REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1718 - Toplam yanitlar: 3

GONDEREN: SuKuTTu on 08/15/2011 18:42:28


“Allahım; cezalandırarak beni edep eyleme. Kendi başıma bırakarak da tuzağına duçar etme. Ey Rabbim! Nereden bir hayır umarım; oysa senin katından başka kimseden hayır gelmez. Kurtuluşa nasıl erebilirim; oysa, ancak senin lütfünle kurtuluşa erişilir. Ne iyi amel sahibi, senin yardım ve merhametinden gânidir; ne de kötü işler yapıp sana karşı gelen ve senin hoşnutluğunu kazanmayan senin kudret ve tasallutundan çıkabilir.

Ey Rabbim, ey Rabbim, ey Rabbim !(bu sözü nefesi kesilinceye kadar tekrarlardı).  Seni, seninle tanıdım. Sen beni kendine yönelttin ve kendi kapına çağırdın. Eğer senin yardımın olmasaydı, senin kim olduğunu bilemezdim. Hamt Allah’a mahsustur. O Allah'a ki ben O'nu çağırıyorum bana icabet ediyor; oysa O beni çağırdığında ben gevşek davranıyorum. Hamt Allah’a mahsustur; Allah'a ki istediğimi veriyor; oysa benden ödünç isteğince, (kullarına borç vermemi) isteyince cimrilik ediyorum.

Hamt O Allah’a mahsustur ki, istediğim vakit hacetim için O'nu çağırıyorum ve sırrımı  bir aracı olmadan O'na açıyorum, O da hacetimi karşılıyor. Hamt O Allah’a mahsustur ki, O'ndan başkasını çağırmam. Eğer O’ndan başkasını çağırsaydım bile bir sonuç vermez. Hamt O Allah’a mahsustur ki, O'ndan başkasına ümit bağlamam; eğer O'ndan başkasına ümit bağlarsam, benim ümidim hiçe çıkar. Hamt  Allah’a  mahsustur ki, işlerimi O üzerine aldı ve beni onurlandırdı. Beni, halka terk etmeyerek halkın küçümsemesinden kurtardı. Hamt O Allah’a mahsustur ki, benden gani olduğu halde kendisini bana dost kıldı. Hamt O Allah’a mahsustur ki, hiç bir günah işlememişim gibi bana yumuşak davranıyor, Benim nezdimde övgüye en layık olan Rabbimdir ve ben O’na hamt ediyorum.

   Allahım; ben, istekleri sana yöneltmenin yolunu açık görüyorum. Sana doğru coşan ümit pınarlarını dolu buluyorum. Sana ümit besleyene yardımın lütfünle hazırdır. Seni çağıranların yüzüne duâ kapıları açıktır. Biliyorum ki, ümit edenlerin hacetini yerine getiren; perişan olanların hallerini gözeten geçekten de sensin. Ve biliyorum ki senin kerem ve ihsanın için yakarmak, kaza ve kaderine rıza göstermek cimrilerin tutumlarına karşı bana bir mükafattır Ve dünya taliplerinin ellerindekinden ihtiyaçsızlıktır.

Sana doğru  hareket edenin mesafesi yakındır. Muhakkak ki, kullarınla aranda bir engel koymamışsın (seni basiret gözüyle müşahede edebilirler). Fakat ne var ki, insanların yaptıkları, onlara bir engel teşkil ediyor. Ben, isteğimi senin kapına getirmişim. Hacetimi sana bildiriyorum; sana sığınıyorum, yakarışımı sana aracı kılıyorum; halbuki, duâmın katında kabul olunmasına ve affına layık değilim. Ama ben, senin keremine güveniyor ve  vaadinin doğruluğuyla huzur buluyorum. Birliğine olan imanım,  senden başka Rabbim olmadığına dair yakin ve marifetimle sana yöneliyorum. Senden başka tapılacak hiç bir mabut yoktur, birsin ve ortağın yoktur.

bana kızıyonuz delmi?

 

 





GONDEREN: ozgurluk_ on 08/16/2011 15:35:52


Arapca nin bir kärhameti olsaydi.

Araplara faydasi dokunurdu.

70 milyon kuzey afrikali AVRUPALI gavura iltica etmezdi.Türk müslümanlarda dahil.........

Back To Top




GONDEREN: ozgurluk_ on 08/16/2011 15:35:55


Arapca nin bir kärhameti olsaydi.

Araplara faydasi dokunurdu.

70 milyon kuzey afrikali AVRUPALI gavura iltica etmezdi.Türk müslümanlarda dahil.........

Back To Top




GONDEREN: ozgurluk_ on 08/17/2011 07:43:42


Sadece Laf ile karsi cikmak olmaz.

Madem sebebini siz yazin ben cahil isem.

Türkiyeden ,Iran,irak misir, sudan,Fas Tunus,SuriyedenAfganistan, Mali den Avrupaya akin var.

Avrupa basini 10 yilda 200 milyon müslümanin gelecegini söylüyor.

Sebep nedir ???

Hepside iltica talebinde bulunuyor.Hepside islam i da birlikde getiriyor.

Neden  MÜSLÜMANLAR  Huzursuz, Dogduklari yerde ölmüyorlar.

Ben cahil isem siz sebebini yazinda bilelim.

Siz  kendinizi akkili demeniz yetmez. Baskalarida onay vermeli.

Yaptiklariniz ile yasaminiz ile  ICAD lariniz ile.

Teknolojiniz ile.(CAGIN Nresindesiniz)???

Tuzu kurularin misyonerligine gerek yok.

Evinde kulandigin beyaz esyadan kulandigin ottomobilden tut elindeki telefon, kulandigin bulasik ilaci dis macunu camasir tozunu Yutugun HAP, kimin  icadi. ARAP icadi olmadigini ben biliyorum

AKKILIMM........

 

Back To Top
09/28/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***