REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1920 - Toplam yanitlar: 1

GONDEREN: Serra_Nur on 01/28/2011 19:25:09

Herşeyde biraz sen varsın
Baktığım heryerde gözlerin

Senli günler aklımda şimdi.Hani hep derdin ya Saatlerce gözlerinin içine baksam öylece kalsam yada başımı göğsüne yaslayıp uyusam,hiç uyanmasam.Güne seninle başlasam ve seninle bitirsem ,yok yok senli günler hiç bitmese sonsuzluğa kadar sürse ,sonum,sonsuzluğum olsan.Nefesim olsan, nefesin olsam.Kalbim adınla atsa ve dudaklarımdan en son senin adın dökülse kalbim öyle dursa..

Hani hep derdinya "Benden korkma,bensizlikten kork"işte şimdi en büyük korkum sensizlik.Kalbin ve mantığın yol ayrımına geldiği bir zaman şimdi yaşadığım.Zamansız bir zaman.Neydi beni böyle sert yapan.Neydi aramıza giren şey.Neydi mutlu olmak gerekenler.Sevgiyse sevgi ,tutkuysa tutku.Hepsi vardı bizde.Ama anlaşamamak aramızdaki şey.

Sevgi miydi önemli olan anlaşabilmek mi?
Aynı dili konuşmuyoruz belkide hep yanlış anlıyoruz birbirimizi.Peki hangimiz öğrenecek diğerimizin dilini.Ben mi değişmeliyim ,sen mi?Yada illaki değişmeli miyiz?Kabul ediyorum hep yanlış anlıyorum seni.Korkularım ,kaygılarım ve kalp kırıklıklarım var geçmişten kalma.Ama sen bana hep yapma dedin,korkma dedin.Benimle kötü olan hiçbirşeyi yaşamazsın dedin.Yaşatmadın da beni hep sevdin,hep saydın.Bana değer verdin önemli Olduğumu hissettirdin.Ama sevdiceğim o son sözlerinle kalbimi çok kırdın.Hayatımın geri kalanını birlikte geçirmek istediğim(sin)din.Seviyorsun biliyorum bende seviyorum ama anlamıyorum seni.Kaçmalarını,susmalarını anlamıyorum.Anlaşamıyoruz......

"Seviyorsan sorgulama" demişti bir dost.Zamanı gelince olur zaten kendiliğinden.Diller lal olur demişti.

Şimdi seni zamana bıraktım sevdiğim.Kalbin ve mantığın yol ayrımına geldiği zamana.
Yol senin iyi seç....
Ama ne olur yolu karıştırma olur mu ?
Yine bana dön ne olur...

Unutma

--------------------------------------------------------------

GONDEREN: Serra_Nur on 01/28/2011 20:19:12

Güzel yorumun için tşkler simgecim seninde gözlerine sağlık.

--------------------------------------------------------------

Back To Top
11/24/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***