Toplam bakislar: 7543 - Toplam yanitlar: 22 |
|
GONDEREN: NiliM on 01/16/2010 14:05:24 |
|
BÜTÜN SANALKAHVENIN BAŞI SAĞ OLSUN ADMİN TERTEMİZİN MEKANI CENNET OLSUN AİLESİNE BAŞ SAĞLI DiLiYORUZ 101 AİLESİ
--------------------------------------------------------------
|
|
GONDEREN: simay- on 01/16/2010 14:09:32 |
|
SANALKAHVE DEN 1 YILDIZ DAHA KAYDI ..HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN TERTEMİZ ADMİNİME ALLAH dan RAHMET DİLİYORUM ,, AİLESİNE SABIR DİLİYORUM ...MEKANI CENNET OLSUN İNŞAALLAH..101 AİLESİ
|
Back To Top |
|
çok üzüldüm bi kaç kez tavla oynamıştık.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
|
Back To Top |
|
giderkenn esas yaşama arkandan bıraktın tertemiz bir hayat la orda günahlarında tertemiz olsun allah rametgelsin başınımız sag olsun
|
Back To Top |
|
GONDEREN: te5ir on 01/16/2010 14:33:25 |
|
Yalan Hayatta Ne Yaptıysak kendimize Ahiret Sorularını Hazırlayalım Fani yerimizde, ölümüşlerinizin Ruhlarına Dualarımızı, Çektiğiniz Acıyı Paylaşarak yaşıyoruz, Başınız Sağolsun
|
Back To Top |
|
GONDEREN: EbRu_ on 01/16/2010 14:34:32 |
|
tertemiz adminim mekanın cennet olsun rabbim nurlar içinde yatırsınnn
|
Back To Top |
|
GONDEREN: asilbey on 01/16/2010 14:35:11 |
|
mekanı cennet olsun allah gerıde kalanlara sabır ve uzun omur versın
|
Back To Top |
|
tertemiz admine allahtan rahmet yakınlarına allahtan sabır dilerim mekanı cennet olsun yattığı yerde rahat uyusun allah taksiratını affetsin inşallah
|
Back To Top |
|
GONDEREN: te5ir on 01/16/2010 14:35:43 |
|
Bir Gün gelir biter Bu canda Bir gün gelir Gülen Gözlerimiz Ağlar bir Anda, herzaman Dua Edelim Kalbimizi temizleyeLim Ölümü Hayatımızda Hissedelim başınız Sağolsun
|
Back To Top |
|
GONDEREN: ZIP_ZIP on 01/16/2010 14:37:34 |
|
Tertemiz adminin vefatını üzüntü ile öğrendim.Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.Mekanı cennet olsun.
|
Back To Top |
|
|