Öncelikle Merhaba 04.10.2010 Perşembe Günü Akşam Saatlerinde Okey Lobisinde Bulunmaktaydım Bulunmuş Olduğum Login : Yurekten_Olsun <-- Rumuz Yurekten Olsun <-- Saygın <--- Nickinde Bulunan Admin' Nin Özelinden Bir Soru Sordum Cevap Vermek Bir Yana Banlandım Şuan Size Yazmış Olduğum Login : YUREKLiYiM <-- Rumuz : YUREKLiYiM <-- Nickimden Neden Banlandığımı Sordum ve Yine Banlandım Beni Neden ve Hangi sebeble Attıklarını Öğrenebilmek adına Gereken Şeyleri Yaptım ama Cevap Alamadım Ve 2 Yılı Aşkın Bir Süredir Bu Sitede Paylaşımlarda Bulunduğum Login : Sevgi_Emek_ister <-- Rumuz : Sevgi_Emek_ister <-- Nickimden De Banlanma sebebini Sordum ve Yine Banlandım O Kadar Basit Banlanıyorsam Bu Site Neden Açık ? Ne Amaçlı Açık ? Banlanma sebebimi Bilsem Gam Yemem Hatalıydım der Geçerim ama O Da Yok Ve Yine Söylüyorum Hatalıysam Hatamı Kabullenecek Kadar ve Özrümü Diliyecek Kadar Nicklerimin Arkasındayım Bana Hatamı Söylesinler Lütfen... Hatalı Değilsemde Nicklerimin Banlarının Kaldırılmasını Arz Ederim... Sevgi Emek ister <---