REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1151 - Toplam yanitlar: 4

GONDEREN: d_e_l_i_p_o_y_r_a_z on 10/20/2011 12:12:06

Üzülmekten yoruldum. Beni kırmalarından yoruldum. Beklemekten yoruldum,
Neyi b...eklediğimi bilmeden, özlemekten de yoruldum. En çok da düşünmekten!!!!! Susmaktan yoruldum, sürekli susup içimde avazım çıktığı kadar haykırmaktan. Hep kendimle başbaşa kalıp, hep kendime sığınmaktan YORULDUM...

AŞK, Ağır Yükler Bindirdi Omzuma, Ne Taşımaya''GÜCÜM'' Var, Ne de Atmaya ''CESAR...ETİM...'' Çığlıklar Arasında Sağır ve de Dilsizim, Ne Duyup Anlamaya İsteğim Var, Ne de Konuşup Anlatmaya "MECALİM".. Aşk Diye Birşey Yaşıyorum, Ne ''TEK'' Taraflı Demeye Dilim Var, Ne de ''KARŞILIKLI'' Olduğuna İspatım.. Sessizce Bekliyorum Ama, Ne Daha Fazla Beklemeye ''SABRIM'' Var, Ne de Boşver Diyecek ''YÜREĞİM''ARTIK TÜKENDİ GÜCÜM..
            &nb sp;                         &nb sp;                         &nb sp;                         &nb sp;   

&nb sp;                         &nb sp;                         &nb sp;                         &nb sp;      

&nb sp;                         &nb sp;                       

GONDEREN: Tutku on 10/22/2011 13:01:57

Yüreğimizden ne sevgimiz ne de umutlarımız hiç eksilmesin..

--------------------------------------------------------------

Tutku

Back To Top

GONDEREN: d_e_l_i_p_o_y_r_a_z on 10/22/2011 14:12:30

AMİN İNŞALLAH CÜMLEMİSİN

Back To Top

GONDEREN: sibelim35 on 10/27/2011 05:51:53

ÇOK GÜZEL YAZMIŞŞIN POYRAZ BENİM YAZMAK İSTEYİPTE YAZAMADIKLARIMI DİLE GETİRMİŞSSİN HARİKA.

Back To Top

GONDEREN: d_e_l_i_p_o_y_r_a_z on 10/30/2011 15:56:39

beğendiğine sevindim sibel tşklr

Back To Top
11/27/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***