REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

<< Ilk  < Onceki | Sayfa:  19 | 20 | 21 | 22 | 23 | Ileri >  Son >>
Toplam bakislar: 60284 - Toplam yanitlar: 271




GONDEREN: AYOHA on 12/17/2010 12:25:40


[quote="Ayaz-PT4"]

SLM BEN PİŞTİ ADMİNİ AYAZ-PT4 KİMİN_İCİN NİCKLİ ARKADASIMIZIN IP BAN ATILMA SEBEBİ PİŞTİ LOBİSİNDE KENDİ İSTEĞİYLE GÖREVİ BIRAKTIKTAN SONRA BASKA Bİ OYUN SİTESİNDE GÖREV ALARAK BİZİM SANALKAHVE PİŞTİ LOBİSİNE GÖREVLİ OLDUGU SİTENİN REKLAMINI ATMASIDIR BUNUDA IP ADRESİNDEN TESPİT EDEREK GEREKEN YAPILMISTIR HİÇ KİMSE BASKA SİTE REKLAMINI YAPARAK SANALKAHVE AİLESİNİ PARCALAYAMAZ BUNA ÜZÜN VERMEYİZ BİZİM İLKEMİZ DÜRÜSTLÜK VE SİTEMİZE SAHİP CIKMAKTIR.SAYGILAR!!!

  AYAZPT4 ADMİN.  YALAN   KONUŞUYORSUN.BEN HİÇ BİR SİTEDE ADMİNLİK YAPMIYORUMM. BUNU ISPATLA.AYRICA PİŞTİ LOBİSİ GENELİNDE BAŞKA BİR SİTENİN REKLAMINI YAPIYOR DEDİYİN NİKİN  İP NOSUNA İYİ BAKMANI TAVSİYE EDERİM  ACABA İP NOSU AYNIMI  BİRBİRİNİ  TUTUYORMU. SENİN  AMACIN         BAŞKA BUNU  ÇOK İYİ BİLİYORSUN. BENCE   SEN İP NOLARINI   KARŞILAŞTIRR. 

Back To Top




GONDEREN: SABAH on 12/19/2010 13:24:11


SELAM SAYIN YÖNETIM SABAH DENIZI SALONUN YAZSI NIYE SILINDI  ...SAYGILAR

Back To Top




GONDEREN: Admin on 12/25/2010 23:50:50


kimene034 internet kafenizin ip adresini turkphp007@gmail.com adresine gönderiniz.

Back To Top




GONDEREN: Admin on 12/25/2010 23:51:48


Anti-DePReSan kardeş sana gerekli bir mail attım ordan bana gerekli bilgileri yazarsın.

Back To Top




GONDEREN: Admin on 12/25/2010 23:52:32


garip_cingene

AYAZ PT4 Adminimiz gerekli açıklamayı bulunmuş size.

Back To Top




GONDEREN: Admin on 12/25/2010 23:53:23


ceyhan545454 yaşadığınız durumu karadeniz lobisi adminlerinde oğuzhan veya nilay hanıma bildiriniz.

Back To Top




GONDEREN: Admin on 12/26/2010 00:04:57



SuKuT_ yazdı:

         selamünaleyküm

Ana Rahminden Geldik Pazara,Bir Kefen Aldık Dönecez  Mezara...!!!!

sayın saygı değer  sanal kahve yönetimi sizlerden  şikayetim değil bir isteğim olacaktır.

         ben 101 lobisinin daimi  üyelerinden olup  buraya  hiç kimsenin zorlaması ile değil sevdiğim saydığım şahsiyetler olduğu için geliyorum. derdim ne kız tavlamak.ne makara yapmak nede vaktimi öldürmek için   gelmiş değilim.

tabi burada her milletten her meşrepten insan kardeşler olabilir ammaaaaa bende bir inanan müslüman evladı olarak  burada geçirdiğim zamanın  birazda bize yönelik olmasını istemek tabii hakkım olduğunu sanıyorum. ben bu sitede bir ilahi veya biraz dini konularda da yarım saat olsun konuşalım diye yazdığımda bana verilen cevap  dini siteler çok  oraya gidebilirsin iburası eğlence yeri  kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın yok denmemmeli diye düşünüyorum.

ve rica ediyorum seçtiğiniz admin veya djlerinde bu konuda mugaddes bir konuda bu kadar zayıf düşünmemelerini ve görevini hakkaniyetle yapan  admin ve djler olmasını ALLAH için rica ediyom.ne ya günde yarım saat ALLAHtan marifetullahtan bahsetsek bilenler bilmeyenlere anlatsa bilmeyenlerde bilenlere sorsa ne olur kıyametmi kopar.!!!!!!!!

burası eğlence yeri diyenler heç ölmiyeceklermi sanki soruyorum.!!!!!!!!!

cengiz bey abim bu isteğimi özellikle size yazıyorum . ve bu konuda birşeyler yapacağınızıda biliyorum. inşaallah yanılmamışımdır.

 saygılarımla

SuKuT_

 



Kardeşim bu işi yapmaya niyetli bir kardeşsin sen aklından geçeni bize bildir.Bizde elimizden geldiğince bu işte bu sorumluluğu sana verelim bende isterim kardeşlerimize faydalı olmayı heleki bu konuda.Olmasını istediğin şeyleri vede bize hangi noktalarda yardımcı olabileceğini turkphp007@gmail.com adresine yazarmısın.

Back To Top




GONDEREN: sakin_birisi on 01/30/2011 21:05:55


slm lar site yönetimi sizlere bi olay paylaşmak ve bu şahısların buradan uzaklaşmasını arz ediyorum KARADENİZ lobisinin adminlerinden olan OGUZ ve NİLAY denen şahısların siteden uzaklaşmalırını istirham ediyorum sebebi derseniz sitede ahlaksızlık içeren msn de kişileri taciz etmek ve gerekse kişileri realde sıkıştırmak ve faydalanmaktır bi şirket misali bu ikili kişileri ahlaksızlıkla rahatsız ediyolar ltf sizden istirhamın bunlar hakkında gereken işlemlker yapılsın bilginize tşk ler

Back To Top




GONDEREN: eylullesintisi on 02/03/2011 01:10:51


slm karadeniz lobisnde turnuvadaydım rakip agır oynuyordu birazseri olmasını rica ettim  sevgilimi yeni gördüm eşşek gibi bekliceksiniz deddi bende şikayet ettim adminler masadan aldılar oguzhan admin tekrarr masaya getirdi neden cıkarttıgımı sordu bende eşeşşek gibi deddi dedim elifcemre seni atarım deddi bende gerek yok ben kendim cıkarım deddim  masadan cıktım ona ragmen özelimden bana adii kadınsın sen yazdıı  bunu diger adminlerede kopiledim ama site sahibi oldugunu bişiy yapamıcagımı söylediler bu lobişler miletin gururuyla oynamak icinmi yoksa  eylence salonları icin mi  lütfen adiligim nerede burda

Back To Top
06/29/2024
<< Ilk  < Onceki | Sayfa:  19 | 20 | 21 | 22 | 23 | Ileri >  Son >>



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***