REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

<< Ilk  < Onceki | Sayfa:  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Ileri >  Son >>
Toplam bakislar: 46726 - Toplam yanitlar: 138

GONDEREN: asi_krall on 02/02/2011 11:08:04

Back To Top

GONDEREN: asi_krall on 02/15/2011 16:42:57

....................................................................

Back To Top

GONDEREN: asi_krall on 02/18/2011 20:31:46

Can özüm,
Sana canım diyorum, biliyorsun canımın tam ortasında, kalbimin atışında, nefes alışımdasın.
Sen canımın en güzel yerinde, kalbimin can damarındasın.
Başka bir yere koyamazdım seni, çünkü sen yaşam pınarım, en güzel anlamları yüklediğim hayat bağımsın.
Canımdan can, kanımdan bir parçamsın.

Şimdi nem yüklü bulutları dağıt gözlerinden,
Hasret ve özlem sözlerini sil dillerinden,
Bahar tadında güneş açsın gülüşünden,
Mutluluk başında taç,
Huzur tahtın olsun,
Sanadır dileklerin en güzeli yürekten.

Gözlerin sakın nemlenmesin, bilmelisin kalbimin orta yerindesin.
Üzülme, darılma, kırılma, sakın ağlama, sana gelen her gam, tasa, bana gelirdi büyük bir azapla.
İçimde acı bir sızı, yağmur gözlerime indi, gittiğinden beri her şey bıraktığın gibi, ıssız gecelerde bir seni dinlerim, bir de can veren yüreğimi.
Seni dinlemek yüreğimi dinlemekti, yüreğimi dinlemekse seni,
çünkü sen yüreğimdin, yüreğimse sen demekti.

Gözleri eylül bakıştım,
Sözleri nisan yağışlım,
Gülüşü temmuz yakışlım
Canımın parçası,
Can özüm,
Gözlerimde hasret yaşıydın.

Nasıl yağmurdan sonra gökkuşağı açarsa, toprak boy boy filiz atıp çiçek açarsa, akarsu ırmak olur taşarsa ve nasıl mutlaka güneş yeniden doğarsa,

Bekle canımın canı,
Gelecek günler çok yakında,
Sen benim canımsın,
Can özüm,
Canımın tam ortasında

Back To Top

GONDEREN: asi_krall on 02/21/2011 15:52:12

Bir ustayım ben Bir duvarı hatasız ören, bir ağacı nakış nakış işleyen, bir makineye hükmeden Çünkü aşığım sana

Bir öğrenciyim ben Sürekli çalışıyorum dersimi Ev ödevlerimi aksatmıyorum Başarıyı yakalamak için uğraşıyorum Çünkü aşığım sana

Bir çocuğum ben Oyunlarla büyüyen Canı acıdı mı ağlayan, Keyiflendikçe gülen Zayıfım çoğu zaman belki de aciz Çünkü aşığım sana

Bir suçluyum ben Hep yakalanma tedirginliği içimde bir kaçışın koynunda savrulup duruyorum nereye gittiğimi bilmeden Çünkü aşığım sana

Bir yolcuyum ben Menzili olmayan yollarda arayış içindeyim Nereye gidersen peşindeyim Kilometreler yoldaşım Çünkü aşığım sana

Bir hastayım ben İyileşmek gelmiyor içimden Seni ilaç belledim; ama bitmeyesin diye öyle azar azar alıyorum ki, kalkamıyorum ayağa Çünkü aşığım sana

Bir ateşim ben Alev alev sarıyorum etrafımı Sen canlandırıyorsun beni Tonlarca su dökseler üzerime bir küçücük korum bile sönmez Çünkü aşığım sana

Bir besteyim ben En güzel senfonileri besteliyorum Aşkın notalarından ezgileri yoğuruyorum Sensin şarkılarımın kaynağı, Çünkü aşığım sana

Bir fidanım ben Sen suladıkça yeşeriyorum Su vermeye gelmesen solacağım biliyorum Ama gelirsin, soldurmazsın beni Çünkü aşıksın bana

Bir pencereyim ben Açtıkça kanatlarımı senin ışığın giriyor evimden içeri Gözlerimi kamaştırıyorsun; ama, ben bundan hiç yakınmıyorum Çünkü aşığım sana

Bir kapıyım ben Ama hüzün ve acıya geçit yok bu kapıdan Zaten hiç yakışmaz ki sana bunlar Sadece senin geçmene izin var seninle birlikte aşka da Çünkü aşığım sana

Bir ülkeyim ben Bağımsızlığımı seninle kazandım Topraklarımda aşk hüküm sürüyor, sen dolaşıyorsun Bayrağım seninle dalgalanıyor Çünkü aşığım sana

Bir bahçeyim ben Uzun yollardan sonra girilen bir bahçe Herkesin konukluğu kısa sürdü bu bahçede; ama sen gitme Çünkü aşığım, sana

Bir mektubum ben En güzel sözcüklerin okunduğu adresi belli Sahibinin elinde daha da güzelleşen Sen okumalısın beni Çünkü aşığım sana

Bir deli maviyim ben Sevdikçe mavileşiyorum seni de şimdi maviyi yaşama zamanıdır, şimdi aşkı yaşama zamanıdır HaYDi GeL bEniMLE çÜnKü aŞıĞıM sANa

Back To Top

GONDEREN: asi_krall on 02/21/2011 16:57:49

080 - Ölümüne Aşığım Sana

Gökyüzündeki uzak yıldızlar
Yeryüzünde ki seven kalplere
Parlak görünse de

Uzaklarda bensiz olduğundan
Sensiz yalnız olduğum için
Ölümüne tutkunum sana,

Hani en güzel aşklar
Seven kalplere, Âşıklara
İmkânsız gelir ya,

İmkânsız olduğun için
Seni sevdiğim için
Ölümüne aşığım sana...

Back To Top

GONDEREN: asi_krall on 02/22/2011 19:33:34

Öyle birini sevin ki , gün onunla başlasın. Gözleriniz uykudan uyandığında aklınıza ilk gelen, "sevgili, ey sevgili, canım sevgili" derken; yüreğiniz, şiiriniz dudağınızdaki terennümünüz o olsun. Ağaçlar, yaseminler, yediverenler, günebakanlar onun kokusunu sunsun benliğinize. Gün yine onunla bitsin. Güneş guruba yürürken, uyurken ve de "seni seviyorum" derken alternatifsiz o olsun. Öyle birini sevin ki , çünkü süz, fakatsız, maalesef siz olsun. Yağmurda gökkuşağınız, baharda sevdanız, yokluğunda varlığınız, gözyaşınızda inciniz olsun. Öyle birine tutulun ki, aramak için uzaklara gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun. Ne zaman aşktan, yardan yana söz duyarsınız kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin. Onun estirdiği karayel samyeline, şekva şükrana, karanlıklar aydınlığa dönüşsün. O varken "ümitsizlik" pılını pırtısını toplayıp gitsin. Onunla zorluklar kolay olsun. Ve de o varsa her şey var olsun.
Öyle birine yürekten sarılın ki, aranızdan rüzgar dahi geçemesin, kıyametin ayak seslerini duysanız bile o varsa yanınızda umurunuzda olmasın.
Öyle birine müptela olun ki, o kalbinizden çıkarsa şayet ruhunuz bedeninizden sökülecekmişçesine olsun. " Seni seviyorum" diyemediğiniz zamanda gözleriniz, ciğeriniz, ruhunuz sevginizi söyleyip dursun.
Öyle birine bağlanın ki, yüreğinizin adımları onun adına yürüsün. İçinizden geçen şarkı o olsun ve de "İçimden geçen şarkı gittiğinde ne yaparım ben!" diyebilirsiniz.
Öyle birine gönül verin ki, gönlünüz onun ardından koşsun, önünde hiçbir mani olmasın.
Öyle birine meftun olun ki, şiirinizin ilhamı, duanızın kaynağı "seviyor sevmiyor lara" gerek kalmasın onun da sizi sevdiği biri olsun .
Öyle birine vurulun ki, "ben seni fakatsız,nedensiz,çünkü süz seviyorum." Bakma sen şimdiki zaman eki kullandığıma. En geniş zaman olan sonsuz geniş zamanla diyorum ki "seni seviyorum". Adının geçmediği sözü sükut sayıyorum. Seni ölesiye ve öylesine çok seviyorum ki birbirimizi bağlayan ipler görülmeyecek kadar seninim ben. Canımı da ,yolumu da ,gönlümü de yoluna döşedim. Bittiğim gün kalbimden çıktığın gündür. Canım benim, ben senin bana zor gelen taraflarını da seviyorum, her şeyinle; bilmediğim bilsen ürkeceğim, anlamadığım, anlayamayacağım yanlarınla seviyorum. Seni ismin ne "de" haliyle ne de "e" haliyle seviyorum. Seni yalın halinle seviyorum. Ben seni sevdiğim yerdeyim, her yerdeyim haykırabilirsiniz.
İşte böyle birini sevin...

gercek sevgi ancak bu sekilde olur........

Back To Top

GONDEREN: asi_krall on 02/22/2011 20:16:56

Seni Benim Gibi
.
.
Dolaşırken ıssız kapkaranlık gecelerde..
Sensizliğin sessizliğinde, sensiz olan oldu mu?..

Söyle Canımın canı, sevgilim, bir tanem,
Seni benim gibi, ölümüne seven oldu mu?..

Her güne senin olmak dileğiyle başlayıp,
Kalbinde, seni sensizlikte yaşayan oldu mu?..

Sevgisini, yaşamını, yazdığı aşk şiirlerini
Yalnızca sana adayan oldu mu?..

En ufak bir seste "Sen Geleceksin" diye,
Kalbi fırlarcasına, delicesine çarpan oldu mu?..

Kalbindeki tahtın en güzel köşesine,
"Kraliçem" diye seni oturtan oldu mu?..

Uzaklardan ta oralara gelip, elinden tutup,
Seni benim gibi, Resmini tuale çizen oldu mu?..

Seninle ağlayıp, hüzünlenen, neşelenip gülen,
Dertlerine iyi ve kötü günde ortak olan oldu mu?.

"Seni çok seviyorum", "Sen Benimsin"
"Ölümüne, Seni Kimseye Vermem" diyen oldu mu?

Gözlerime bak, kalbinin sesini dinle de söyle;
Seni benim gibi "Ölümüne Seven" oldu mu?..

Back To Top

GONDEREN: asi_krall on 02/23/2011 19:48:01

AŞKIMSIN... bunun ötesi yok bunu açıklayacak başka bi kavramda yok.

BİTANEMSİN..hep senin gibi bi sevdiim olsun die dua ederdim senden baskası olmadı anladım ki senden bi tane bitanemsin!..

CANIMSIN... evet sen canımın canı kanımın kanı yüreğimin yüreği nefesimin nefesisin.

ÇAREMSİN... her derdimi bir şekilde seninle çözüyorum. senin sevgin bana güç katıyor...

DÜNYAMSIN... mutluluğum hüznüm tebessümüm acım hepsini herşeyi sende yaşıyorum sen minicik ama kocaman? dünyamsın benim.

EŞSİZİM... sen teksin işte.

TEKTANEMSİN BENİM... eşsizsin varlığınla ruhunla bakışınla gülüşünle dokunuşunla bi tanesin.

FIRTINAM... hayatıma girdiğin ilk zamanlarda sevdan başımı öylesine döndürdü ki fırtınam oldun beni ordan oraya sürükleyip sersemlettin.

GELECEĞİM... artık sen varsın sen geleceğimsin...

HAYAT ARKADAŞIM...bi insanın hayatında anne baba ve kardeşlerinden sonra en önemli şahıstır eşi...sende benim için bu çekilmez hayatta, hayat arkadaşım olacaksın inşallah.

IŞIĞIM... seni ilk tanıdığımda dipsiz bi kuyudaydım sanki. kapkaranlık soğuk bi kuyu SEN BENİM IŞIĞIM OLDUN... HEMDE IŞIKLARIN EN GÜZELİSİN ÇÜNKÜ SADECE DOĞRU VE GÜZEL OLAN HERŞEYİ AYDINLATTIN BANA SEVGİN VE GÜVENİNLE...

İYİKİ VARSINIM..Bi insana öle kolayına iiki varsın denilmez ya ben sana diorum iiki varsın iiki hayatımdasın hayatımm..

JOKERİM... hayat bazen kafa bulur ya bizimle yada kafa bulduğunu zanneder işte sen kaybettiğimi sandığım o anlarda hep yanımda oldun sayende yeniden kazandım... jokerim oldun.

KALP ATIŞLARIM... bu kalp sensizken atmaya korkuyor sen benim kalbimin en heyecanlı en hızlı en yavaş ritmisin yaşamam için gereklisin.

LİMANIM... çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizdesığınacak bi liman bulamamıştım o amansız fırtınalarda. AMA SEN ÇIKAGELDİN LİMANIM OLDUN SANA SIĞINDIM.

MUCİZEM... inanılması güç olaylardır mucizeler ve gerçekötesi varlıklar olur o mucizelerde. işte tıpkı sen! hayat bana senin gibi bi mucize sundu anladım ki ben özelim ki seni yolladı Allah bana.

NEFESİM... sen olmadan bu kalp atmıyor işte. atmayan bi kalp nasıl nefes sağlar? varlığımsın... gitme benden.

OLMAZSA OLMAZIM... her insanın hayatında olmazsa olmazları vardır. kiminin içkisi kiminin kahvesi kimininse ufacık oyuncağı... sende benim olmazsa olmazımsın.

ÖZLEMLERİM... özlediğim herşeyi sende buluyorum. çocukluğumu, yaramazlıklarımı, korkmadan ağlamayı.

PIRILTIM... her zaman gözlerim parıldıyor diye. işte bitanem bu parıltıların sebebi sensin. iyi olan güzel olan herşeyi varlığınla aydınlatıyorsun.

ROTAM... nereye gideceğimi bilmiyordum senden önce bi hedefim bi amacım yoktu ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim.

SEBEBİM... herşeyin bi sebebi var ya! benimde şimdi mutlu olmamın başarılı olmamın gülmemin sebebi sensin.

ŞANSIM... hayattaki en büyük şansımsın seni hakettiğim için şanslıyım.

TILSIMIM... sen sihirli bi deynekle geldin sanki bana. aşkın sihrini ölesine güzel yaşattın öylesine döndürdün ki başımı tılsımım oldun.

UĞURUM... uğur böcüğüm benim:'') sen benim uğurumsun işte yanımda olmasan bile varlığın bana uğur getirio senin varlığınla inandığım değerler uğruna savaşıp mücadele ediyorum ve korkmuyorum çünkü sen varsın...

ÜMİTLERİM... beklentilerim hep senin üzerine kurulu hayattaki tek ve en büyük ümidimsin... UNUTMA İNSANLAR ÜMİT ETMEDEN YAŞAYAMAZLARMIŞ...

VAZGEÇİLMEZİM... YARDAN GEÇİLMEZ DERLER YA BENDE SENDEN GEÇEMEM bu yeter sanırım.

YAŞAMA HEVESİM... senin sevginle yeniden tutundum hayata. o çok sevdiğim papatyalara bayılarak yediğim çikolatalara yeniden gülerek baktım... hevesle sevinçle yaşamayı öğrendim...

ZAFERLERİM... İŞTE BU YA SENİ ANLATAN EN ÖNEMLİ KELİME BU BELKİDE... SENDE KAZANDIM HERŞEYİ... AŞKIMI, SEVGİMİ, GÜVENİ, SAYGIYI, İNANCI, MUTLULUĞU, HÜZNÜ BİLE...
KISACASI ^^HAYATI^^ SENLE SENDE KAZANDIM...
SENİ KAZANDIM...
VE SEN EN BÜYÜK ZAFERİMSİN

Back To Top

GONDEREN: asi_krall on 02/23/2011 20:31:10

AŞK

..::BiTaNeM::.. PERİME

BENİM KIRÇİÇEĞİMSİN

BENİM GÖKYÜZÜMSÜN

BENİM GÜL KOKUŞLUMSUN

BENİM KALBİMSİN

BENİM EN SEVDİĞİM TEPESİN

BENİM SICACIK YATAĞIMSIN