REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1881 - Toplam yanitlar: 2

GONDEREN: Mert- on 05/23/2011 22:51:29

Taksicilikte ilk günü olan şoförün taksisine binen müşteri şoföre bir şey sormak... icin hafifçe omzuna dokunur. Şoför bir çığlık atıp, direksiyonun kontrolünü kaybeder ve kaldırıma çıkıp, bir vitrinin önünde arabayı durdurur ve arkaya dönüp müşteriye: "bir daha bunu yaparsan gözünü patlatırım!" diye bağırır.

Müşteri; “Ufacık dokunmanın sizi bu kadar korkutup sıçratacağını düşünemedim, özür dilerim” der.

kendini toparlamış olan şoför, müşteriye dönüp: "Haklısınız, sizin kabahatiniz yok, bugün benim ilk günüm, 25 senedir cenaze arabasında şofördüm adam uyandı sandım da" 

--------------------------------------------------------------
Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu...Uğruna canımı verdiğim insanların sırası değişti bende...Susmuyorum artık...Herşeyimi sıfırladığım günlerde kim varsa yanımda odur benim "CANIM"...Benim kıyamadığım değil bana kıyamayanlar değerli artık bende...Eksilen de siz eksilten de...Değer biçtiğim halde değersizleşende..

GONDEREN: HaZaN- on 05/24/2011 01:07:08

Mert süpermiş yaaa  koptum tşkler emeğine sağlık..

Back To Top

GONDEREN: Mert- on 05/25/2011 12:02:36

Rica ben teşekkür ederim adminim...

--------------------------------------------------------------
Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu...Uğruna canımı verdiğim insanların sırası değişti bende...Susmuyorum artık...Herşeyimi sıfırladığım günlerde kim varsa yanımda odur benim "CANIM"...Benim kıyamadığım değil bana kıyamayanlar değerli artık bende...Eksilen de siz eksilten de...Değer biçtiğim halde değersizleşende..
Back To Top
11/25/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***