..
Gel !! sen yoksun
bütün sokaklarina kar yagiyor ömrümün
nefesim
üsüyen bir gelincik ayazi
bütün geceler aysiz
durmadan bir ezgi savruluyor dudaklarinda gecelerin
hüznün uzayan saclarinda kimsesizligim kaniyor
yagmalanmis bir ömrün ortasindan sizarak
yarali gönlümün irmaklarına doluyor ..
gel !!
her gece bir deprem oluyor
ey caglayan bir suda yittirdigim menekse gözlü kiz
seslen bana nerdesin, hangi uzak sehirdesin
bir rüzgarın kanatlarina vursam duyulur mu sesim
gel !!erisilmez ucurum diplerinde kaldi özleyisler yarali ceylanlar sekiyor bakislarimda tomurcuklar öksüz, serceler dilsiz her durakta boynu bükük bir cocuk üsüyor ve ben bu yagmurlar dolusu yalnizligimla bütün bulutlardan sana kosuyorum gel !!yürekler bos, bakislar anlamiyor beni her aksam vakti, el ayak sesleri cekilirken caddelerden vurup yüregimi narli sevdalara yildizlara agladigimi kimse bilmiyor kimse bilmiyor, her gecedudagimda bir siirin kanadigini Gel!!ey yavru bir kus gibi düslerimin arasindan ucup giden ucari kiz yasım on beş idi, yüz oldu, binyüz oldu yaslandim yasamadan aski ve baharifarkinda degilim simdi, gecen günlerin degisen mevsimlerin yagan karlar altinda kaldi kalbim gel !!gecmis bahar sokaklarina cikar Benibahcesi tarumar bir cicegin kirpigindeyim bir kar cölünün ortasinda bir insan mahserinin icinde yapayalniz bir Divaneher bakista bir hüzün, her hüzünde bir bakis kanamada bir sonsuz rüzgar basladi gittigin yerde gel !!bahar sokaklarina cıkar beni yıldızları sönmüs bir gecenin sayfalarinda isiksizim özlemler damitiyorum durmadan karanligin yapraklarina kalbimin üstüne üstüne yagiyor kar, göcüp gitti kuslar coktan ve ben bölüp iklimlere o sevda tilsimi türküleri ,isleyip alnimin cizgilerine tel tel kalbimi sana rehin tutuyorum gel !!hasret ki yollari kanamali agir bir hüzündür gecip giden günlerin terkisinde rüzgar koyaklarini yitirdi, sözcükler büyüsünü her misrada ciglik ciglik yüregim gel ömrümün bütün sokaklarına kar yagiyor simdi. Gel
Gel benim ömrümün, gönlümün güzel kokulu Gülü gel….
.
Şiir için EZEL arkadaşıma çok tşkr ederimm