REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

<< Ilk  < Onceki | Sayfa:  1 | 2 |
Toplam bakislar: 5672 - Toplam yanitlar: 16

GONDEREN: cakilll on 06/17/2011 15:50:28

selam  bilana  gitmene  bir  yandan  üzüldüm  mert  acık  sözlü  bir dostumdun  tabir  yanliş  sa  bilmem  ama  tam  bir  osmanlı  hanimefedisin   bir  yandan  gitmene  seviniyom  yuvanı  kuruyon  inş  rabim  güzel  bir  yuva  nasip  eder saglikli  huzurlu  bol  cocuklu  inş  özellikle kızın olur  inş  yuvanız  bereket  huzurlu  bir  yuva  olur  eniştede  bu arada şanslı  onuda  kutlarım  senin  gibi  bir  eşi oldugu  icin  rabim  tüm ictenligimle  seni  mutlu  eder  şimdiden  allahım  yolunu  acık  etsin  bilana   bu  arada  annenin  güzel  yemeklerinde  uzaklaşcan  haberin olsun  artık  kendi  yemegini  kendin  yap:))))

--------------------------------------------------------------
saglıcakla kalın
Back To Top

GONDEREN: bilanaa on 06/17/2011 16:22:02

sevgili  arkadaşım ,dostum... seni tanıdıgımdan beri dostuluuğunu bana devamlı hissettirdin.sen gercekten çok iyi bir insansın.. güzel dileklerin için çokkkkkkkkkkk tşk ederim....yaa evet anneciğimin yemeklerini özliyecem.. tatil boyunca  yemek sitelerini dolaşır durrm artık bende

ya  biliyorum az çok yemek yapmasını ama annemin ki kadar lezzetli olmaz belki.. ama laf aramızda kaptan da güzel yemek yapıyor..

Allahıma emanetsinnnnn..Yaradanım her zaman yardımcın olsuun...

Hayatınızın kalitesini,hayatınızdaki insanların kalitesi belirler..kalite asla bir tesadüf değil..daima akıllı bir gayretin sonucudur...
Back To Top

GONDEREN: Rabia_Sultan on 06/20/2011 03:50:08

Bilana  dilerim herşey gönlünce olur  her  zaman  seni  aramızda görmek isteriZ HERSEY GÖNLUNCE OLSUNNNNNNNNNN

Back To Top

GONDEREN: E_x_X_x_ on 06/20/2011 03:51:23

Sevgili dostum Ceylannnn Gitmene Sevineyim mi Üzüleyimmi karar veremedim Bir yandan Bu Sitede Sohbet edeceğim kafa dağıtacağım dertleşeceğim Nadir İnsanlardan Birtanesi sin Sen Bu sitede Dost Tabiri Kullandığım Okadar Az insan varki Sen Sen Dostlarımdan Birtanesisin Gerek karakterin gerek terbiyen Gerek Güvenilirliğin Gerek Sıcak kanlılığın gerçekten Mutlu Etti beni Seni pek uzun zamandır tanımıyorum ama İnan Reel dedi Kadim Dostlarımdan ayırmıyorum seni Evet Bu sitede Üzüldük Sevindik Ama Şu Sitede Seni Bir kez kötü Duymadım Ve kimsede aksini idda edemez Dostum Senin Nekadar İyi bir  İnsan olduğunu Herkez Biliyor Seni karalamaya Çalışanlarda Aldılar Derslerini Zaten Dostum Benim Senin hakkında Söyliyeceğim İyilik Dolu Sözler Bitmez İyiki Tanımışım Seni İyiki verdın Ve neşe kattın Siteye Kelimeler Düğümleniyor Dostum Boğazıma Mutlu ol Dostum KEndine Çok Ama Çok iyi bak Hayat Hep Gülsün sana Allah Senden Razı olsun.

Unutma Burda Bir Dostun var Gidişini Bu gece Duydum haberim olmadı hiç Hoşçakal Dostum HErşey Gönlünce Olsun Bizi Unutma Sakaryada Da Bir Dostun Arkadaşın olduğunu Unutma Eğer Yolun Düşerse Kocaali /Yılmaz eczanesi Hoşçakal.....

Back To Top

GONDEREN: bilanaa on 06/21/2011 15:39:54

Sevgili rabia,, çok  teşekkür ederim..seni asla unutmayacam.İstanbul maceranı hatırladıkça yüzümde hep  gülücük olacak..seni seviyorum.

Hayatınızın kalitesini,hayatınızdaki insanların kalitesi belirler..kalite asla bir tesadüf değil..daima akıllı bir gayretin sonucudur...
Back To Top

GONDEREN: bilanaa on 06/21/2011 15:43:47

can dostum EXXX, yazdıklarını okurken inan gözyaşlarımı tutamadım.hakkımdaki olumlu düşüncelerinden ötürü çok teşekkür ederim..Mevlam sanada mutluluklar nasip eylesin.Bu arada babana da acil şifalar diliyorum...

Elbette bu veda edişimin sebebi var..ve  düğün günü yakşaltıkça bende  heyecan tavan yapmaya başladı  umarım tekrar görüşürüz.Allahıma emanetsinnnnnnnn.herşey gönlünce olsun arkadaşım...

Back To Top

GONDEREN: imparator_ on 06/23/2011 21:37:38

slmmmmmmmmm ortimmmmm ve çok degerli kardeşim bilana sana ömür boyu mutluluklar dilerim seninle çok güzel vakit geçirdim ve çok eglendim senle orti olmaktan inan çok memnun oldum ve seni tanıdıgımada çok memnun oldum tüm güzellikler seninle olsun yolun herdaim açık olsun kardeşimmm unutma burda herzaman bir agbin var

Back To Top
11/25/2024
<< Ilk  < Onceki | Sayfa:  1 | 2 |

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***