Yokluğunun sancılarını çekiyorum Varlığında sadece sesini duymak Ve sırf benim olduğunu hissetmek için değilmiydi yaptıklarım Kendime bile itiraf edemedim bunu Sonu yoktu , karşılığı yoktu , oluru yoktu
Sırf bu yüzden değilmiydi arkamı dönüp Sevdamı, mutluluğumu,seni kalbime gömmeye çalışmam Çabaladım yaramın kabuk bağlaması için seni unutmak için Daha yüreğimdeki yara kapanmadan Duyduğum iki söz yaramı bıçak gibi sıyırdı geçti Şimdi bu sözler zehirliyor beni, yaramsa durmadan kanıyor artık
Tek tesellim gözlerinde yanan mutluluk ışığı Başkasının kollarında mutlusun tek tesellim bu En azından ikimizden biri mutluydu (S)ana son sözüm seni çok sevdim Bu sevda düşürdü yüreğime ateşi küllenmedi hala (S)en gönlümün şairi bu en derin duygularımdır (s)ana
Ve en içten duygularımla (s)öylüyorum Tükenmesin gözlerindeki o mutluluk ışığı Tükenmesin (s)evginiz Bütün mutluluklar (s)izin olsun Hoşçakal yürek (s)ızım Hoşçakal..
Yokluğunun sancılarını çekiyorum Varlığında sadece sesini duymak Ve sırf benim olduğunu hissetmek için değilmiydi yaptıklarım Kendime bile itiraf edemedim bunu Sonu yoktu , karşılığı yoktu , oluru yoktu