SLM SAYIN ADMİNİM ÖNCELİKLE BİZLERE BÖLE BİR ORTAMDA OYUN OYNAMA ZEVKİNİ VERDİGİNİZ İÇİN TSKLRR AMA BEN PİŞTİ SALONUNDAKİ İKLİM ADMİNDEN ŞİKAYETÇİYİM NEDEN DİCEKSİNİZ BENİM ASIL ÜYELİGİM asi3324tür bu üyelikle pişti salonunda geçen ay adminlik verdiler ve admin oldugum süre için de görevimi eksiz yaptım iklim admin yetkimi sistemin sildigini söledi puanımı sistemin sildigini söledi ama herkezin puanı dururken ben puanım ve yetkim elimden aldı tekrar verdi tekrar aldı bir ayın içinde 7 defa yetkim alındı 4 defa puanım silinip verildi size bu konu hakkında yazdım ama cevap bile almadım buna benim tek istegim pişti salonuna gelen oyunculara yöneticler yokken faydalı olmaktı onlara izah ettim ama iklim admin anlamk istemedi ve ben gibi bir çok arkadaşımda benim arkamdan bu tür tutarsız tavırlar yüzünden görevini bıraktı sizden ricam gerekeni yapnız Her önüne gelene yetki vermekle bir solon yönetilemez ve 4senelik oyuncularla asla 3 aylık 6 aylık oyuncular asla bir tutulamaz çünkü bizler buraya ilk geldigimizde bir tek sanal kahve okey salonu devredeydi diyer salonlar bile yoktu ama görüyorumki pişti salonunda bu düzen yok bu yüzden mecvur kaldıgım için adminligi bıraktım bir çok arkadaşımda bıraktı haksız tutum haksız tavırlar yüzünden kendisiyle bir çok kez konuştum iklim adminin ama beni kaideye bile almadı sizden ricam eski yöneticimiz olan Audi_S8 tekrar pişti salonu yönetimine getirilmesidir en azından adaletin nedemek oldugunu bilen saygılı bir abimizdir Saygılarımla EFSANE PRENSES