selamünaleyküm
Ana Rahminden Geldik Pazara,Bir Kefen Aldık Dönecez Mezara...!!!!
sayın saygı değer sanal kahve yönetimi sizlerden şikayetim değil bir isteğim olacaktır.
ben 101 lobisinin daimi üyelerinden olup buraya hiç kimsenin zorlaması ile değil sevdiğim saydığım şahsiyetler olduğu için geliyorum. derdim ne kız tavlamak.ne makara yapmak nede vaktimi öldürmek için gelmiş değilim.
tabi burada her milletten her meşrepten insan kardeşler olabilir ammaaaaa bende bir inanan müslüman evladı olarak burada geçirdiğim zamanın birazda bize yönelik olmasını istemek tabii hakkım olduğunu sanıyorum. ben bu sitede bir ilahi veya biraz dini konularda da yarım saat olsun konuşalım diye yazdığımda bana verilen cevap dini siteler çok oraya gidebilirsin iburası eğlence yeri kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın yok denmemmeli diye düşünüyorum.
ve rica ediyorum seçtiğiniz admin veya djlerinde bu konuda mugaddes bir konuda bu kadar zayıf düşünmemelerini ve görevini hakkaniyetle yapan admin ve djler olmasını ALLAH için rica ediyom.ne ya günde yarım saat ALLAHtan marifetullahtan bahsetsek bilenler bilmeyenlere anlatsa bilmeyenlerde bilenlere sorsa ne olur kıyametmi kopar.!!!!!!!!
burası eğlence yeri diyenler heç ölmiyeceklermi sanki soruyorum.!!!!!!!!!
cengiz bey abim bu isteğimi özellikle size yazıyorum . ve bu konuda birşeyler yapacağınızıda biliyorum. inşaallah yanılmamışımdır.
saygılarımla
SuKuT_