REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1600 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: Asil-SOYLU on 09/09/2011 03:10:50

İki kişilik bilet almıştım. Sana ve bana, geleceğimize giden. İki kişilik bilet. Sen benim sağ yanımda olacaktın, hep sağ kolum kalıcaktın, canımm, aldığım nefes, hepsi ama hepsi sen olacaktın...
Günler geçicekti, yüzümüzde yolların, yılların verdiği izler olacaktı. Mekanlar, yerler, insanlar değişecekti belki ama sen hep aynı olacaktın. Aynı mekanda, aynı yerde ve aynı insanda. Ve o şanslı da ben olacaktım...

İki kişilik bilet almıştım. Sana ve bana, geleceğimize giden. İki kişilik bilet. Dönüşler olmayacaktı bu yolculukta, vazgeçmeler, ayrılıklar, hastalıklar... Birinci sınıf hayattan almıştım sana bu bileti. Tüm servetimle, tüm kalbimle...

Tüm dualarımda sen olucaktın, tüm kalbimde sen, tüm hayatımda sen... Nedenini soramadığım, cevabını gözlerinde bulduğum bir ayrılıktı bu yolculuğu engelleyen. Neden birtanem neden? Bir seferlik sev beni sadece bir seferlik, iki kişilik biletimle sadece bir seferlik sev beni...

Bak! Avuç dolusu akıyor hayat elimden. Zaman elbet geçiyor, yolculuğum elbet bitti bitecek, son bir nefes alabilsem ne mutlu bana... Dikiş kutumun içinde duruyor hala, bize aldığım iki kişilik bilet. Hiç çıkılmamış yolculuğumuzun başlangıç şahitleri onlar. En büyük servetim. Hayattan bana kalan en büyük miras...

Sen! Sen hala düşlerimin prensi. Sen hiç solmamış güllerimin kokusu hala. Sen hala hiç çıkılmamış yolculuğumda sağ kolum. Sen hala başka şehirlerde uyuyan ve hala beni terketmiş olan deli adam!
DÖN!
İKİ KİŞİLİK BİLETİM VAR ÖLÜME, EN AZINDAN ONDA BENLE OL!
BAŞLANGIÇ MÜZİĞİ OLMAYAN ŞARKIMIZIN, BİTİŞ SENFONİSİNİ BİRLİKTE YAPALIM!
DÖN!

yazan: ZARA RUHU
sunum: Asil-SOYLU

GONDEREN: LiLaMM on 09/10/2011 00:45:07

yüreğinize sağlık çok güzeldi

--------------------------------------------------------------
ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol...
Back To Top
11/28/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***