Yok, yok sen hayal değilsin… Her an kaybolacağını düşünüyordum… Bir gün sesini benden esirgeyeceğini, yaşadığım bu mutlu günleri bir anda sileceğini düşünüyordum… Yüzünü görmek için can atan ben her zaman bir engeli aşmak zorunda kalıyordum… “Gel” desem diyemiyorum… Yüreğime bıraktığın sıcaklığı korumaya çalışıyorum bana verdiğin değer ile…
Bugün anladım sen yanımda nefes alan gerçeğimdin benim… Yüzünde ki tebessümler… Dilinden dökülen kelimeler hepsi gerçekti… Sadece dokunamıyordum sana… Kâbus dolu günlerin acısını sende bitiriyordum… Mutluluk adına aldığım her nefeste seni düşünüyor, bir gün sesini duyamazsam beynimi kemiriyordu olumsuz düşünceler… Seninde benim gibi duyguların var mı yüreğinde? Dokunduğumda yüreğine sıcaklığımı hissediyor musun? Gözyaşları ile yıkanan bu kalbi kurutacak mıydın bana hissettiğin duygularla… Hadi evet de… Bende mutlu olayım son defa… İçimde yaşayan yorgun çocuğun yüzüne gülümsemeler dolsun… Sen gülümsedikçe yüreğim de nelerin oluştuğunu anlatamayacak kadar aciz düşüyor kelimelerim… Bana verdiğin değerin karşılığında yüzünde ki gülümsemeleri iki ile çarpıp mutlu etmek istiyorum seni… Hak ediyorsun işte… Boş yere yürümüyorum sana karşı… Boş yere uykusuzluk nöbetleri geçirmiyorum… Sesinin bana kattıklarını anlatsam sana, acaba dillenir miydi içimde ki sevgi sana karşı? Susuyorum işte… Sen konuş dedikçe ben susuyorum… Neden diye sorma… Neden böyle yapıyorsun diye sorma? Dudaklarıma kilit vurdu yaşadığım acılar… Her şey yalan geliyor bana… Seninde yalan olmandan korkuyor yağmur gibi gözyaşlarını akıtıyorum işte…
Sen unutma ki ben seni sevmek için gönderildim yüreğine… Seni sevdikçe sevildiğimi hissetmek istiyorum bu defa… Hayatın yüreğime bıraktığı yaralara bir damla da olsa serinleten mutluluğu bırak olur mu? Ben sevgimi senin yüreğine bırakırım her gün… Ya sen de benim gibi sever misin? Aldığım her nefesin değerini bilip mutlu olur musun yanımda?
Nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama sen orada durdukça yanında olmak isteyişimi, bir defa da olsa sana sıkıca sarılıp aşkın bıraktığı derin yaralara merhem olan yüreğine sokulup ağlamayı… Ama işte göremiyorum seni hızlı geçen hayatın zorlukları arasında…
Sen orda ol… Orda ol ki senin yüreğine sevgimi bırakayım usulca… Gözlerimi açtığımda bitmeyecek bir rüyanın başkahramanları olalım… Sen yalnızlığı yaşamayı hak etmeyen sevgiye değer verensin… Yüzünü güldürmeyi, seni mutlu etmeyi her şeyden çok istiyorum… Kırdıysam seni, bir defalığına da olsa affet şu gülmeyi unutan şımarık hallerimi… Yüreğimde ki duyguların yüreğinde ses vermesi dileğimle…