yellowrose arkadaşım başınız sağolsunn yaradan gani gani rahmet eylesinn sizlerede metanet sabır dilerim yaradan sizlerin ve rahmetli olan arkadaşımızın yar ve yardımcısı olsunn ölümü tüm canlılar tadacak der alemleri yaradan geride kalanlara yaradan uzun ömür sabır versinnn
CANIM İNAN ÇOK ACIYOR YELLOWW ROSEMM .HEP SENİNLE OLACAĞIZ BU SENİN ACINI DİNDİRMEZ AMA EN AZINDAN HAFİFLETİR.7 YILDIR HER ANIMDA YANIMDA OLDUN SENN ÇOK İYİ BİR ARKADAŞ VEDE CANDAN Bİ DOSTSUN ENİŞTEMİDE ÇOK SEVERDİM ALLAH RAHMET EYLESİNNN.ALLAH SİZLERE ÖMÜR BOYU SAĞLIK VERSİN VE OĞLUŞLARIMA KARA GÖZLÜMEE......SİTEDEKİ ARKADAŞLAR YAZDIĞINIZ VE ARKADAŞIMI YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE TŞKKR EDERİM BİR AİLE OLDUĞUMUZ YİNE BELLİ OLDUU ÇOKKKKKKKKKKKKKKKK TŞKKRLERRR HEPİNİZİ ÇOKKK SEVİYORUM ......
yellowlowe söyleyecek söz bulamıyorum en değerli varlığını kaybeden birine nedenirki.... kardeşimiz nurlar içinde yatsın....allahım sizlerede peygamber sabrı versin.
Söze nasıl başlasam bilemiyorum.İnsanın can yoldasını kaybetmesi kadar acı bir şey olamaz.Acın gerçekten büyük.Ama ölüm allahın emri her fani bunu birgün tadacak ve sırası gelen gidecek.Yüce rabbim değerli kardesimizi cennetıne kabul etsin. Allah gani gani rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Acınızı yürekten paylasıyoruz . Ömrünü geride kalanlara versin rabbim.