Toplam bakislar: 945 - Toplam yanitlar: 2 |
|
GONDEREN: NiliM on 01/27/2010 09:41:41 |
|
, Bu kırık bir hayatın, yıkık güncesi. yavaş yavaş okumalısın tüm satırları. Sen ki;dudaklarında gevelerken cümlelerimi, bir kez anlamadın ne söylemek istediğimi? bu yıktığın bir yüreğin serzenişi say... say ki; kırık bir hayatın, yıkık güncesi. Artık bırakıyorum tüm tutunduklarımı! ki; her tuttunduğum da beni hep bırakmadılar mı? Şimdi susuyorum en susulası dilde.... konuştuğumda da hep susturulmadım mı? ucundan tutunmaktan yorulduğum hayatım! hiçliklerin eteğinden çekiştirirken umutları, sen ki; uğruna ağlarken kendimden utandığım! düşlerinden düşerken ben alaşağı; bir rüyaydın sen, hıçkırıklarla uyandırıldığım. sonunu bilemediğim yarınlarım ve; bilmek istemediğim yarım kalmışlığım... sus şimdi! sus sonsuza dek! suslarında takıldı kaldı hep susamadıklarım. kaçılası uçurumlara atlarken tepetaklak ben, susuyorsun düşmelerime, düşmelerim ki; hep düşlerine tutunduklarım. şiirlerimden elbise diktim bütün ayrılıklarıma, ayrılıklarım ki; her tarafını yamaladığım. Bütün yamalarımı söktüm şimdi! bu yüzden bu kadar savunmasızlığım. sen bir düştün, sen bir hayattın. İşte bu yüzden ben; düşlerinden düşürülmüş bir hayattayım. gözbebeğimde ki parçamsın, akıtamadığım... sen bir düştün sevgili, sen bir hayattın! sen bir mevsim, sen diğer yarımdın. ve şimdi sen; sen bir ''hoşçakal'', bir ''elveda''sın!.
--------------------------------------------------------------
|
|
GONDEREN: NiliM on 01/27/2010 20:49:49 |
|
SİZ BENİM CANIMSINIZ GÜZELLİKLERRRRRR
--------------------------------------------------------------
|
Back To Top |
|
|