Toplam bakislar: 994 - Toplam yanitlar: 3 |
|
Anılar Öptü Dudaklarımı
(..çok zaman sonra belki de sen..)
Sesi soluğu kesilmiş bir aşkın ortasından yürüyoruz. Acılarımızı saramayacak kadar uzağız artık.
Kirpiklerimizde beslenen düşler, Yeni doğacak sevgililere miras Düşünüyorum da, Belki biz sevgiyi değil, hep ayrılığı büyüttük seninle Çıplak bedenlerimizden akan özlemler yanılttı bizi Yağmur yağarken anımsadığın ben değil, Yalnızlığındı belki de Ve ben yalnızlığını bile özledim desem, Beni duyamayacak kadar sessizsin artık
Nakaratındayım anılarınBeni bu gece dehlizlere sürükleyen Timur Selçuk,Babasının şarkılarını söylüyorÖyle hüzünlü, öyle hasret, öyle tutkuluBen de senin şarkılarını söylüyorumİs gibi, sus gibi, öyle vurguluKaçırıp getireyim kendimi yanına bir an için desem,Sana sarılamayacak kadar yorgunum artık Dağınıklığını toparlarken odamın,Elimde kaldı bir kitabın içinden düşen resminGöz göze geldik bir an,Gözlerinde 'seni seviyorum' bakışınKara çalılar ardına saklanan sinsi bir isyan kaşıdı yüreğimiResimlerde kalacak kadar yabancı değildik o zamanHer şeyden önce dostumdun,Islak hüznümü bile varlığınla gülümsetebildiğimŞimdi gözlerinde yeniden kulaç atmak istiyorum desem,Mavilerinde yüzemeyecek kadar bitkinim artık Nerede yanlış yaptığımı itiraf etmedi aşkİlam kağıtları birikmiş bir sevda duluyumŞarkıların sakiliğini tek başıma yapıyorum,Rakı makamına göre kadehe doluyorBilirsin işte, artık sevmek istemeyen kadınlık hallerian geliyor,Kalbim kanatlanıp göğüs kafesine girmek istiyor desem,Semalarında süzülemeyecek kadar yaralıyım artık Ağdalı sevdim seni ama yapışkan değilSevmek çekip gitmekti gerektiğinde, bunu bildimSadece şiirlerimde konuşabildim, bağıra.. çağıraKızdın ve kırıldın sitemlerimin tavşan dudaklarına belki amaSevdim seni, ayazda.. borandaAh o sadekâr ellerin bedenime yeniden dokunsa desem,Ellerini bedenimde tutamayacak kadar titriyorum artık Bir kedi gözlerimin içine baktıRuhumdan bir deniz geçti, dalgaları göğsüme çarpttıAntika bir fincanda iç çekişlerim kaldıGül kurusu perdeler, mutluluğuma kapandıAnılar dudaklarımı öptü, dudaklarım sızladıçok zaman sonra sen de öp beni desem,Öpüşlerimiz bizi yakacak kadar sıcak değil artık Ve sen, her şeye rağmen gelip, 'seni seviyorum' desen,Bu iki kelimeden ölesiye korkuyorum artık..
--------------------------------------------------------------
|
|
teşekkürederim birsu06 begenmen sevindirdi
|
Back To Top |
|
teşekkürederim MİTHATBEY gözlerinize saglık..
|
Back To Top |
|
ben teşekkürederim.. destan06
|
Back To Top |
|
|