REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 2606 - Toplam yanitlar: 4

GONDEREN: furim on 01/05/2013 23:33:47


Bir umutsuz aşk hikayesiydi bizim hikayemiz, tam umutsuzluğa düşmüşken rüyama giren bir masal perisi uzattı ellerini bana, beni yaşama hayata bağladı. Hayata tutunduğum, yaşama bağlandığım en güzel şeydi hayatımda nerden bilebilebilirdimki bu rüyanın bu kadar çabuk biteceğini, nerden bilecektim bu güzel rüyadan uyanmanın bu kadar acı olacağını 

Bir karanlıktı hayatım, gülmeyi masallarda, hikayelerden dinlerken bir masal perisi girdi rüyalarıma bana elini uzattı bana gülmeyi öğretti.

Nerden bilebilirdimki bu rüyadan uyanınca göz yaşlarımın sel olacağını, nerden bilebilirdim ki yanan ışığımın bu kadar çabuk söneceğini, Bilemezdim hayatın bu kadar acımasız, insanların bu kadar vefasız olacağını. Bilemezdim masal perimin bir gün rüyamdan çıkacağını, bilemezdim bu güzel rüyadan bu kadar çabuk uyanacağımı.

Bazan insan içindekileri haykırmak ister dünyaya ancak düğümlenir kelimeler bir çığlık olur insanın yüreğinde fırtınalar kopar ancak yine anlatamazsın içindekileri, anlatamadım haykıramadım insanların cirkin yüzünü, anlatamadım insanların bir çıkar uğruna dostluğunu, anlatamadım, içimdekileri anlatmaya çalışdığımda hep kaybettim. İnanmak istemediler, ben cirkinlikleri anlatmaya çalıştıkca kulaklarını tıkadılar sesime, gözlerine kapattılar çirkinliklere 


Hani rüyamda bana yeminler eden masal perim, ellerini hiç bırakmayacağım diye söz veren güzel balım şimdi neden sırtını döndüki. Çünkü ben Istanbul sokaklarında büyümüş, Babasının parasıyla hayatını yalan tatlı sözlerle kız tavlamaya atamış biri deyilim, ben hayatın çirkin yüzünü daha çocukken öğrendim.

Ben Istanbulun süslü sokaklarında deyil, Anadolunun  masum, temiz sokaklarında büyüdüm, Ben anadolu çocuğuyum, ben delikanlıyım, yalan bilmediğim için, insanları kandıramadığım için hep kaybettim. Yalanla kazanılan zafer yerine dürüstlükle kaybedilen bir yenilgi benim için her zaman daha güzel oldu, Kim kaybetti bilmiyorum benim ter temiz sevgimin değerini bilmeyenlermi, yoksa canımı verecek kadar delikanlıca seven benmi.

Bir rüyamıydı BALIM yaşananlar. Ben yine verdiğim sözdeyim unutma senden öncesi olmadığı gibi senden sonrası da asla olmayacak. Nerde  rüya gibi yaşadıklarımız, verdiği sözden dönmek yakışırmı delikanlı dediğimiz erkek gibi birine, hani benim masal perimdin, hani benim balımdın, hani ellerimi hiç bırakmayacaktın.

Yalanmış meğer yaşananlar, sahtemiydi gülen yüzler, kimler girdi aramıza masal perisi, kimler ayırdı bizi, hani kimsenin güçü yetmezdi bizi ayırmaya bu mu sözümüz, hani yenilmezdik, dağıldık, yıkıldık, yenildik yenildik. Bir rüyaydı gördüğüm uyandım, o güzel rüyadan uyandım.

Sana yemin olsun son sözüm senin ismin, yaşadığım sürece kalbim, öldüğümde ruhum yine senin olacak. Belki aramıza girmeye birilerinin güçü yeter ama yemin olsun Balım seni kalbimden söküp atmaya kimsenin güçü yetmeyecek.

Ayrılık Resimleri_6

SENİ SEVDİM YANLIZ SENİ

BU CAN SENİN İSTER ÖLDÜR İSTER YAŞAT 

GİTME GÜLÜM 







 





--------------------------------------------------------------

 

  

 





GONDEREN: Koray on 01/06/2013 00:46:18


EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ORTAK GÜZEL PAYLAŞIMIN İÇİN...







--------------------------------------------------------------
Back To Top




GONDEREN: Senem on 01/06/2013 01:25:08


Emegine Yüregine Saglık

Paylaşım İçin Teşekkürler

furim

 

 





--------------------------------------------------------------

 

 

Back To Top




GONDEREN: furim on 01/06/2013 16:15:16


TEŞEKKÜRLER ORTAK 





--------------------------------------------------------------

 

  

 

Back To Top




GONDEREN: furim on 01/06/2013 16:18:44


TEŞEKKÜR EDERİM SENEM 





--------------------------------------------------------------

 

  

 

Back To Top
09/30/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***