Toplam bakislar: 2677 - Toplam yanitlar: 3 |
|
Gel sarılYüregimin kiyiliklarinaSer kendiniIcimdeki sevdayaSaril banaSaril askimaDüsüyorsun yüregimeTane,tane yine bu geceGel hadi,tut ellerinden sevdamiDüsmesin,gece karanligindanBilinmezliklerine düslerinBas kaldirislarimiz olsunSu kara gecelereUyanalim birlikteSevdanin en dibineOksasin dogan günesIcimizdeki sevgiyiKokusu duvarlarimizinMutluluk olsun...MiSRa
Beni VerMe ellere.. Al GöTür YüregiNe.. Sakla GösTerMe KimseYe.. Beni VerMe ellere.. Al GöTür YüregiNe.. Sakla GönDerMe Bir Yere..SarıL Bana KaL BiraZ öYLe.. Dur BiRaz öyLe.. Sus biRaz öYle.. Solugun YeRine Beni Al iÇinE.. VerMe GeriYe.. KaL BirAz öylE... Dur BiRaz öyLe.. Sus biRaz öYle...!
|
|
GONDEREN: ya_sonra on 06/02/2010 22:56:15 |
|
Beni VerMe ellere.. Al GöTür YüregiNe.. Sakla GösTerMe KimseYe.. Beni VerMe ellere.. Al GöTür YüregiNe.. Sakla GönDerMe Bir Yere.. SarıL Bana KaL BiraZ öYLe.. Dur BiRaz öyLe.. Sus biRaz öYle.. Solugun YeRine Beni Al iÇinE.. VerMe GeriYe.. KaL BirAz öylE... Dur BiRaz öyLe.. Sus biRaz öYle...!
harika gönlüne sağlık
--------------------------------------------------------------
|
Back To Top |
|
Zaman ne acımasız yıllar pek çabuk geçse de Ömür;bir mum gibi eriyip bitse de Sönse de alevlerim, kor-köz olup tükense de Seninleyim sevgilim yeter ki sen sarıl bana.
|
Back To Top |
|
GONDEREN: TanyeIi on 06/04/2010 14:43:13 |
|
Zaman ne acımasız yıllar pek çabuk geçse de Ömür;bir mum gibi eriyip bitse de Sönse de alevlerim, kor-köz olup tükense de Seninleyim sevgilim yeter ki sen sarıl bana.
--------------------------------------------------------------
|
Back To Top |
|
|