Sen kalbimde ki tek insandın sen benim için tektin bir zamanlar Neyse sevgili sen yoluna ben yoluma Taki beni terk edip gidenen kadar,taki beni benle bir başına bırakana kadar Ne oldu ne geçti eline?Ey sevgili Herşey dahamı güzel oldu senin için?Yanış biliyosun sevgili yanlış Doğru olan nedir biliyormusun?O sevgiyle sonuna kaar devam edebilmek Sevgi çok zor kazanılır bu hayattaöyle kolay bitemez Sende sevgi yoktu biliyorum ama ne olurdu benim sevgime saygı duysaydın? Ya da hiç başlamasaydık hiç hayatıma girmeseydin Bıraksaydın ben içimde yaşasaydım o sevgiyi,belki bu kadar çok acı çekmezdim hayata küsmezdim böyle Söyle şimdi ey sevgili ne olucak benim sonum? Ben seni hep böyle sevecekmiyim? Hiç bir karşılık görmeden Yok yok unutacağım ben de vazgeçeceğim senden Senin benden vazgeçtiğin gibiAma nasıl yapacağım bunu bilmiyorum Bana da öğretirmisin sen daha iyi bilirsin balki Sen bana UNUTMAYI öğret bende sana SEVMEYİ ÖĞRETEYİM Bakalım hangisi daha ağır basacak UNUTMAKMI,YOKSA SEVMEKMİ??? Ne sen bana unutmayı öğretebilirsin neden ben sana sevmeyi öğretebilrim Sevmek o kadar kolay değildir, sevmek o iki kelimeyle bitmez Asıl sevmek yürekten söylenen sözdür ama sen de o yürek yok sevgili yok olamazda Bunu bile bile insanların hayatına giripde mahvetme Senin yaşayacağın o iki günlük zevk için, seven insan için bi ömür boyu mutlu olmak demektir Taki sen terk edip gidenen kadar, taki sen aldatana kadar bide aldatmak var o nedemek oluyo ya??? Bi insan bu kadar acımasız olabiliyormu? Neyse sevgili sen yoluna ben yoluma