Ve düslerim avuçlarımdayken gördügüm birtek gerçek sensin !
Varlığımın tek anlamı yokluğun ! Sen'siz büyüdügüm günlerde büyüttüm sen'imi Bu yüreğe sıgmayacak kadar Kocamansın artik
Baktığım herseyde Sen ol Senden birseyler olsun istiyorum!
Gerçeğe bölersek bizi gönülü ezen sadece mesafeler oluyor Hayallerimde ise Kocaman bir biz Hayatı avuclarımızın icine almış olabilen! Seni seninle yaşayabilmek ögrenmesi vaktimi aldi! Ögrenebilmesi Güctü Büyük bi sorumluluktu Bi türlü varliginin benimle olmasini kabullenemiyordum Cünkü birsey yok'ken zaten gitme ihtimali olmazdi Ve bu yüzden ,O insani kaybetme korkundan yoksun olurdun Yani ben seni sensiz yasamayi kabullenmistim Kaybetmemek uğruna
En incelere kadar düşündüm seni beni Sevgimi yollara serptim Hasretin armağanım! Gözden uzak olan Gönüldende uzak olur derler ya Sadece varligini hissetmek (bile) yeterli mutluluklarin en zirvesine çikabilmek icin! Dokunmasi bambaska ama Hissederek seviyorum seni ! Gözlerimle degil Yüreğimle seviyorum seni Ellerimle degil Kalbimle dokunuyorum sana
Gülüşlerimin kahramani, Bi tebessümün bin ömre bedel Öyle yakışıyorki sana gülüşler, Benimkileride sana armağan ediyorum! Sen hep mutlu ol Biliyorum vuslat yakınlarda Ve yine biliyorum sabretmesini bilmeli insan Sabrediyorum !! Cok degil, Uzatsam belki elimi dokunucak gibiyim sana Biraz Sabir Biraz Zaman Elbet birgün kavuşacağım sana ! Seni seviyorum Gülüş'lerim Mutlulugum (sun)