Toplam bakislar: 46736 - Toplam yanitlar: 138 |
|
Seni seviyorum demek
Seni seviyorum demek Herşeyi kabul etmektir.. Gitmeleri Kalmaları Ağlamayı Gülmeyi Acı çekmeyi Haksızlığı Sabretmeyi Kabullenmeyi Sadık kalmayı
En önemlisi de sevdiğinin gözlerine Yenik düşmeyi..Yenilgiyi kabul edersen;Sevilmeyi hakedersin..Ufak bir öpücük için sabredersen Sadakati hakedersin..Onun beline mıhlanır kolların, Sımsıkı sarılırsın,Bırakmak istemezsin..Oysa ufak bir öpücüktür,Kollarının anahtarı..Ne o, ne de sen bilemezsin..
|
Back To Top |
|
Ölmek İstediğim Yerdeyim
Sonbahar rüzgarları esmekte yüreğimde… Çığlık çığlığa göç etmekte kuşlar… Tıpkı ben gibi, Çığlık çığlığa.. …Ve… Tıpkı sen gibi… Göç Yolunda…
Bir bir katlediyorum umutlarımı şimdi… Sana dair her şeyi savuruyorum esen rüzgarla beraber denizin maviliğine… Sana.. Bana.. Bize ait ne varsa flulaşıyor zihnimde ağır ağır ve sessizce… Yüreğimden damlayan ve benliğimi sarmalayan kan kızılı kaplıyor her şeyi…
Göç etmekte olan kuşlar çığlık çığlığa haykırıyor içimdeki fırtınada…
Ben… Onlara eşlik etmekte sessiz sedasız… Sen bırakıp gitmekte başka gönüllere umursamazlar içinde…
Gitme diyememekte dilim…
Ölmekte bir bir umutlarım…
Git… Git.. Allah aşkına GiT(me)…
Gitme… Görmüyor musun?.. Kan kızılı yapışmakta ruhuma çıkmamacasına… Dur.. GiT(me)… DuR…
|
Back To Top |
|
Ben bir kere aşık oldum sadece.Küçücük bir gülümsemeyle başladı her şey.Oysa hiç kimseden hiçbir şey istememiştim ben.
.......Daha önce de kalbimin hızla çarptığı zamanlar olmuştuhayatımda. Ama hiçbir zaman böylesine ağrımamıştı solyanım ve böylesine güzel gelmemişti dahaönce dinlediğim hiçbir şarkı
.......Ben bir kere aşık oldum sadece. Gelip geçici hüzünlerdi diğerleri sadece o çok sevdiğim şiirdeki gelip geçici hüzünlerdi yıllar sonra adlarını bile hatırlayamadığım.
hala ve kendimden bile vazgeçebilme kabiliyetiyle hazırdı gönlüm damdan düşer gibi ayaklarımın dibine yuvarlanan aşka.
......Oysa ne kadar yanıldığımı zaman gösterdi bana. Sabahlara kadar konuşabilecekken ve anlatabilecekken bildiğim her şeyi sevgiye dair, susmak düştü yine payıma. Çünkü dünyanın en zor şeyiydi bir sevgiyi söyleyebilmek şayet gerçekten seviyorsanız.
Kaybedeceklerini göze alamamak ve inadına her gün biraz dahakaybetmektir artık yaşanılan.
.......Oysa ne kadar isterdim bir kerecik olsun kendini benim gözlerimle görebilmeni. Belki o zaman anlardın, beni sevmeyecek olsan bile neler çektiğimi.
.......Ben bir kere aşık oldum sadece...
.......Gerisi mi? .......Boşver gerisini...
|
Back To Top |
|
Aglayamıyorum Gittigin günden beri, gözyaslarım bana küskün Yüregime cezam, içime hapsettim damlaları Suskun haykırıslar Görünmez acılar.....
Biliyor musun? Varlıgın ile yoklugun arasında bir fark göremiyorum şimdilerde Varlıgında da hic olmadın ki! Özür dilerim! Vardın varolmasına da, Bende olmadın ki hic!
Her nefesimde içime cektim, seni Ben ’beni feda ettim sana Şimdi yokum! Sensin sebep, yokluguma Sözlerin, yüregime cezam Gözlerin kalbimin anahtarı Bir sana ait, bir sana dayanıksız.....
Kaybettim sendeki beni Vazgectim kendimden Yüregine, yüregimle gönderdim hayallerimi Avuclarına bıraktım, umutlarımı Yüregimden sen sorumlusun! Bende varolan, sende yasayan yüregimden Seni secti O Cezam olsan ne farkeder? Benim secimim degilmisin ki.....?
Kaybettim bugün kendimi Hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk begendim Vazgectim bugün herseyden, halsiz şu kalbimKan revan içinde hep kanamaz denen yerlerimHem suçsuz hem güçsüz hem halsiz.Bu kez anladımHüzünlerden bozma,Mutluluklar yaşıyorum.....!
|
Back To Top |
|
|