONDEREN: NeZ on 02/07/2009 02:34:37

evet ii bişe degil ama sadece bayanlarmı burda bayanları kotulemişsiniz evli erkekler daha beterini yapmıyolarmı sizce bence bu konuyu burdan kaldırın her iki tarafda birbirinden daha suclu

--------------------------------------------------------------
Back To Top

GONDEREN: teomanarm on 04/07/2009 20:58:47

seçim kampanyası gibi bir giriş

ama evli bayanlar dava etse kazanır haberin olsun

Back To Top
11/06/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***