Toplam bakislar: 46737 - Toplam yanitlar: 138 |
|
Sen varken sadece Seni solumak istedim, Kalbinin kalbimin olmasını Ve her atışında Yalnız senin olmasını istedim
Seni her özlediğimde bir tanem, Denizlere bakıyorum. Ufka bakınca mucizeni görüyorum çünkü.
Zamanın bir yerinde seni bekliyorum. Elimde çoktan solmuş bir gül. Yüreğimde durmadan kanayan bir sevgi. Tılsımı çoktan sönmüş bir bekleyiş var gecelerde. Ay habersizce küsmüş güneşe. Güneşse vefasız karanlık gecelerde Bense inan zamanın bir yerinde seni bekliyorum.
Seninle var olmak Sen de var olmak Seninle çoğalıp seninle Ve sende tükenmek Yani her güne seninle başlayıp Her geceyi seninle bitirmek Sabahın ilk ışıkları ise Günümü aydınlatan Önce seninle aydınlanmak Ve ölene dek seninle olmak… Gerçek sevgiyse eğer; Ölümden sonrada ebediyen sende olmak istiyorum.
Ölme diyorsan; gitme kal öyleyse Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Benimle meydan oku her çaresizliğe
Seni seviyorum demek; Sevgili için gerektiğinde ölüme giderken bile Çocuk saflığı ile gülümseyebilmektir.
Seni seviyorum demek; Korkmaktır yitirmekten incitmekten korkmaktır. Seni seviyorum demek; En kısa özlemlerde bile bir gece vakti Delik deşik edilmiş kadar acı duymaktır Ve ben SENİ ÇOK SEVİYORUM
Kalbinle sen beni derdinle değil, Aşkınla sarhoş et beni içkiyle değil, Sevginle yak beni hasretinle değil, Kalbinle sev beni dilden değil…
Her martı bir deniz, Her rüya bir uyku, Her dağ bir duman, Her nota bir şarkı bulur Ama: Ben başka “SEN” bulamam…
Masum ve üzgün bir çocuk gibi konuşursam… Anla sana muhtacım Ver elini ellerime yalan da olsa Bir kere seni seviyorum de!!!
|
Back To Top |
|
SENİ SEVİYORUM ! Sadece kim oldugun degil, sen oldugun icin ve seninle beraberken kim oldugumu, benligimi anladigim icin.
SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptiklarin icin degil, bana kattigin güzellikler icin.
SENİ SEVİYORUM ! İcimdeki cocugu, sakli kalmis ben'i yeryüzüne cikardigin ve sana ihtiyacim oldugu her an tüm duyarliliginla yani basimda oldugun icin.
SENİ SEVİYORUM ! Elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip, onlarin yerine simdiye kadar hic kimsenin basaramadigi o sicakligi, o ictenlik isigini bana duyurmayi basardigin icin.
SENİ SEVİYORUM ! Hayatimi kutsal bir sevgi tapinagina cevirdigin ve her günümü yasam senligine, unutulmayan siirlere dönüstürdügün icin.
SENİ SEVİYORUM ! cünkü, sen, simdiye kadar hic basaramadigim seyleri, kendimle dost ve barisik olmayi ve hic bir zaman tadamadigim kadar mutlu olmami sagliyorsun. ve bütün bunlari yalnizca sözlerinle, dokunusunla yada isaretle degil, kendin olmakla yapiyorsun...
|
Back To Top |
|
+Seni seviyorum inan bana.
-Beni sevdiğine dair kanıt göster.
+Kanıt inancı öldürür. Eğer kanıt gösterirsem seni sevdiğimi bilirsin. Ben “seni sevdiğimi bilmeni” değil “seni sevdiğime inanmanı” istiyorum..
-Neden ?
+"Çünkü bilmek beyinle inanmak kalple yapılan iştir. Ve ben kalbini beynine tercih ederim".
|
Back To Top |
|
Ömür Demek
Yaşamak ,gezmek Aşık olmak Sevmek ayrılmak İçmek körküdük sarhoş olmak Ömür demek.. Hiç ölmiycek gibi yaşamak Sevmektir ömür İsyan etmektir,üzüp küsmektir... Hayır ömür demek; İki nefes demektir. Alırsın ve verirsin Ömür demek yarın ölmektir,öyle yaşamaktır aslında Sevdiiğine sarılmaktır hiç görmiyceksin gibi.. Sevdiğiini söyleyip bidaha boğulmaktır gözlerinde Ömür demek... Sevmek değildir yalnızca ölmek hiç değildir onun için Aynı anda nefes almaktır,aynı anda vermektir.. Ömür ;Nefes almaktır alırsın ve verirsin.. Nefes;yaşamaktır.Onun için alırsın onun için verirsin...
Ömrüm sensin~Berfin_ & Sedat_
|
Back To Top |
|
İhtimal ki; Gözlerimde günler öncesinden sarkan uykusuzluk atacak kendini kirpiklerimin uçurumlarından
Sen, tutunup uykularıma düşlerimden çalacaksın Ben, karabasanlarına müebbet uykular sunacağım Sonra kala kalacağım bir müddet sessiz
/susmazsam öleceğim /
İhtimal ki; Yakamozlar düşünce saçlarına gecenin tualine dökeceğim ay suretini Gözlerine bakacağım yalın ayak,
Sen, mat bir yalan sürerken dudaklarına ağzım yüzüm sana bulaşacak Sonra çekip gideceğim elvedasız
/ kalırsam öleceğim /
İhtimal ki; Ellerimde filizlenen gül yaprakları bırakacak kokularını göç yollarına
Sen, bir gülü kanatmadan sevmeyi öğreneceksin, Ben, turnalarla selam göndereceğim konakladığın mevsimlere Paramparça ettiğin bu kalp seni unutmayacak söz! Ama günlerdir gözlerimde hapsettiğim kara bulutlar firar ediyor usulca dudaklarıma, tutamıyorum
/ tutarsam öleceğim /
İhtimal ki;
Hasretinin şuh bir telaş olduğu saatlerde yazacağım sana çıplak kalmanın ilk harfini Sobanın harlı ateşiyle dans edecek kalemimin uzun bacaklı transparan gölgesi Dokunuşların bedenimdeki mağrur kaleleri bir bir yıkıp geçerken alev alev bir günaha gireceğim
Ah!Sevgilim, sevgili hüznüm Ah!Zapt edilmemiş coğrafyamın onurlu savaşcısı siperlerime bir kurşun gibi yağarken ihanetin
/ kaçmazsam öleceğim /
İbadetlerimin kıblesi, mabedim ihtimal ki; Şakaklarıma bir yaşam dolusu yalnızlık dayayıp çekip gittiğinde sen öksüz kalmış bir aşkı tam kalbinden vurmuş olacak ayrılığın Eğer hala soluk alıyorsam, acilen öp beni! acilen öp beni ! Sanki daha önce hiç kimse öpmemiş gibi
‘şimdi yaşama vakti sonra kaldığımız yerden ölürüz' der gibi
|
Back To Top |
|
Seni Seviyorum Askim Seviyorum seni. Canımdaki yaşayan can gibisin. Her an seninle yaşıyorum. Karanlık gecemde gözlerin bir yıldız gibi parlıyor gözlerin. Sevginin sıcaklığı süzülüyor yüreğime. Seni sevmek için kalbimdeki umut kırıntılarını senin yüzündeki tebessümlere yüklüyorum. Seninle, iki ayrı bedeninin tek kalbindeki bir sevdayı yaşıyoruz. Sana söylediğim her kelime, sana okunan her şiir senin kalbindeki sevgiyle güzelleşip özel bir sevda oluyor.
Sevdalıyım sana. Seni sevmek bir kuru ekmeği paylaşmak gibi. Her lokmada daha çok seviyorum seni. Yıldız olup senin karanlığında gözlerinde kaybolmak belki senin sevginde nefes almak, yalnızlığa perdeleri çekip mutlulukların gölgelerinde serinlemek seni sevmek. Seviyorum seni demekten öte senin için yaşıyorum bu hayatta. Öyle tutulmuşum ki sana anlatamam. Daha çok sevmek için yüreğine konakladım. Bir misafirdim ilk önceleri ama artık öyle değil, seni, senin kalbinde yaşamayı sevıorum Dertlerimi sende unutup, acılara seninle gülümsüyorum. Senin gül yüzünde umutla bakıyorum artık yarınlarıma. Uçurumun kenarında solmayı bekleyen bir çiçekken, senin sevginle yeniden mutluluklara tomurcuk açıyorum. Her sabah perdeleri aralayıp günışığıyla sevgini dolduruyorum dünyama Sen farklısın. Canımsın, nefesimin mutluluk rengindeki suretisin, sevdanın en güzel meleğisin. Kalbimdeki tek can, hayata dair tek umudumsun. Seninle yaşayıp, hayata yine seninle bakıyorum. Seni düşündükçe sevdan daha da büyüyor kalbimde. Oturduğum kayaların üzerinde, gözlerim ufka senin gözbebeklerin geliyor, gözlerimin önüne. Gözlerin ufkumda büyüdükçe satırlara dökülüyor sevdan. Her hecede her sözcükte seni yazıyorum. Sen nefes aldıkça ben mutlu oluyorum buralarda.
Seni sevmek öyle güzel ki anlatamam. Çünkü nedeni yok bu sevginin bir şeye bağlı olarak sevmek istemiyorum seni; seni sadece sen olduğun için seviyorum. Eskiden hep “Ben.” diye başlardım cümlelerime, şimdi “Biz.” diyorum. Sen ve ben yani biz, yani ikimiz. Yani geleceğimsin benim. Her şeyimsin. Seni sevmek, her yeni güne seninle başlamak ve her günün bitişinde her şeye rağmen seni sevmek çok güzel. Seni çok seviyorum AŞKIMMMMM
|
Back To Top |
|
Ben sussamda Gözlerim herşeyi ele veriyor Buruk bir sevdanın içindeyim Kalbimde/ki özlem ile Ben seni istiyorum
Sadece sesini duymak bana yetmiyor Yanında olmak ve sana sarılmak istiyorum Ellerini tutup gözlerinin içine bakarak Yalansız/ca SE-Nİ--SE-Vİ-YO-RUM demek istiyorum Her gece düşlerimdeki gibi...
Hep uyumadan önce seni hayal ediyor Gözlerimin önüne B(s)eni getiriyorum İşte o an mutluluğu yakalıyor Sabaha kadar/da bırakmıyorum...
Aşkın bana öyle mutluluk veriyorki Anlatmama kelime/ler yetmez Ama aynı zamanda özlemin- İçime kurşun misali işliyor Kurtulamıyorum bir türlü özleminden Çünkü;elimde değil seni çok seviyorum...
Şimdi uzaklardasın benimle değil Ben ise yanlızım seninle değil Aşkın kalbimde dilimde değil Kalbim ise seninle benimle değil SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM Elimde değil...
/Benim aşkım'da yazdığım şiirimde İbret olsun sevipte terkedenlere Silahım ağzım sözlerim mermi olsun/
|
Back To Top |
|
Her gece, İşgaline uğradığım yalnızlıklarda Sevdim o umut dolu gözlerini. Boğazımda gecirilmiş soğuk iplere Ayaklarımda paslanmış zincirlere Aldırış etmeden, Her soluğumda gülüşlerini sevdim.
Dili olmayan yüreğimin, Hüznü hic solmayan gözlerimin, Tek umudu olarak Yüreğindeki baharları sevdim... İçimde büyüyen ırmaklara Acılarını verip Gözlerindeki ışıklarda ısınmayı sevdim.
Kesik kesik öksürmelerime inat Soluğuma cizilen kısa ömre inat Yüreğimin haritasındaki Gülüşlerinin sıcaklığını sevdim.
Karanlıkların bulutla yağdığı hasretine Varlığının mutluluklarını siper edip Gözyaşlarındaki ıslaklığını sevdim.
Yüreğimin ortasındaki yeşeren Bozkırların kuru yapraklarına inat Gönülden düşen sevgi yağmurlarını sevdim. Her soluğunda yıldız olup Avuçlarında solan bir yürek olmayı sevdim..
Sarp dağların rüzgarlı tepelerinde Yetişen ucurum cicegi düşlerimle Mısralarında büyüdüğüm, Türkü yüreğinde ezgi olmayı sevdim..
İntihara kalkışan acılarında Yakıp kül olmayi sevdim. Susmalarında bir nefes, Bakışlarında bir dem olmayı Senin yüreğinde bir nefes olmayı sevdim...
" Seni "sensizlikte" bile sevdim "
|
Back To Top |
|
Sevmek; Sevildiğini hissedebilmek, Sevmek; Sende onu sevdiğini söyleyebilmektir!..
Sevmek; Yaşamın her anında onu düşünebilmek, Sevmek; Sahip olunsun olunmasın, sevebilmektir!..
Sevmek; Hep beklentisiz olabilmek, Sevmek; Her şeyi ama her şeyi, karşılıksız verebilmektir!..
Sevmek; Çağrılmadan yanına gidebilmek, Sevmek; Çoğu zaman ağlanacak hâle bile gülebilmektir!..
Sevmek; Cepteki son metelikle alınmış simidi ikiye bölebilmek, Sevmek; Gerekirse sevilenin uğruna ölebilmektir!..
Sevmek; "Delilerle sır boncuğu dizebilmek" Sevmek; Her çirkinlikte bile bir güzellik görebilmektir!..
Sevmek; Köroğlu' nun kır atına binmek, Sevmek; Dünyaya kafa tutabilmektir!.. Sevmek; Kah bulutların üzerinde gezinmek, Sevmek; Kah yeryüzünde sürünmektir!..
Sevmek; "Yetti gayri" dememek, Sevmek; Yorulmak nedir?.. Usanmak nedir?.. Bilmemektir!..
Sevmek; Aşkın nârında yanabilmek, Sevmek; Yandıkça "insan" olunduğunun farkına varabilmektir!..
Sevmek; Gerektiğinde nefsine "dur" diyebilmek, Sevmek; Her şeyden önce gururunu yenebilmektir!..
Sevmek; Her karara saygı gösterebilmek, Sevmek; Neden ne olursa olsun, kin beslememek, nefret etmemektir!..
Sevmek; İncinsen de, kırılsan da asla küsmemek, Sevmek; Sanki hiçbir şey olmamışçasına, çarpıp gittiğin kapıdan dönebilmektir!..
Sevmek; Konuşmadan anlaşabilmek, Sevmek; Soğuk kış gününde paylaşabilmektir bir tek gocuğu,
Sevmek; Nefes alabilmek, Velhâsılı sevmek; Yaşatabilmektir içindeki çocuğu!..
|
Back To Top |
|
|