Toplam bakislar: 2016 - Toplam yanitlar: 2 |
|
SON BİR VEDA TEBESSÜMÜ Gidiyorum artık hayatından güle güle Çok kısa sürsede bu yol artık gitme zamanı Son kez el sallar mısın bu yalnız güle Çeker misin içine ondan kalmış dumanı Yollara iyi bak, asfalt kokar gözyaşlarım Dolar sonra ellerine yüreğimi batırır Son ahiret gemisine yetişmeye koşarım Kalbimse ada olmuş, denizlere el Koyu kahve bir dağın eteklerine oturdu Yüreğimin buzulu gözlerinde çözüldü Kirpklerin gitmem için önümdeki tek surdu Belki de yanaklarım bunun için Giderken son bir dilek sana yalvarırcasına Sadece bir tebessüm beni toprağa götürür Bedenimi karanlıkta sımsıkı sararcasına Isıtır kolların, eritir ve Tüm günahların bana yazılsın isterim Sen yanma, kıyamam çünkü ben sana Senin için yanmayı dört gözle beklerim Islan sen, yağan son Dağlar dökse de yapraklarını Biz kavuşamayız artık Bu böyle gelmiş böyle gider Artık kavuşmayacak ellerimiz Gözlerimiz geriye bakmayacak Ve Son batışı olacak güneşimizin O edalı gözlerini Özlemeyeceğim artık Gözyaşlarım sel olmayacak yollarda Yıldızlar haber getirmeyecek sana benden Kahrolup yataklara düşmeyeceğim senin için Artık buraya kadar Feleğin çarkı kırılıyor burada Burada ayrılıyor gözlerimiz Issız ve sonu nereye vardığı bilinmeyen Karanlık düşler bekliyor bizi kendine iyi bak Demir attığım limandan Denizlerle savrulup gidiyorum Yokluğunu yanıma alıp Bensizliği sana bırakarak gidiyorum Sana bir emanet bırakıyorum Ona iyi bak Benden geriye yaralı bir kalp bırakıyorum Sahibini ararken yaralanan kalbime Sahibini ben gösteriyorum İstediğin oldu gidiyorum 'Seni Seviyorum' cümleleri karşılıksız kaldı sende Son kez söylüyorum Seni Seviyorum
--------------------------------------------------------------
Sessiz Gemi
|
|
GONDEREN: Senem on 01/11/2013 15:58:51 |
|
Emegine Yüregine Saglık
Paylaşım İçin Teşekkürler SessizGemi
--------------------------------------------------------------
|
Back To Top |
|