REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 918 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: SiMGe_ on 05/10/2010 12:39:13

BİTMEYEN SEVDAM

yokluğunu karanlıkta daha çok hissederek ızdırap çeke çeke alıştım karanlığa...Sel oldu gözümden akan yaşlar.Aldırmadım....yüreğim sızladı.kavruldum hergün hasretinin ateşiyle.Ben kaç kez uykularımı böldüm,ben kaç kez yokluğunda ÖLDÜM...titredi ellerim maziyi andıkça.buz kesti bedenim,bi noktaya daldı gözlerim..?hayalinin canlandığı noktaya.durmadı gözümün yaşı,hiç bitmedi yüreğimdeki acı...Susarım sadece susarak özlerim seniyok derdimi anlatacak yürek yapamam suçlayamam canımdaki caanı..İmkansız dermanım vazgeçilmezim bilirim kırgınsın bana bu sevdadan göç ettim edeli.ceza oldu bana sensizlik,uyumadım gecelercehesap sordum bedenime dayanamadı yüreğim..Tükendi umutlarım,bitti hayallerim herşeyim gitti,SEN GİTTİN BEN BİTTİM....senmişşin meğer benim tebessümüm benim anlamım sen missin.çarem ilacım tek ümidim sen sen sen..oysa hayallerim vardı henüz yaşayamadığım hala açım sana doyamadım yürek avuntum deil yürek çarpıntımsın kimseye anlatamadım...teselli aradım yok bulamadım seni sevdiğim kadar sevebileceğim bi delikanlı bulamadım.yerini dolduramadım,acımadım kendime seni kaybedecek kadar cesurdumya

YANILMIŞIM AŞKIMMMMMMMM YAPAMADIM SENSİZ...

GONDEREN: TanyeIi on 05/18/2010 12:17:24

çok içten bi yazı paylaşım için tesekklurler arkadasım...

--------------------------------------------------------------
Back To Top
11/18/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***