Toplam bakislar: 1108 - Toplam yanitlar: 2 |
|
GONDEREN: DiLay__ on 08/22/2011 15:23:33 |
|
Sen Benim Herşeyimsin
Seni Sevmenin Dorugunda ''SEN'' OLmak Var BiLiyorum
ELimsin; Ekmegi tuttugum Secdeye vardigim Allah'a açtigim eLimsin Sen benim tutan eLimsin..!
Sen benim her seyimsin... Gözümsün; Hakki, hakikati Aski, günesi Dünyayi gördügüm gözümsün Sen benim gören gözümsün..!
Gözümsün...
IsiL isiL parLayan Bir noktaya daLan GüLen, agLayan gözümsün
Sen benim iki gözümsün..!
Sen benim her seyimsin...
Ayagimsin; Tüm yükümü tasiyan Ruhumu Gücümü, kuvvetimi Her kapidan iLk attigim sag ayagimsin..!
Her seyimsin sen benim...
KuLagimsin;
Ezani, martiLari Yagmuru ve büLbüLü dinLedigim kuLagimsin Sen benim duyan kuLagimsin..!
AkLimsin Iyiyi, kötüyü ayirt ettiren Hayra, serre erdigim ALLAH’i kabuL ettigim akLimsin Sen benim eren akLimsin..!
Sen her seyimsin benim..
Zamanimsin; gün gün yasattigin Hücre hücre hissettigim An an yasadigim zamanimsin..!
Sen benim zamana meydan okuyusumsun Zamani unutusum Tek koca bir anda varoLusumsun
Hem dünümsün unutamadigim, unutmak istemedigim Hem de bugünümsün ALdigim nefes gibi gerçek
Sen benim yarinimsin
YarinLarimsin...
Sen benim OLmazsa oLmazimsin, O oLmadan yapamadigim Onsuz bir anLam ifade edemedigimsin
Her seyimsin...
Yitigimsin,
Bu yasimda buLdugumsun BuLdukça yitirdigim Yitirdikçe aradigim Tamamini hiç bulamayacagim yitigimsin Sen benim aramaktan zevk aLdigim yitigimsin..!
Sen benim tek günahimsin Islerken utanmadigim, kahroLmadigim Seref duydugum Hiç pisman oLmadigim tek günahimsin Sen benim en beyaz en saf günahimsin
Sen benim saat sifir dördümsün Uykuya, soguga Bitti biten sigarama Ve yaLnizken yokLayan EceLe karsi direndigimsin
Sen benim yaLnizLigim, kaLabaLigim Sen benim herseyimsin
Sabahimsin; huzur ve bereket doLu MazLum, pak ve bakir sabahimsin
Sevdamsin; Beni ben kiLan Kaynakwh: Bana beni buLduran AkLimi basimdan aLan sevdamsin
Sen benim kara sevdamsin!!
benim her seyimsin... GüLümsün; Bana iyiLikLer ögreten MüjdeLer getiren Bana vaat ediLen aski getiren güLümsün Sen benim ak kanatLi ask meLegimsin.
Sen benim bebegimsin.. Öpmeye doyamadigim Oksamaya kiyamadigim TatLi diLLi GüLer yüzLü Inatci sevgiLimsin
Sen benim herseyimsin
Suyumsun.. Kanmadigim, kanamadigim suyumsun
Sen benim heyecanimsin DeLi sevdamsin SoLudugum havasin Sen benim Yerim, gögüm Denizim, deryam.. Sen benim içim-DISIMSIN Sen benim güzel gözlü yarimsin Diger yarimsin Sen benim Tek bir seyimsin
Her seyimsin…
|
|
GONDEREN: DiLay__ on 08/22/2011 15:33:22 |
|
bir el istiyorum başımda...
saçlarıma dokunsun istiyorum, tüm bedenimden söküp alsın yalnızlığımı tılsımıyla...
bir el istiyorum
dokunsun saçlarıma yumuşacık ve alsın tüm donuklukları usulca.
bir göz istiyorum gözlerimde
anlamsız bakan gözlerimin içini görsün, hala arkalarda kalmış ışık huzmelerinin içine dalsın, çıkarsın tüm umutlarımı eski sandığın içinden, açsın da ışığı ile umut olsun yollarıma, yolum olsun yordamım olsun istiyorum...
bir omuz istiyorum...
başımı yaslayıp uzun uzun ağlayabileceğim.. yıllardır biriktirdiğim hüzün tanelerini
tek tek dökebileceğim bir omuz
ona yaslanınca her şeyi unutmak istiyorum, sıcacık olmak... içimi huzur kaplasın, hiç konuşmadan saatlerde orada kalmak , hiç konuşmadan anlaşılabilmek istiyorum...
biliyorum ne de çok şey istiyorum...
bunların sadece puslu bir hayal olduğunu da biliyorum... seni bende var edişimi, aslında sadece bende olduğunu, aslında sadece bir hayal olduğunu çok iyi biliyorum... ama yine de seni çok özlüyorum, yine de çok
üşüyorum ve yine de seni istiyorum
|
Back To Top |
|
|