REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 659 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: Siimqe on 09/27/2010 12:22:34

Elini tutsamElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?
Bekle desemElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? dünyanın bir ucunda beni bekler misin?

Denizimde fırtınalar çıktıgında limanım olur musun?
Karanlık bastırdıgında deniz fenerimElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?
Hava açınca yıldızlarım olur musun;
Bulutlar gögü kapladıgında pusulam?

MihengimElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?turnusol kagıdım olur musun?
Yüregimin suyu bulandıkça onu durultacak iksirim?

Kapılar kapandıgında kapımElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? yollar aşındıgı vakit yolum
Saklanmak istesem duvarım olur musun?
Özgürlügüm ve mapusanem?

üşürsem evim olur musun? YorganımElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? ana kucagim?
Cölümde vaha olur musun? Vahamda hurma agacım?

Dagın tavşanıElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? çölün ceylanıElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? gecenin hayalleri bagrına bastıgı gibi beni bagrına basar mısın?
Sak sak yarılsa bile gökten umudunu kesmeyen kıraç tarlalar gibi umut baglar mısın bana?
Gitmek istersem kanatlarım olur musun? kalmak istersem ayagımda prangam?

Hurilerim olur musun? kudret helvam ve bıldırcınım?

Soganda sarımsakta gözüm yokElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? tih çölü sürgününde gözüm yok.
Ateş almaya gidersemElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? kırk vakit sonra dönsem bile aynı yerde beni bekliyor olur musun?

Kavmim beni terk ederse ve ben kavmimden kaçarsamElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?
bir kez arkana bakmadan arkamdan gelir misin?

Ot bitmeyen bir vadide yalnızca Allah'a emanet edip gidersemElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?
sen de beni kınamaksızın O'na güvenir ve sa'y eder misin?

Ümidimi kaybettigim anda ümidimElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?neşemi kaybettigim zamanlarda coşkumElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?
kalbim işgale ugrarsa halaskarım ve rehberim olur musun?

arkadaşımElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? yoldaşımElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? sırdaşımElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? enîsimElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? huzurumElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?sürurumElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?nurumElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?zinetimElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?nimetimElini tutsam dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?

01/24/2025

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***