Adım adım yürüyorsun yüreğime Yürüdükçe büyüyor büyüdükçe devleşiyorsun Gözlerimdede büyüyorsun yüreğim gibi Her adımda daha bi sarıyorsun benliğimi Her adımınla daha bi 'SEN' oluyorum Daha bi 'SEN' doluyorum 'SEN'i görmek için bakıyor 'SEN'i Duymak için yaşıyorum
Tüm anlamsızlıkları seninle anlamlandırıyorum 'SEN'i sevmekle anlıyorum Mecnun'u, Ferhat'ı ,Kerem'i Aşkın hangi dilinde yada hangi lügatında Adının karşılığı Dünyanın hangi ucunda benzerin
Seni sevmekle doğuyorum Tepeden tırnağa 'SEN' kokuyorum Yok olucak benliğim korkuyorum 'SEN'li düşlerimi 'SEN'le takas ediyorum En güzel yarınlarımı sana adıyorum Ömrüm yüreğimdeki koru alevlendiren deli fırtınam
Yüzümde bakışlarının izleri Ela gözlerimdeki harelerde gülüşün Dilime mühürlenmiş ismin Yüreğimin kaleme anlattıkları Kalemimin kağıda döktükleri yetmez seni anlatmaya
Hiç bir kelime karşılamaz karşılığını sevdamın İçime çekip yüreğime sığdıramadığım nefesimHer nefesimi Seninle almak Verdiğim her nefesi seninle vermek istiyorumİçimdesin Yüreğimdesin Yanımdada olmalısın
'Sen'i Yüreğime alıp saklamakta değil 'Sen'li yüreğimi Tüm dünyaya Haykırmaktadır