Toplam bakislar: 1784 - Toplam yanitlar: 2 |
|
GONDEREN: ciko on 06/03/2010 12:41:50 |
|
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış. Lambadan cin çıkmış ve; -'Sadece bir dilek hakkin var, iyi düşün öyle dile' demiş. Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak: ...-'Bütün dünyada zulmün, savasın, açlığın bitmesini istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, her yere barisin gelmesini diliyorum' diyivermiş. Cin haritaya bakmış ve dehşetle; - 'Tanrı askına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam, isimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ; - 'Hayatim boyunca doğru bir erkek bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demiş. Cin derin derin bir iç çekmiş: -Uzat su kahrolası haritayı..!!!
|
|
GONDEREN: YaQuZa on 06/03/2010 13:35:41 |
|
Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demiş. Cin derin derin bir iç çekmiş: -Uzat su kahrolası haritayı..!!! emeğinize sağlık o cin erkekleri tanımıyormuş.))))
--------------------------------------------------------------
|
Back To Top |
|
GONDEREN: ela66 on 06/05/2010 08:40:32 |
|
emeginize saglik süperdi yazik cin icin diger secim imkansizdi,ama erkegin durumu daha vahim cikti
|
Back To Top |
|
|