Toplam bakislar: 46735 - Toplam yanitlar: 138 |
|
SENİ SEVİYORUM
sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM....
* * * * *
sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM
* * * * *
sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer, SENİ SEVİYORUM
* * * * *
sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin kopmasıysa eğer, sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan bakabilmekse eğer, sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer, SENİ SEVİYORUM
|
Back To Top |
|
Ey hayat..Sevgilime Söyle...
Ey gece sevdiğime söyle yanındayım ben hep onunla yüreğim ellerim gözlerim. Ara sıra o da düşünsün beni karanlık çöktüğünde. Kimbilir bir yıldızda birleşir yüreklerimiz belki de...
Ey rüzgâr sevdiğime söyle sen savururken umutları diyardan diyara toplasın yerlerden hayallerimi bassın bağrına sevgiyle... Kimbilir hayaller gerçekleşir belki onun eli değdiğinde...
Ey yağmur sevdiğime söyle her toprağa düştüğünde sen gözlerim eşlik eder sana bilsin ona söyle. Bilsin ki her yağmurda hatırlasın beni tutsun damlaları yüzüne sürsün öpsün damlalar gözlerinden özlemle...
Ey deniz sevdiğime söyle Köpük köpük sahiline vurduğumu. Unutmasın bıraktığı yerde durduğumu. Her martı çığlığında çınlasın sesim yüreğinin en derinlerinde... Ey hayat sevdiğime söyle onsuz bir anlamın olmadığını. Söyle ona onu sevdiğimi..
|
Back To Top |
|
Tutukla Beni
Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyecegimi biliyorum.
Ulasilmaz oldun hep hayatimda.
Dokunmak,hissetmek,dolu dolu yasamak isterken seni kocaman bir
yalnizlikti payima düsen.Payima düsen herseyi erteledim. Erteleyemedigim bir sey vardi sana benziyordu. Su olsan dokundugumda bozulurdun. Bozulmayan birsey'din.. Gidilecek yer olsan sonu olurdu sonu olmayan birsey'din.. Uykuda görülecek rüya olsan uyanirdim beni rüyamdan uyandirmayan birsey'din.. Seni düsündükce yoruluyorum desem dünyanin en büyük yalani olur. Yalanim yok.
Gecmisten yarina ne kalir bilmem ama sen kalirsin yatagi degismeyen irmak gibi.Yasadiklarimiz azdi zamana sigmadik yasamak isterken herseyi. Bugün türkü söylüyorsam o gün türküde türkü gibi yasamak isterim seni. Ruhuma benziyordun. Bir yanin göc bir yanin toprak kokuyordu. Bazen yasaklandin bana bazen suc gibi boynumda tasidim seni. Yasalarin bile tanimlayamadigi bir sey'din sen. Haritama sigmazdin, her hücremde bir baska gülüyordun. Nereli oldugumu seninle hatirlardim bana kendimi hatirlatan birsey'din.. Uzaksin, yakinsin, özlenensin ama dün degil yarin gibi birseysin sen. Bugün herseyi degistirmek icin cabalarken sen degismeyen olarak duruyorsun karsimda. Kabul ediyorum artik. Yarinlarima bu kalsin ama sen bilme.. Dünyada ne kadar aci ne kadar ölüm var? Bir seni bunlarin karsisına koymak nasildir bilemezsin. Olsun bilme...
Bugün her aciyla biraz daha ölürken ben, seni düsündükce hayata dönüyorum yeniden.. Gecenin en karanlik yerindeyim. Bir sigara atesinin aydinlattigi kadar ISIK olsan yinede istiyorum. Sadece benim seni anladigimi kimsenin unutmamak icin defterine not düsmedigi ama hayatinda bir dip not olarak kalan kendi yasaklarim gibi unutmayacagim seni. Her sarkimda sana bir adim daha yaklasmak istiyorum. Bir baska dilden seviyorum seni. Gelincikler gibi bir mevsim degil dört iklim. Kim ne derse desin geri dönecek yerim yok senden baska. Bu sehrin orta yerinde ciglik cigliga tek basima kalsam da yine SEVİYORUM SENİ.. BU BİR SUC DUYURUSUDUR KENDİMİ SANA İHBAR EDİYORUM. HADİ TUTUKLA BENİ....
|
Back To Top |
|
Her Ne Kadar Uzak Olsakda Birbimize,Uzaklik Yetmiyor Bu Sevgiyi Bitirmeye,?: Bu Dostlugu Ölüm Ayirincaya Kadar, Kimsenin Gücü Yetmiyecek Bitirmeye.. Cünkü Bizim Sözümüz Var Birlikte Aglayip,Birlikte Gülecegiz, Birbimizi Hic Terk Etmeyecegiz, Her Düstügümüzde Birbimizi Kaldircagiz, Kendimizi Yanliz Hissetimgizde Birbirmize Yasalancak Omuz Olcagiz.. Cünkü Bizim Sözümüz Var Bunun Adi Dostlukur, Hani bir Elmanin Yarisi, Karanlik Gecenin Ay’i, Sigaranin Dumani, Bizimkisi Böyle Birsey, Biz Ayrilmayacagiz.. Cünkü Bizim Sözümüz Var Sözümüz Bir Günesin Dogusunda Sona Ermeyecek, Bir Denizin Susuz kaldiginda Bitmeyecek, Bu Dostlugu Yagmur Olsa Dahi Silemeyecek, Rüzgarin Esmesi Bu Sevgiyi Bitiremeyecek.. Cünkü Bizim Sözümüz Var Dinledigmiz Her Sarkida Birlikte Hüzünlendik, Sevdik Asik Olduk Ayriligi Tattik, Biz Birlikte Cok Zor Engeller Asstik, Ama Yinede Ayrilmadik.. Cünkü Bizim Sözümüz Var Bu Aci Günleri Ardimizda Birakacagiz, Bu Hasretlige Son Noktayi Koyacagiz, Sana Söz Can Dostum, Biz Er Yada Gec Kavusacagiz.. Cünkü Bizim Sözümüz Var
|
Back To Top |
|
Bazan duman oluyorum bazan su. Bazan, kapkaranlık oluyorum gecelerce, sabahlara inat. Bazan, sapsarı bir yaprak yağmurlarca ıslak toprak oluyorum. Her günbatımında yanıyorum, sensizliğe yanıyorum.
Uykusuz gecelere sığmıyor düşlerim. Bulutlar, gökyüzündengözlerime iniyor. Gökgürültülü akşamlarda kıyametler kopuyor, mevsimler hazana döndü haberin varmı? Akşamlarım serin geceler, buz tututyor. Ben yanıyorum. Sensizliğe yanıyorum. Yağmur damlaları ateş olur düşer yüreğime. Yıllar, kar olur saçlarıma konarlar. Elbistan akşamlarının yıldızları söner, tozar yollarda hasretin. Düşünüyorum, hep seni düşünüyorum, içime ateş düşüyor, yanıyorum. Kaynakwh webhatti.com: Sensizliğe yanıyorum.
Ruhumda, dört mevsimi bir anda yaşıyorum. Kaynakwh webhatti.com: Dünya dönüyor ya, hazana takılıyor. Boğuluyorum, boğazımı sıkıyor anılar bir türkü takılıyor dudaklarıma, sağır akşamlara inat, söylüyorum. Sana da ulaşmıyor feryadım, sen de duymuyorsun. Bir ateşin ortasına düştüm, yanıyorum. Sensizliğe yanıyorum.
Gökyüzü delinsin, yer çöksün geceler, yıldızlarını döksün umurumdamı. Sensiz uykulara pas vermiyor gözlerim, saatler döndükçe ben de dönüyorum. Bir sigara çekiyor canım, seni anıyorum. Sigaramın ateşi yanıyor ben yanıyorum. Sensizliğe yanıyorum....
|
Back To Top |
|
|