Toplam bakislar: 46741 - Toplam yanitlar: 138 |
|
Duydun beni dimi yar ? Duyduğunu söyleki canımdaki yangınlar hafiflesin. Duyduğunu söyleki geç kalmışlığın sancıları beni boğmasın...
Seviyorum seni ... Güldüğünde gülecek, Ağladığında ağlayacak, Öldüğünde ölecek kadar seviyorum seni...
|
Back To Top |
|
sevgilerin en güzelini vermek için. Seni düşündüm gecelerce, en güzel düşlerimde yaşattım seni. Ne varsa sana adadım elimdekileri, sana adadım, yüreğimin her zerresini. Yanlızca sen sev istedim, sen sar istedim, yüreğimin her köşesini. Seni gördüm nereye baktıysam, gözlerime işledim gözlerini. Ve yalandan uzak, en temiz sevdayla, yarınlarımda bir sana yer verdim. Bir tek, seni yazdım kaderim diye, bir tek seni istedim, herşeyden çok. Sen yoksan, anlamsız dünya, anlamsız yaşamak. Sensizliği, ölümden bin beter bildim.
Gülüyorsam, mutluysam, bunca çileye inat, bilirim ki, bu senin eserin. Bir tek senin kollarındayken, yaşamayı seviyorsam, senin kollarındayken acıları siliyorsam, her ne kadar kabul etmesende, ben seni, daha çok seviyorsam, biliyorum ki, bu senin eserin......
Ve, hiç bir zaman anlatamam, seni sevmenin tadını. Ve, doymaz yüreğim, doymaz ellerim, bedenim, seni sevmeye.. Bunca sene sonra seviyorsam kendimi, sen sevdiğin içindir beni. Ve seviyorsam seni, bana sevmeyi öğrettiğin içindir. Sevebildiğim tek insan, sen olduğun içindir. Biliyorum ki; ne zaman dolsa gözlerim, bir an acıyla, sen sileceksin gözyaşlarımı. Ne zaman sarılacak bir beden arasam, sen saracaksın beni. Ve, senin sıcaklığında tanıyacağım şefkati. Seninle gülecek, seninle ağlayacağım. Benim bildiğim tek gerçek, sen olacaksın hep. Ve ben,
en güzel şiirlerimi sana saklayacağım, en güzel düşlerimi sana.. Sen yeter ki, yarınlarda, bugünkü gibi, sev beni. Senin sarhoşluğundan, hiç ayılmasın yüreğim. Ve, ecele kadar, benimle kal, yanlız benimle. Seviyorum seni, ve bir ömür yaşatacağım, yüreğimde SEVGİNİ............ BİRTANEM
|
Back To Top |
|
...BEN ONU SEVİYORUM...
Şimdi yanında olup; İnmek vardı gözlerinden yüreğine. Akmak vardı ılık ılık damarlarında. Çırpınmak vardı kalbinde delicesine...
Kalem olmak vardı sonra ellerinde Mürekkep olmak vardı, Beyaz kağıtlara ben diye yazdığın... Bir damla göz yaşı olmak Damlamak vardı mektuplara...
Her nefes alışında, Derinden bir 'ahh' olmak vardı. Hiç hesapsızca dudaklarında...
Ter olmak vardı şakaklarında. Nefes olmak vardı her sigaranda. İçki olmak vardı içtiğin yudum yudum. Yumruk olmak vardı masaya vurduğun...
Asi olmak vardı zamana, Yırtarak geceyi. Sana koşmak vardı. Basmak bağrıma. Başını koymak omzuma. Seni sevmek vardı şimdi, Sevilmek deli dolu çılgınca...
Sen olmak vardı. Senin olmak vardı. Sende kalmak vardı. Yeniden bir bütün olmak vardı. Hiç ayrılmamışcasına...
Şimdi var gücümle bağırmak vardı imkansızlıklara. Ayrılığı kelepçe gibi kalbimize vuranlara. Ben ONU SEVİYORUM... Ben ONU İSTİYORUM... Ben SENİ SEVİYORUM... Ben SENSİZ ÖLÜYORUM... Kahretsin... SUSUYORUM! ! !
|
Back To Top |
|
AgLadigini gördüm düSümde,
Gözyasina uzandim dokunamadim...
Bi sigara yaktim ikimize,
DumaniyLa birLikte seni cektim icime
Son nefeste haykirdim adini,
Seni buLamadim...
Vasiyetimi yaziyorum,
Üstüme örttükleri yirtik ceketimi yagmurLara,
Cebimdeki son sigarayi asikLara,
KaLbimden süzüLen gözyasLarimi sana
birakiyorum,
ELLerim eLLerini aradi,
GözLerim gözLerine hasret.
Ayni havayi soLuduguz yerLerde doLastim,
İzine rastLayamadim...
Simdi sana son kez yaLvariyorum geL,
Hani birakmistin ya beni bi ayaz gecesinde
Ben haLa o gecedeyim geL,
KokusmusLugumLa ,acLigimLa ,sevdamLa...
Seni bekLiyorum geL...
Yorgun aksamLarda adini kazidim duvarLara,
GüLüsünü özLedim.
GüLüsünü özLedim gittin.kalp kalp kalp
Etrafa nese sacan güLüsünü, beni parcaLayan
gidisini özLedim.
Simdi öLüm dösegindeyim... BUNU sende
biLirsinki,kalp
Ve diyorum ki;
EL eLe tutustugumuz,
HasretLe kavustugumuz günLerin hatirina...
AŞKINI HELAL ET!! BİTANEM...
|
Back To Top |
|
Kalbimin Kadını Gökler, bulutlar Yollar, umutlar Düşen yağmurlar Geliyorum sana kalbimin kadını Gökler gürlerken Gözler ağlarken Şafak sökerken Geliyorum sana kalbimin kadını
Dağlar aşsam da , Yollar koşsam da Dünya yansa da Geliyorum sana kalbimin kadını
Gökler gürlerken Gözler ağlarken Şafak sökerken Geliyorum sana kalbimin kadın
|
Back To Top |
|
Ey gece, sevdiğime söyle, yanındayım ben hep, onunla yüreğim, ellerim, gözlerim. Ara sıra, o da düşünsün beni, karanlık çöktüğünde. Kimbilir, bir yıldızda birleşir yüreklerimiz belki de...
Ey rüzgâr, sevdiğime söyle, sen savururken umutları, diyardan diyara, toplasın yerlerden hayallerimi, bassın bağrına sevgiyle... Kimbilir, hayaller gerçekleşir belki, onun eli değdiğinde...
Ey yağmur, sevdiğime söyle, her toprağa düştüğünde sen, gözlerim eşlik eder sana, bilsin, ona söyle. Bilsin ki, her yağmurda hatırlasın beni, tutsun damlaları, yüzüne sürsün, öpsün damlalar gözlerinden özlemle...
Ey deniz, sevdiğime söyle, Köpük köpük sahiline vurduğumu. Unutmasın bıraktığı yerde durduğumu. Her martı çığlığında, çınlasın sesim, yüreğinin en derinlerinde...
Ey hayat, sevdiğime söyle, onsuz bir anlamın olmadığını. Söyle ona, deli divane bir gönlün, kuytularda ağladığını. Ve Onu unutmadığını, Unutmayacağını...
|
Back To Top |
|
Yürekli bir sevda nasıl olur bilir misin?Sabrı bayrak yaparsın onsuzluğunaBir ihtimali beklersin zamanın koynundaOnu görmek ihtimal de olsaBeklenebilecek en güzel andır...Yıkık dökük bir viraneye'Merhaba'sıyla gelecek diyeGözlerini yollara peşkeş çekersin...Gelmediğinde ıslanırsın,Ne kadar bulut varsaSeninle nikahlıdır o anda...Toprağın heyelanlara gebedir,Felaketler soluk soluğa yetişirKahrına bulanmak için sevdanınUslanmaz bir çocuk gibidir yürek,Göğsüne vurulan onca fırtınaGözleriyle dağıtılır sevgilinin,Hiç düşünmeden dalarsınHer biri katilHer biri katliam gibiYaşamına biçilen onsuzluğun içine...Bilirsin, onu gördüğündeYaşam mor mürekkeple yazılacak bir ihtilaldirVe tüm zamanların acısına ölüm kusacaktırBir yanına cennetiBir yanına cehennemi koysalarVe sana cennetten bir onsuzluk sunsalar,Huzurdan yastığını yapıpBaşını bir sevince koysalar,Yatağın diye bin huriden zevk serselerHiç düşünmeden girersin cehenneme,Ateş onunla güzel bilirsinVe kendini onda yakarsınTereddütsüz ... Ne kadar zamansız düş varsaYürek sandığına kilitlenmişBir bir çıkartırsınHepsinin başucunaSevgiliden bir parça eklerSevginin adağı yaparsınVe kendini adarsın hiç bir şeyin kalmadığında.Sevgili kokar ellerin ayaklarınGözlerin onun gibi bakar,Göğsünde bir meşale gibi yanarOndan çaldığın aşk...Bir atlasa benzer bedeninHer yerine işaretler konmuşturSevgilinin dudağından...Parmakları iz sürmüştür coğrafyandaŞimdi aşk kokulu bir vatan olmuşsundurHiç yokken haritalarda... Sadece onunla nefes alırsınOnun olmadığı her yer, her şeyBoğazını tıkarGeçmediği yollara adım atamazsın,Bir boşluğa sarılır gibiDüşersin sevgilinin uzaklığında...Anılara yaslanırsın hafif meşrepVe fotoğraflarında can bulur hiçliğiÜzerine onun kokusunu sıkarsınYokluğuna inatVe bir hayale vurursun özlemleriniBedava düşlersin gözlerini,Varlıksız kaldığındaEvim diye sığınırsınOnun ruhuna... Tüm uykularını tedavülden kaldırırsınGeceler sırdaşın olur,Nakış nakış işler dudaklarınOnun adıyla güzelleşmiş harfleri,Ne zaman karanlıklar bağırmaya kalksaSevgilinin saçlarına dökülen yıldızlarıBir güneş gibi açarsınSevgiliden armağan gözlerinde,Işıl ışıldır gök şimdi...Sessizce söyler adınıBir tek sen duyarsın lal olmuş yıldızları Harfler eskitirsinOnu anlatmak için,Kelimeler yorarsın kağıtların bağrında,Cümleler dökersin düşten gerçeğe...Fakat ne mümkünAlfabeden onu yaratmakYeter mi aklı dilinMucize bir güzelliği anlatmak için? Tüm düşüncelerini ona ayarlarsınTıpkı saatlerin gibi...Ona kurarsın aklını,İçinden delilik akarYaptığın tüm davranışlarınVe onun delisi olursunBir köyün yoktur oysa...Hep bir yanın eksik kalır,Onsuz yarımsındır oda sensiz yarımYarım yarım yaşarsınBir kez daha onu görmek içinVe ölmezsin inadınaOnu biraz daha sevmek için. Yürekli bir sevmek nasıl olur bilir misin?Yüreğini onun avuçlarına koyarsınVe bir daha dönüp bakmazsınVe bir daha uzanıp almazsın.Çığlık atar yüreğin dur diye!Vazgeçmezsin oysa sevdadan,Yolunda ölüm kokusuSonunda hiçlik ezgisi...Yürekli seversin sen, yürekli! Yürekli bir sevda nasıl olur bilir misin?Geç karşımaBak bana!
|
Back To Top |
|
İlk görüşte başlar, kalplerde telaş Çok erken kıyılır gönül nikahı Sevgiyi yudumlar, göz yavaş yavaş Bakarken kıyılır gönül nikahı...Beklenen karşına çıkar bir sabah, Belki yeşil gözlü, belki simsiyah, Daha ilk gürüşte yürekten bir ah, Çekerken kıyılır gönül nikahı...Neler uydurursun gör daha neler Nice mazaretler, ne bahaneler Kederli gözlerden billur taneler, Dökerken kıyılır gönül nikahı...Alnında sevecek yazdıktan sonra Eninde sonunda senindir sıraBir vesile olur kibrit sigara Yakarken kıyılır gönül nikahıDüşürür sevdaya yaşı onücü Tanımaz günahı, kanunu, suçu Gururun belini Sevginin gücü Bükerkenkıyılır gönül nikahı...
|
Back To Top |
|
Her giden ardında bir bekleyen bırakır. Bazen ister "bekle beni" der.. Bazen de "bekleme hayatına devam et" der... Bu bekleme demenın ardında bır beklenme isteği vardır hep... Nedense herkes bırı tarafından beklenmeyı özler. Özlenmeyi özler ya da birinin hayatında hep var olmayı bilmektir güzel olan
Ve her kalan yüreğindeki acısıyla "bekleyeceğim" der. Dönmeyeceğini bile bile... Gelmeyeceğini bile bile... Sevmeyeceğini bile bile... Ve bekler... Ta ki bir gün artık ümitler kesilip yolların tamamen ayrı olduğu fark edilene kadar
Ve başlar keşkeler pişmanlıklar...
Yanı başımızdayken fark etmediğimiz bir çok ayrıntı takılır hafızalara. Oysa "ne güzelmiş yaşanılanlar" dersiniz... "Meger ne çok sevmişim" dersiniz... Ve belki de hiç sevilmediğinizi fark edersiniz. En acısı da budur ya! zaten. Sevilmeden sevdiğinizi fark ettiğinizde beyninizi yer binlerce soru... Başlarsınız cevabı besbelli olan sorulara kendinizce cevap aramaya...
Ve sorgulama zamanı gelir kendinizce... Oysa unutursunuz bir şeyi "Aşk Sorgulanmadan Yasanmalıdır..."
Ama unutursunuz bu kuralı "nedenler ve niçinler" kemirir beyninizi... Ağlamak sizin için kacınılmaz bir seçimdir. Ağlarsınız herşeye ve her olaya... Baktıgınız her yer "onda" biter... Gördüğünüz her şeyde "onu" ararsınız... Aynadaki görüntünüzde bir yansıma sokaktaki köşe başında bir kucaklasmadır... Yağan yağmurdur denizdeki yakamozdur "o" gecelerin ayı gündüzlerin güneşidir "o"
Ve son cümleler dökülür artık dilinizden... Başkaca diyebileceğiniz bir şey kalmamıstır çünkü... Tıpkı yüreğinizi sizden aldığı gibi giderken cümlelerinizi de götürmüştür yanında...
Sessizlik kalır geriye biten bir sevgiden... Ve Ayrılık Urganı kalır boynunuzda "yağlı bir ilmek gibi..."
Sanki biri ha çekti ha çekecek... Durdu sanırsınız dünyayı ha battı ha batacak... Ama ne dünya durur ne de o ilmek çekilir... Hayat devam ediyordur ve bu çarkın içinde sizi de bilmediğiniz başka diyarlara sürüklüyordur...
Bitecek sanırsınız acınızı ama bitmez...Sadece bir yerlere saklanır yüreğinizde... Bir şarkıda bir şiirin içli mısralarında ve belki de bir sözde kanamaya hazır bir yaradır o artık... Sessizliğin İçinde Bir Çığlık Karanlığın İçinde Bir Işık Yürekte Kapanmaz Bir Yaradır Artık O
|
Back To Top |
|
|