Toplam bakislar: 1545 - Toplam yanitlar: 2 |
|
GONDEREN: ates on 02/03/2010 13:12:11 |
|
--------------------------------------------------------------
Bazen dünyayı içime sığdıracak kadar genişliyor yüreğim.. Bazen de..
|
|
GONDEREN: nevval on 02/03/2010 13:55:16 |
|
Seni Seviyorum İşte
Hareketlerim, tavrım, bakışlarım... Hiçbiri sana yetmiyor ya hani... İlla ki duymak istiyorsun... Ona da peki...
Anlaşalım orta yerde... Ne gerek var ki ellibin tane söze... İstediğin şeyi tekrar edeyim... Bitsin bu işkence...
...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum...
50 kere 60 kere 70 kere... Tekrarlasam ne farkeder... Bu da bir aşk şarkısı... Ne olur biter... Nereye gider... Ne zaman bayar... Biliyoruz hasbel kader... Bu şarkının sözleri yormaz beni... Senin yorduğun kadar... O zorlamaz, sakindir, akar... Oluruna kadar... Anlaşalım orta yerde...
Ne gerek var ki ellibin tane söze... İstediğin şeyi tekrar edeyim... Bitsin bu işkence...
...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum... ...Seni Seviyorum...
" Seni Seviyorum... " " Seni Seviyorum... " " Seni Seviyorum... " " Seni Seviyorum... " " Seni Seviyorum... işte.. "
|
Back To Top |
|
GONDEREN: NiliM on 02/04/2010 11:33:37 |
|
ATEŞ harikasın canımm Nevvalımm canımm Sizleri Seviyorum SENİ SEVİYORUM
sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM....
sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM
sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer, SENİ SEVİYORUM
sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin kopmasıysa eğer, sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan bakabilmekse eğer, sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer, SENİ SEVİYORUM
--------------------------------------------------------------
|
Back To Top |
|
|