REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 2679 - Toplam yanitlar: 4

GONDEREN: Birsu_ on 02/26/2013 00:02:51


"Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde;

'NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE' ant içerim"

Böyle yemin edildi ama bakın nerdeler ŞUAN..

Yıl 1920.. Anadolu işgâl altında! İşbirlikçi iki Osmanlı Paşası Osmanlı Devleti toprakları üzerinde bir Ermenistan ve bir Kürdistan kurulması tekliflerini Fransız onayına sunmuşlardı!.  Yakışıklılığı nedeniyle Fransızların Beau Şerif güzel adam adını taktığı ve İstanbul’da Boşherif lakaplı Kürt Şerif Paşa, Osmanlı devletinin paşasıydı. Maaşını Osmanlı hazinesinden alıyordu. Paris Barış Konferansı günlerinde, 11 Mayıs 1920’de Sadrazam Tevfik Paşa Sevr’in taslaklarını Fransız başbakanından almak üzere Fransız Dışişleri Bakanlığı saatli salonuna girdiğinde, Ermeni Bogos Nubar Paşa da, Kürt Şerif Paşa da Fransız bakanının yanında oturmaktaydılar. Aynı bugün olduğu gibi!



Yıl 1920.. Anadolu işgâl altında!
İşbirlikçi iki Osmanlı Paşası Osmanlı Devleti toprakları üzerinde bir Ermenistan ve bir Kürdistan kurulması tekliflerini Fransız onayına sunmuşlardı!.

Yakışıklılığı nedeniyle Fransızların Beau Şerif güzel adam adını taktığı ve İstanbul’da Boşherif lakaplı Kürt Şerif Paşa, Osmanlı devletinin paşasıydı. Maaşını Osmanlı hazinesinden alıyordu. Paris Barış Konferansı günlerinde, 11 Mayıs 1920’de Sadrazam Tevfik Paşa Sevr’in taslaklarını Fransız başbakanından almak üzere Fransız Dışişleri Bakanlığı saatli salonuna girdiğinde, Ermeni Bogos Nubar Paşa da, Kürt Şerif Paşa da Fransız bakanının yanında oturmaktaydılar.

Aynı bugün olduğu gibi!



Kandil’den küstah cevap: "Diz çökün ya da savaşın!" 



Taşları bağlamışlar köpekler serbest!

TÜRK MİLLETİ artık meşru müdaafaa hakkın dogmuştur........




HAYIRLI AKSAMLAR  @[131673003574936:274:Ne MuTLU TüRKÜM DiYeNe] AILESI  BURCU







--------------------------------------------------------------




GONDEREN: ZiCan on 02/26/2013 00:39:02


Taşları bağlamışlar köpekler serbest!

TÜRK MİLLETİ artık meşru müdaafaa hakkın dogmuştur........

        Birsum Emeğine sağlık.






--------------------------------------------------------------

Back To Top




GONDEREN: Malkocoglu_ on 02/26/2013 01:45:33


.





--------------------------------------------------------------
...........................................................
Back To Top




GONDEREN: GulSamira on 02/26/2013 04:19:15


BAŞBAKAN TÜRKÇE KONUŞUYOR...ANLAYAN YOK...
TAYYİP'İN ''STRATEJİK ORTAĞIMIZ'' DEDİĞİ ABD, ASKERİ HARİTALARINDA TÜRKİYE'Yİ 2'YE BÖLDÜ!!

DOĞUANADOLU'NUN BİR KISMIYLA GÜNEYDOĞU'NUN TÜMÜ ''MERKEZ'' KALAN BÖLGELER İSE ''AVRUPA'' KOMUTANLIKLARINA DAHİL EDİLDİ.4 ÜLKEDE YAŞAYAN KÜRTLER BÖYLECE BİRLEŞİVERDİ!!..

HEMEN AKILLARA TAYYİP O MEŞHUR SÖZÜ GELİYOR ;

''BİZİM ORADA BİR GÖREVİMİZ VAR.BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİNE EŞBAŞKANLIK YAPMAK!!''..

 





--------------------------------------------------------------
İLTİCA EDİLEMEZ... MÜLTECİ KABUL ETMEYEN BİR YÜREĞE...!!!
Back To Top




GONDEREN: Birsu_ on 03/01/2013 15:40:27


Amerika Birleşik Devletleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı, “Türkiye’yi bölerek Kürtleri birleştiren” haritayı YENİÇAĞ’ın yayınından sonra veb sitesinden kaldırılırken, haritanın üzerinde yer alan “Komutanlıkların Sorumluluğundaki Coğrafi Birleşik Kumanda Planı” ibaresi de silindi. Haritada, Hatay dahil olmak üzere Türkiye’nin güneydoğusu bütünüyle, Doğu Anadolu’nun da bir kısmı ABD Silahlı Kuvvetleri Merkez Komutanlığı sınırları içinde yer alıyordu. Türkiye’nin kalan bölümü ise Avrupa Komutanlığı görev bölgesi sınırlarında bırakılmıştı. Türkiye’de Kürtlerin yaşadığı bölgeler ile İran, Irak ve Suriye’deki Kürtlerin yaşadığı bölgeler Merkez Komutanlığı görev bölgesinde bulunuyordu.

GÜLSAMİRA emegine saglık...





--------------------------------------------------------------
Back To Top
09/29/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***