Toplam bakislar: 46728 - Toplam yanitlar: 138 |
|
GiDeRSeN Bu KaLP DuRaCaK.!
Gidersen,bahar asla gelmeyecek bu kente, hiç kesilmeyecek yağmur,karr
Hep gri bulutlar,hep soğuk rüzgar Yarını meçhul bir hayat,umutsuz günler…
Biliyorum aşka dair her şey de seninle beraber gidecek
Kimse senin yerini tutmayacak, kimse senin gibi bakmayacak
Hiçbir şey, hiç kimse avutmayacak beni Kuruyacak denizlerim,balıklarım ölecek
Gidersen,
ben asla eski ben olmayacağım
Hayat devam eder elbette, yaşamak denirse buna, yaşayacağım
Bir yanım eksik kalbim kırık…
Tarifsiz bir keder, hepsi birbirinin aynı olan saatler Ne renkler parlayacak, ne çiçekler açacak, neYaptığım hiçbir şey zevk vermeyecek bana
Hiç bir film güldürmeyecek,ağlatmayacak
Hiçbir kadeh ''şerefe'' diye kalkmayacak,
şarkılar susacak
Gidersen,
Bir daha okuyamayacağım aşk öykülerini
Her aşkın sonu kötü bitecek benim için
Hiç bir sevgili mutlu olmayacak
Kıskanmayacağım bile,
çünkü boş boş bakacağım hepsine
Aşka olan inancımı kaybedeceğim
ve kendime olan güvenimi de…
Gidersen,
senin gitmenin verdiği acıyla baş edemeyeceğim
Saçmalayacağım,
çıldıracağım...
Her zamankinden daha sinirli olacağım
Hoşgörü duygum kaybolacak,
en ufak bir olaya bile tahammül edemeyeceğim
Kıracağım herkesi,vefasız olacağım
Sonra,
giderek terk edecek dostlarım beni
Ben,kendi ellerimle uzaklaştıracağım onları
Derken,
iyice yalnız kalacağım bir gün Hem sensiz,hem bensizzz...
Gidersen,
çok kızacağım sana,
arkandan lanetler yağdıracağım
Mutlu olmanı falan istemeyeceğim..
Benim çektiğim kadar acı çekmen gerektiğini düşüneceğim
Benden olgun olmamı bekleme,
olamayacağım
Çünkü
kabullenemeyeceğim bir türlü bu gidişi
''Durup dururken''diyeceğim''
Ortada bir şey yoktu''
diyeceğim
Tüm suçu sana yükleyeceğim
En bencil
halime bürüneceğim
Yaşadığımız her şeyi
baştan sona kadar düşünüp
aklayacağım kendimi
Görmeyeceğim kusurlarımı
Böylece aklım sıra rahatlatacağım kendimi
Bu rahatlık duygusu da uzun sürmeyecek
Sonra vazgeçeceğim seni suçlamaktan
Tutamayacağım yeminler edeceğim
''Bir gün mutlaka geri dönecek
ama bu kez,
ben onu terk edeceğim'' diye…
Yapamayacağım şeyleri art arda sıralayacağım
Gidersen,
her gece sabahı edeceğim seni bekleyerek
Yorgunluk,
tüm hücrelerime yayılacak
Bir süre sonra,görenler beni tanıyamayacak
Kimisi acıyarak bakacak bana,
kimisi kendimi bu hale getirdiğim için kızacak
Umurumda
bile olmayacak ne dedikleri
Bir tek şey söyleyeceğim onlara,
''YÜREĞİM,O GİTTİĞİNDEN BERİ ATMIYOR''
AŞKIM...
GİDERSEN BU KALP DURACAK.!
|
Back To Top |
|
.................................................. ......................... Canımda can canımda canansın Gözümdeki ışıltı yüreğimdeki
SEVDAMSIN
Solmayacak çiçeğim bitmeyecek AŞKIMSIN
Birtanem cünkü sen benim CANIMSIN
Uzaklardaki sızımda olsan Dudaklardaki sözümde olsan Gözümdem dökmediğim yaşımda olsan
Sen BENİMSİN sen CANIMSIN
Tutamadığım ışıkta olsan Uzağimdaki yakında olsan Baharımda kışımda olsan Sen benim CANIMSIN
Sen varya Sen
YÜREĞİMDE BİR CANSIN...
|
Back To Top |
|
sen can'dın...
Siyah beyaz bir filmin en renkli yanıydın sen.Gülüşüne gizlemiştim mutluluklarımı.Gülerdin mutlu olurdum... İki şehir arası gidip gelirken dağlara bir tek adın-dı yazdığım gözlerimle... Kulaklarımda çınlayan sesine karşılık verirdim bazen etrafımdaki şaşkın bakışlara aldırmadan.Seni d/inlerdim ... Uzaktan uzağa severdim . . . Öylesine değil asla.!
Hayallerimdeki esas kız-dın sen . . . Rüyalarımın tek/i...
Şimdi sonbahar kokan hüznün ortasına bağladım umutsuzluklarımı. Gel/git-ler çisil çisil yağsada yalnızlığıma.Seni düşünmesi bile umut... Bir merhaba'n bile umut... İsminin içinde başharfimin olduğunu bilmek bile umut ... Belkide umutsuzluklar bile umut... bazen. Bahanesi çok umudumun./Umutsuzluğuma ise bir kibrit... /Çaktım
Umudum'sun...
Umutsun sen....
Aşk'ın adısın sen.Aşkın özü... Kelimelerin anlatamadığısın.Günlere sığdıramayıp ömrüme saçtığımsın sen.
Bilesin ki...
Seviyorum Seni...
Öylesine değil üstelik... ÖLESİYE...
Ölesiye. . .
|
Back To Top |
|
İklimlerin her daim rotasında dönüp duran, Alacalı renkleriyle doğanın tüm kızıllığını gölgede bırakan SEVİMLİ KELEBEĞİM...
Özgürlüğüm, Yaşanmışlığım, Ve yaşanması için ömrüne ÖMÜRLER ADADIĞIM...
İnsanın gün içinde aldığı soluk kadar İsmini tekrarladığım, Verdiği soluk kadar yanına en renkli çiçek adları YAKIŞTIRDIĞIM...
Kuruduğum anlarda yağan NİSAN YAĞMURUM... Ümitsiz kapanan her gün için Bir sonraki gün ki UMUDUM...
Sırf suretini baki kılabilmek için hayallerimde, GÖZLERİMİ YUMDUĞUM...
Yalın sabahlarda ki GÜN IŞIĞIM.. Yağmurdan sonraki, GÖKKUŞAĞIM.. Tenimden bir parça gibisin, Olmadan YAŞAYAMAYACAĞIM... Kimsenin cevaplamasına izin vermeden, Çözmeye ömrümü adayacağım SORUM.. Bir kaç insanın ağzından söylenmiş, Anlamaya en açık YORUMUM... Yüreğimde ki elektiriklerin kesilme ihtimaline karşı, Her daim yanmaya hazır MUMUM... Bir okyanus olup, sahillerime vuran KUMUM... Daha önce kaç ağızdan duydun bilmiyorum.. Yürekten duy istedim bir kerede, SENİ SEVİYORUM --------------------------------------------------------------
|
Back To Top |
|
Seni Sevdim
Kimsenin çözemeyeceği bir karmaşada tanıdım seni Bir savaş alanı gibi Hesabı yoktu ki attığım adımların o vakit Hesap tutmadım Nerden bilirdim seni seveceğimi
Sevdim seni Bir kar sabahı üşümüşlüğümde sevdim Nefes nefes çektim ciğerlerime hasretini Ve yalnızlık kokan gecelerde muhabbetini özledim
Sonra gittim Korktum, Kaçtım, Uzaklaştım iklimine Öylesi imkansızdı ki bana kalbin. Gittim Yine de Seni sevmekten vazgeçemedim
Sevdim seni Bir çocuğun yosun yeşili gözleriyle gülümseyişinde sevdim Güneş doğdu kalbime o an Ve yağmur sonrası taşı yosun sarar ya hani Ya da deniz dibi kayalarını İşte o yosun yeşili gözlerinde bir çocuğun, hüzünleriyle sevdim Yüreğini ıslatan…
Baktığım her masum yüzde seni görüyorum Gün bitiyor apansız Güneş doğuyor derken… Yaşamın girdabında devinirken zaman Ben her gece hasretinle ölüp seni doğuruyorum sabaha Seni demleyip yüreğimin ateşinde Seni içiyorum çay niyetine Sonra içim üşüyor Yokluğun içime düştüğünde
Zemheri soğuklar yüzüme haykırırken suç(luluk)larımı Getirirken rüzgar bir kış ikindisi anılarımı gönlüme Ellerimi, Yüreğimi, Aklımın her zerresini ve dahi Kirleten yaş(l)anmışlıklardan seninle arınıyorum Seninle yuğuyor seninle yıkıyorum ellerimin kirini
Hadi dök ibriğini yüreğimin ellerine !
Sevdim seni Coşkun akan nehirlerde sevdim Denizlerin ıssızlığına baktığımda huzurunu Ve her dalga çarptığında içimin kıyılarına Öfkendeki haklılığı sevdim Hep adındı düşen kumsalıma
Kurak çöllerin susamışlığında sevdim seni Ve suskunluğunda yandım alev alev Bir söz düşürdüğünde kalbime Suya kanan toprak gibi sevdim İnceden yağan bir yağmur gibi sızdın içimin yangınlarına
Gök/yüzümden düşen yağmur gibi sevdim ben seni Mevsimlerin nasıl değiştiğini izlerken penceremden Kalbimde hiç değişmeyecek olmanı düşündüğüm için sevdim
Sevdim seni Bir şarkının tekrarlanan nakaratında Bir film karesinin etkisinin yüzüme yansımayan perde arkasında Ve bir şiirin yarım kalan, yüreğimdeki boşluğu sızlatan mısrasında sevdim Sonra seninle tamamladım şiirleri
Okuduğum her kitabın satır aralarında sen vardın Sen vardın kokladığım çiçeğin rayihasında En çok ‘’gül’’ derdim ben sana Kokunu içime çekerdim. Kader kedere bürüdüğünde rüyamızı Ben sana yine ‘gül’ dedim Gülemedim…
Yine de sevdim seni Sigaramın dumanına karışan hayallerimle sevdim Nakış nakış içime işledim de Sonra palazlandım yokluğuna Acıdı içim
Nedensiz değil sevgim Bitecek gibi de değil Ben sende huzuru sevdim Hüznü Suskunluğu Cümle kurmayı sonra Ağlamayı, Gülmeyi, Özlemle beklemeyi Tezatları, Tekrirleri… Yüreğimin yetiştiği her şeyi sende sevdim
Seni Sevdim…
|
Back To Top |
|
Seni özledim desem bir gece yıldızları toplayıp gelir misin yüregime ... Ellerimi acıp mutluluklarını istesem gülüşlerinle düser misin gözbebeklerime .. Rüyalarımda sana bir yer ayırsam mutluluklarınla girer misin kara gecelerime ... Aglarsam bir gece yarısı bir tutam umut verir misin gelecegime ... Yaşam boyunca seni sevecegim desem sevgi olup yerlesir misin düşlerime ...
Sen; yasama sevincimsin yarınlarımda. En güzel mutluluklarını yolla nefes bileyim bu canımda. Ne güzelmis meger seni severken beklemek; beklerken daha cok sevmek.
Bulutların arasından süzülen damlalarda senin gözyasların mı var yoksa.. Emsalsiz tarifsiz bir duyguymus seni sevmek oysa.. Nadide bir cicek olsan keske tüm baharlar senin gibi mis koksa.. İsmini yüregime gözbebeklerini ise yıldızlara yazdım.. Mutluluklarını ise hayatımın en güzel kösesine bıraktım..
Beklerken bile yeniden asık oluyorum sana Ellerimi actım gül yüzünden bir gülüs yolla bana Bazen aglarım gözbebeklerimi siler misin nazenin ellerinle En güzel mutlulukları yasıyorum bu deli sevginle
Gercegin ta kendiydi bu ask; rüya degildi bu yaşadıklarımız.. İmkansız askların en güzeliydi bu deli sevdamız..
Mutlulukların sevgi dolu nefesinde yasıyorum senden sonra Senin dizlerinde uyurken nefesim son bulsa İnan her satırında senin özlemini bulabilirsin tüm siirlerimde Ne cok sevmisim seni bu deli gönlümde..
|
Back To Top |
|
Canımdan Canıma
Zamansız amansız bir mevsim dönüşünde
Dönüp yüzümü güneşe
Dökülen yapraklarımı süpürüyorum
Rüzgârın serinliğinde
Bir nebzede olsa serinletmek istiyorum
Sen diye yanan kalbimi
Buğulu bir rakı kadehini anımsatan gözlerinle
Beni benden alan aşkına karşın