REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 631 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: Siimqe on 09/24/2010 13:10:35

HERŞEYİN OLMAK İSTİYORUM

Güneşin olmak istiyorum senin Hatta gün ışığın Hatta sabah yüzüne vuran ilk ışık olmak istiyorum Işığın olmak istiyorum senin

Sabah uyandığında ilk beni görmeni gülümsemeni istiyorum Perdelerin arasından sızmayı başarmış gün ışığı gibi gelip göz bebeğine girmek istiyorum Sonra kendimi görmek istiyorum göz bebeğinde gözbebeğin olup Göz bebeğindeki ışık olmak istiyorum…

Sızmak istiyorum tüm sıcaklığım ve sevgimle kalbine Bir anda ısıtmak istiyorum seni Sıcaklığın olmak istiyorum Buz tutmuş hiçbir zerren kalmasın istiyorum Öyle sızmak istiyorum ki her çatlaktan içeri gireyim yayılayım bir anda Seni ısıtan sıcaklık olmak istiyorum…

Bir gülümseme olmak istiyorum yüzüne yayılan Sen istemesen de gelip yüzüne yapışan bir gülümseme Işık gibi bir anda tüm yüzünü aydınlatan bir gülümseme olmak istiyorum

Çimlere yayılmış bir beden olmanı istiyorum Şöyle sırtüstü uzanmış kollarını açmış gökteki bulutları kucaklayan bir beden

Burnuna mis gibi toprak kokusu gelirken sen gülümseyesin istiyorum yaşama Sonra bulutların arasından sızan güneş ışığın olmak istiyorum yine Sızıp sevincin olmak istiyorum…

Dudağının kenarındaki alaycı kıvrım olmak istiyorum Yaşamla dalga geçen alaycı kıvrım Öyle bir kıvrım ki yaşam sana dokunamasın seni örseleyemesin senden korkusundan Dudağının kıvrımındaki ışık olmak istiyorum Çabucak sende olmak için ışık olmak istiyorum…

Ellerinle topladığın kır çiçekleri olmak istiyorum Tek tek özenle toplayıp pencerenin önündeki vazona koyduğun gün boyu kokladığın sevgiyle baktığın kır çiçekleri olmak istiyorum Çiçeklerden yansıyan renk olmak istiyorum sonra Yüzüne canlılık veren renk Rengin olmak istiyorum senin…

Kahkahan olmak istiyorum Ağzından çıkan kocaman bir kahkaha olmak Düşünmeden kontrolsüz ansızın gürültülü günler boyu süren bir kahkaha Neş’en olmak istiyorum senin Hiç bitmeyen neş’en…

Sen olmak istiyorum Işığın gibi sen olmak istiyorumSende bir sen olmak benden bir sen olmak istiyorum Hayat ışığın olmak istiyorum hep hayattar olasın diye Benimle hayat bulasın diye hep sende olayım diye ışık olmak istiyorum

Işığın olmak istiyorum… Senin ışığın olmak istiyorum

01/24/2025

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***