REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 4755 - Toplam yanitlar: 5

GONDEREN: ASKIN_ on 02/17/2013 11:52:09

Yeni batak lobimizde tüm eski dostlarımızı vede aramıza yeni katılacak dostları görmekten mutluluk duyarız... Tüm çabamız ve gayretimiz nezih seviyeli bir ortamta oyun oynamak. Lobimiz diyemiyorum :) çünkü orası bizim evimiz bütün dostlarımızında aynı düşüncede olduğuna inanıyoruz..  

İstek, öneri ve şikayetlerinizi paylaşırsanız seviniriz arkadaşlar sizin huzurunuz ve rahatınız bizim için herzaman 1. öncelik olacaktır. 

Tüm Batak Ailesi üyelerine hayırlı olsun...

--------------------------------------------------------------
İnsan Hata Yaparsa İnsanlık Kaybetmez....AMA İNSANLIK HATA YAPARSA HERKES KAYBEDER!"

GONDEREN: Koray on 02/17/2013 12:34:08

yeni batak ailesi tüm sanalkahve ailesine hayırlı olsun tüm çabalar ve emekler sanalkahvedeki üyelerimize huzurlu nezih bir ortam yaratmaktır iyi çalışmalar diliyorum...

Back To Top

GONDEREN: Birsu_ on 02/17/2013 16:36:21

AŞKIN ablacım siz varsanız hemen geliyorum batsamda çıksamda=)

Fotoğraf: Sadece şefkat iyileştiricidir, çünkü insanın içindeki tüm hastalıklar sevginin eksikliğinden kaynaklanır..!   MUTLU PAZARLAR

Back To Top

GONDEREN: atmaca on 02/17/2013 18:05:16

hayılı  olsun     lala  can   ici  adam  gibi  adamlarla  dolu  olur  hep inş  ve  seviyeli     ve  nezih  ortamda oyun   olur  hep inş

Back To Top

GONDEREN: ASKIN_ on 02/17/2013 20:06:55

Yüreği güzel tüm dostlara teşekkür ederim. Desteğiniz varlığınız çok değerli...

İnsan Hata Yaparsa İnsanlık Kaybetmez....AMA İNSANLIK HATA YAPARSA HERKES KAYBEDER!"
Back To Top

GONDEREN: Virane_ on 02/18/2013 03:19:30

ilgi ve alaka gösteren dostlara, sanalkahvebatak lobisi oyunculari ve adminlerimiz adina cok tesekkur ederim, sag olun var olun.

Back To Top
11/24/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***