REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

<< Ilk  < Onceki | Sayfa:  1 | 2 | 3 | 4 | Ileri >  Son >>
Toplam bakislar: 7898 - Toplam yanitlar: 30




GONDEREN: Tutku on 10/23/2011 03:57:59


 

Şimdiye kadar tüm siyasi partileri sırasıyla gördük yaşadık, 4*4 lük olmasada kimse inkar etmesin şu an ki refah düzeyine hiçbirisi ulaşamadı .

Vatanını gerçekten düşünen hizmet ehli siyasilerin şu ortamda devlete köstek değil destek olması lazım ...





--------------------------------------------------------------

Tutku

Back To Top




GONDEREN: Tutku on 10/23/2011 04:14:49



birsu06 yazdı:

abdurrahman dilipak tan başka şey beklenemezdi zaten..Başa kim geçerse her zaman o onların yanındadır...

Öyleyse bekleyelim az geldi ölümler polis asker bitsin biz siviller katledilelim. Ses çıkarmayalım biz çünki ergenekon varya onların işi zaten herşey..

 

 zaten ondan sonrada ortada terör sorunu falan kalmaz TÜRKİYE  TÜRK lerin olmaktan çıkar......

15 yılı aşkındır Abdurrahman Dilipak ın yazdığı  gazeteye gezetem derim,ve sürekli takip ederim bir kişi hakkında böyle yorum yapmanız için takip etmeniz lazım..yazmıcaktım ama dayanamadım..yazdığı her tespit doğru çıkmıştır..yanar döner insan demenizi de asla kabul etmem...kendi fikrinize ters gelse bile eleştiriler daha güzel olmalı diyorum.. 





--------------------------------------------------------------

Tutku

Back To Top




GONDEREN: Tutku on 10/23/2011 04:22:26


Elif adminim teşekkürler





--------------------------------------------------------------

Tutku

Back To Top




GONDEREN: Tutku on 10/23/2011 15:59:19


KİMSE HARİÇTEN GAZEL OKUMASIN 

ÖRNEK ALACAKSANIZ KENDİNİZE  ŞEYH ŞAMİLLERİ OSMAN BATURLARI MUHSİN YAZICIOĞLU GİBİ ŞAHSİYETLERİ ÖRNEK ALIN ....


BİZ BURADA  AYRIMCI TÜM GÖRÜŞLERE KARŞI OLDUĞUMUZU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ ....

DİN VARSA  BİRLİK VARDIR DİNİZE İNANIYORSANIZ PEYGAMBERİMİZİN  SÖYLEDİKLERİ  BELLİ,

''Irkçılık davasına kalkışan bizden değildir, ırkçılık üzerine savaşa girişen de bizden değildir...''


kimsenin kimseyi gaza getirip kırdırmaya hakkı yok 12 eylül olaylarında  az  canlar  yanmadı .....

bu millet nerde ne zaman şaha kalkacağını bilir yeter ki dava vatanın bölünmezliği olsun......





--------------------------------------------------------------

Tutku

Back To Top




GONDEREN: Tutku on 10/23/2011 16:23:37


Dert bir değil elvan elvan..çok doğru söylemiş...Hangi birini sayalım...Aslında hata değildir yapılanlarKişiye münhasır menfaat sevdası ve planlı proğramlı ihanetler...Birinci tehdit neydi?..kimdi?...Bu gün gencecik askerlerimizi,polislerimizi veya halkımızı hunharca katleden teröristler değildi herhalde..İster Erkenekon mensupları,ister Hergelekon mensupları olmuş ne farkederki..Çok yıldızlı paşalarımızdan o gün için sözü geçenler birinci tehdit irtica demişler...Yani dindar kesim....Namaz kılan,Hac'a giden,sünnettir diye sakal bırakanlar,hanımları ve kızları Müslümanca tesettüre girenler...Dans etmeyenler,içki içmeyenler....Tefrik memurluğu yapan subaylarımız emekli olmuşlar takipçileri el'an görevdedir..Ve bu gün terör belasından şikayet edenler elbette masum vatandaşlarımızdır..Çünkü bayrağa sarılı cenazesi gelenler ekseriye dindar aile çocukları....Birinci tehdit irtica diyenlerin çocukları yakınları genellikle hep Istanbul'da İzmir de yani Ege/Akdeniz kıyılarında askerliklerini kısa devrede ikmal edenlerdir..Tayfunun geleceği malum idi...Bile bile göre görer Türki'ye laiktir laik kalacak höykürmesini şiar edinen siyasetçiler ne kadar masumdurlar?....İktidar samimi ise Kandil'e Türk Bayrağı diksin diye yırtınan çok bilmiş siyasetçimiz Bülent Ecevit ile Mesut Yılmaz ile teröristleri memnun etmek için Anayasa'dan İDAM hükmünü kaldırmamışmıydı...Bende derim ki Kandili bırak Tunceli'ye Hakkari'ye bak....Evini temiz tutmayan sokakları temizleyemez...Her tarihte Türkiye'nin can düşmanlığını yapan İsrail Yahudisiyle anlaşmalar imzalayan siyasete dayatmada bulunan general kimdi?Neden soruşturmaya dahil edilmedi..Aklımıza çakılan aynı slogan..Türkiye laik'tir laik kalacak..Çok yaşşa Demir baba Muammer Kaddafi bile tüm kötülüklerine rağmen senden daha iyi yöneticiydi..fötörlü baba....Müslümanlık ve Türklüğün suç sayıldığı dönemde kimin imzası var diye bakmaya gerek varmı?...En kamil demokrasi Türkiye'dedir palavra sıkanlar demokrasi ve hukuk dışı güçlerin Encüme'i Daniş hükümdarlıklarını hatırlamaları lazım...Diyeceğim o ki Tunceli zihniyeti demokrasi direğine kaynak yapılmadan ne yapılsa nafiledir...

Rabbim bizi ayrı tut görkemli ahmaklardan

Yolumuzu farklı kıl kafası çatlaklardan

Şu garip ülkemizi ve masum neslimizi

Koru çakma kahraman ve çaput bayraklardan...





--------------------------------------------------------------

Tutku

Back To Top




GONDEREN: Hacegan__ on 10/26/2011 01:54:10


Ülkemiz in doğu bölgesi olan Van ve çevresi, yine tabi afet olan deprem ile sarsıldı. Tüm ülke olarak yastayız, başımız sağolsun. Burada ölen vatandaşlarımızın, din kardeşlerimizin ailelerine baş sağlığı dilerken, acılı ailelerine Rabbimden sabırlar dilerim.

Bizler doğusuyla, batısıyla bölünmez bir bütünüz. Van da canı yanan bir kardeşimizin, bacımızın acısı bizlerin de acısıdır. Bizleri bölmek ve parçalamak isteyenler, bunu asla başaramayacaklarını, Kürdü ile Türk ü ile Çerkez ile gerektiğin de, nasıl tek yumruk olduğumuzu gördüklerinde, boşa çaba harcadıklarını anlayacaklardır.

Kızılay, yardım ekipleri ve Devlet yetkilileri hiç vakit geçirmeden, depremde mahsur kalan Vanlı vatandaşlarımızın yardımına hemen koşmuş, onların yaralarını sarmak için var güçleri ile gerek karadan, gerekse askeri nakliye uçaklarıyla, yardımlar ulaştırılmıştır. Bunlar elbette yeterli değildir, ben biliyorum ki ülke olarak, bu vatandaşlarımızın yardımına, hep birlikte acilen koşup, gerekirse tüm ülke olarak yardımlarımızı esirgemeyeceğimizi, burada yaşayan vatandaşlarımızın, din kardeşlerimizin yanı başlarında olacağımızı bilmelerini isterim.

Allah bizleri zorluklarla, üzüntülerle, yokluklarla elbette imtihan edeceğini söyler. Rabbim Enbiya suresi 35. ayetinde;

( Her canlı, ölümü tadacaktır. Biz bir imtihan olarak sizi şer ile de hayır ile de deniyoruz. Sonunda bize döndürüleceksiniz.)

Allah bizleri şer ve hayır ile imtihan ediyor, gelin bu imtihanda sabrımızı gösterip ülkece, başarı kazanmış bir toplum olarak çıkalım. Hepimiz imtihandayız, bunun bilincinde olmalıyız. Allah Kur’an da iman edenleri bile, bakın depremlerle, sarsıntılarla verdiği örneklerinde, nasıl imtihan ettiğini söylüyor.

Ahzap 11: İşte orada iman sahipleri imtihandan geçirilmiş ve şiddetli bir sarsıntıya uğratılmışlardı.

Allah bizleri açlıkla, korkuyla depremlerle, evlatlarımızla imtihan edeceğini söyler birçok ayetinde. İsyan etmeden bunun bilinciyle acılarımızı toplum olarak sarmalıyız. Rabbim sabredene de büyük müjdeler verir.

Çok yakın zaman önce, ülkemizi bölmeye çalışan, vatan evlatlarını şehit edenlerin acıları, daha kalbimizde tazeliğini koruyorken, Rabbim bizleri bir başka imtihandan daha geçirdi. Allah Kur’an da sizlerin şer sandıklarınız, nerden bileceksiniz belki de sizler için hayırdır der bizlere.

Ben inanıyorum ki ülkemizde ırk ayrımı yaparak, ülkemizi bölmek ve bizleri birbirimize düşman etmek isteyenlerin emelleri gerçekleşmeyecektir. Çünkü bizler ülke olarak farklı ırklar ile bir bütün olmuş, nesiller boyu bir birine kaynaşmış, artık özel ve güçlü bir toplum olmuşuz. Bu iki olay şer gibi görünse de, inanıyorum ki sonunda ülkemize inşallah hayırlara vesile olacak, ülkemiz üzerinde oyunlar oynayanlarında emellerini, boşa çıkaracaktır.

Allah bizleri, arka arkaya bu iki imtihandan geçirip, dikkatimizi önemli bir noktaya çekiyor. Eğer bizler bu imtihandan başarılı çıkıp, ülke olarak tek bir yumruk olma başarısını gösterirsek, inanıyorum ki Rabbim çektiğimiz bu acıların sonunda, bizleri mutlu edecek bir sona ulaştıracaktır. Çünkü Allah her acının sonunda, kullarına bir mutluluk vaat etmiştir.

Ülkemizin güzel bir köşesi olan, Van lı kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun derken, ölenlerin ailelerine de baş sağlığı dilerim. Acılarınız bizlerinde acılarıdır, bunu lütfen unutmayınız. Sizlerin soğuk kış akşamlarında içinizin titrediğini, bizlerin de yüreklerimiz de hissedeceğimizi, aynı üzüntü ve acıyı da bizlerin gönüllerinde yaşayacağını biliniz ve buna yürekten inanınız.

Bir Müslüman, din kardeşinin acısına ortak olandır. Yaranızın en kısa zamanda sarılması, ülke olarak hepimizin görevidir. Bunu yapmak için ayağa kalkacağımızdan, yanı başınız da olacağımızdan, asla hiç şüpheniz olmasın.

Saygılarımla

Tutku ablam emeğine yüreğine sağlık.

Back To Top




GONDEREN: brhn on 10/26/2011 07:11:36


buradaki herkese sormak istediğim bişey var.samımi olarak cevap versınler lütfen.kım anayasanın hangi maddesınden sıkıntı duyuyor. anayasanın hangi maddelerı demokrasiye aykırı.ben bır vatandaş olarak bazı küçük ayrıntılar hariç anaysadan kaynaklanan demeokratık haklardan mahrum değilim. mahrum olanlar lütfen yazsınlar bılelım. evet bır kaç maddesınde değişiklık yapıulabılır.gerçekten zamana,değişen sosyal şartlara göre bazı maddeler değişiklığe ihtıyaç duyuyor olabılır.işte asıl oyunu anaysa üzerınden iktıdar partısı oynuyor.kaldı ki tutku arkadaşın da dediği gibi türkiye de bayraktan önce islam çatısı altında bırleşmeye doğru kaydırmaya çalışıyorlar ülkeyı.yok öyle şey.Türkiyede yaşayan herkes vatana ihanet etmediği sürece kürt kökenlısı, laz kökenlisi,çerkes köekenlisi eşit haklara sahıp ve aynı saygıyı görmuyormu yıllarca.ancak iktidarın sinsi emelleri yavaş yavaş planlanıyor kımse görmuyor.anaysayı değiştırmekle hedef islam cumhurıyeti ideallerıne yaklaşmak istıyorlar.Anayasada Türkıyenın resmi dili TÜRK çedir, bayradğı tek tir. vatan asla parçaları ayrılamaz ve yönetım şeklı cumhurıoyettir.asıl değiştırmek istedıklerı maddeler bunle değildır umarım!!!!!!.




--------------------------------------------------------------
ASİ RUH
Back To Top




GONDEREN: brhn on 10/26/2011 07:15:23


TUTKU arkadaşım, sanırım dalgınlığınıza geldi. şeyh şamıllerı ,muhsın yazıcıoğulunu örenk gösterırken listenın başında olması gerekn MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ü unutmuş olmalısınız.!!!!!!




--------------------------------------------------------------
ASİ RUH
Back To Top




GONDEREN: Tutku on 10/26/2011 12:56:42


Benim öfkem sahte ATATÜRK'çülere ATATÜRK adını kendilerine kılıf yapan siyonist uşaklarına..En büyük üstad Necip Fazıl KISAKÜREK'in Sakarya şiirindeki ''Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya! <<Bu fikre karşı gelen o sahte ATATÜRK'çülere...Elbette Mustafa Kemal Atatürk'e sözüm olamaz..

Ve ben üstüne basa basa diyorumkiiiiiiiiiiii TÜRKİYE Türk Halkınındır..Yok öyle bişey Türkiye Türkler'inmiş..bu ne saçma fikir..Kimi kınayacaksın...Elbette ırkçılık yapanları...Dinimizde ayırım yok...Ayırım yapan bizden değil der..





--------------------------------------------------------------

Tutku

Back To Top
09/29/2024
<< Ilk  < Onceki | Sayfa:  1 | 2 | 3 | 4 | Ileri >  Son >>



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***