Toplam bakislar: 4666 - Toplam yanitlar: 25 |
|
Bu acılı gününüzde acınızı paylaşıyor Hakkın Rahmetine Kavuşan Merhuma Yüce Allah’tan rahmet , kederli ailesinize sabırlar diliyorum Yeri Nur Mekanı Cennet olsun.. allah bunu unutturacak başka acı göstermesin kardeşim..
|
Back To Top |
|
GONDEREN: KARATAY on 05/22/2010 00:44:07 |
|
KARADENİZ ATEŞİ AİLESİ OLARAK IRMAK adminimize baş sağlığı diliyoruz, Mevla merhuma rahmet geride kalan sevdiklerine de sabırlar versin...
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 05/22/2010 00:51:37 |
|
Başınız soğ olsun IRMAK Adminim :(
ALLAH RAHMET EYLESİN. Geride kalanlara uzun ve hayırlı ömür versin..
|
Back To Top |
|
GONDEREN: irem_su on 05/22/2010 14:24:59 |
|
BASIN SAGOLSUN IRMAK HEMSERIM ALLAH SABIR VERSIN RABBIM KABRINI NUR MEKANINI CENET ETSIN
|
Back To Top |
|
başın sağolsun bacım .rabbim merhumun mekanını cennet kalanlara sabır ve metanet ihsan eylesin.
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Simay_ on 05/22/2010 22:05:05 |
|
IRMAKCIM CANIM ARKADAŞIM BAŞIN SAĞOLSUN.MERHUM BABANIZIN MEKANI CENNET OLSUN .AİLENE YÜCE RABBİM SABIR VERSİN..
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Erkin__ on 05/23/2010 01:21:37 |
|
ırmak kardeşim başınız sağolsun mevlam mekanını cennet eylesin sizlerede sabırlar versin.
|
Back To Top |
|
GONDEREN: ZEYNO_35 on 05/23/2010 02:24:17 |
|
IRMAK ARKADAŞIM BAŞIN SAĞ OLSUN BABACIĞININ MEKANI CENNET OLSUN SİZLEREDE ALLAH SABIR VERSİN.........
|
Back To Top |
|
Sevgili Irmak, İnanın şu anda yeni haberim oldu.Formdakı yazılara bakarken babanızın vefatını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.Alllah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Acınızı yürekten paylasıyorum.Başınız sağ olsun..
|
Back To Top |
|
|