Allah cc. Kavuşmuş Olan Tüm Atalarıma, Türk Büyüklerine,
Ben Türk olmanın gururu ile yetiştirilmiş bir Türk genciyim. Soyu Altaylara dayanan bir deli Türk'üm.
Küçük yaşlarımdan beri Türklük bilinci ile yetiştirildim. İlkokulda "Türküm, doğruyum, çalışkanım. İlkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir." sözleri ile büyüdüm. "Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak. Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak. O benimdir o benim, milletimindir ancak." dedim hep, halen de diyorum, ölene dek de bunu diyeceğim.
Ben bu sözlerle büyütüldüm, bu güzel sözlerle yetiştirildim. Benim çocuklarım da bunları bilip öğrenecekler. Onlar da aynen benim gibi Türk olmanın verdiği gurur ile yetiştirilecekler.
Değerli Atalarım, şu anda kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki...
Başbuğum Atatürk, senin gösterdiğin ilkelere açık açık saldırıyorlar. "Atatürk'ün izinden gidiyorum!" diye haykıranlara "provakatör" diyorlar, onları "terörist" oldukları gerekçesi ile hapislere tıkıyorlar. Kurduğun güzel devletimizi, senin titretip kendine getirdiğin ülkeyi bölmeye çalışıyorlar. Ve bunu "kardeşlik, barış, insan hakları, demokrasi" diye diye yapıyorlar Ulu Atam, Güzel Gözlü Başbuğum. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlar, zamanında Avrupa ile işbirliği yapıp "Din elden gidiyor!" diye bu ülkeyi bölmek isteyen insan müsvettelerinin torunları, meclisimize girdi. Ömrüm bittiğinde, senin gittiğin yere gittiğimde senin güzel yüzüne nasıl bakacağımı düşünüyorum Ulu Atam. O kadar utanıyorum ki...
Asırlar öncesinden bizlere yol göstermiş olan Ulu Bilge Kağan Atam, senin "Üzerimize kılıç çekilmedikçe, ülkemize saldırılmadıkça, milletimiz cefa çekmedikçe, bizden kimseye zarar gelmez!" sözün asırlar sonra da geçerli. Üzerimize topla, tüfekle geliyorlar! Ülkemize saldırıyorlar! Milletimiz cefa çekiyor! Ve ülkemizin başında bulunan bir takım asalaklar düşmanla işbirliği yapıyorla. Buna karşı çıkan ve vatanın birliğini düşünenleri türlü oyunlarla susturmaya çalışıyorlar. Söyle bana Ulu Bilge Kağan Atam, ne yapalım, ne yapmalıyım soyumun hakkını verebilmek ve sizi utandırmamak için?
Ertuğrul Gazi Dedem, senin tohumlarını serptiğin Osmanlı Hanedanı'nın yaptığı bazı hataları tekrarlamak istemiyorum. Senin tohumlarını serptiğin medeniyeti Avrupa'ya oyuncak eden bazı torunların senin yüzüne bakabiliyorlar mı bilemiyorum ama aynı soydan olan ben, Türklük değerlerimizin korunması için elimden geleni yapamadığımı düşünmediğim için çok utanıyorum. Söğüt'ten başlayan, üç kıtaya yayılan medeniyetini oyunlarla bozdular da seninle aynı mayadan olan bir sarı saçlı mavi gözlü dev bizi kurtardı Ertuğrul Dedem.
Avrupa'ya korku salmış Tanrı'nın Kırbacı Attila Atam, senden halen korkuyor Germenler ve Frenkler ve Roma dediklerinin soyundan gelenler. O barbarlar şimdi sözüm ona "adam" oldu da, medeniyeti bulan bir soyun evlatlarına akıllarınca medeniyet öğretmeye kalkışıyorlar.
Tanrı'ya kavuşmuş olan tüm atalarım, Türk büyükleri, o kadar utanıyorum ki sizlere layık bir evlat olamadığım için...
3 şehit, 5 şehit, 10 şehit, 15 şehit...
Sürekli şehit haberleri alıyoruz da bazı mankurtlaşmış sünepeler "Dolar" diyor, "Euro" diyor, "borsa" diyorlar!
"Bir damla şehit kanı kaç Akçe ediyor?" diye soruyoruz her birine, susuyorlar...
Vatanı parsel parsel satıyorlar!
Sarı Saçlı Mavi Gözlü Güzel Atam, Başbuğum, senin "Ne mutlu Türk'üm diyene!" sözüne sağlı sollu saldırıyorlar. "Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler." demiştin de bizlere olan hitabında, hepsi fazlasıyla tek tek çıktı Ulu Atam. "Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" da demiştin, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmak için çalışan komutanlarımızı terörist gibi hapislere atıyorlar Ulu Atam. Ve bizleri korkutmaya çalışıyorlar. "Aman!" diyorlar, "Terörist olursun, içeri girersin!" diyorlar, ben bundan zerre kadar korkmuyorum ama sana layık bir Türk evladı olamamaktan korkuyorum, hiçbir şeyden korkmadığım kadar.
Milletimizi kandırıyorlar, milletimizi tepkisiz birer korkak haline getirmeye çalışıyorlar, "KURT"u "KUZU" yapmaya çalışıyor bazı mevkii sahibi çakallar!
Başbuğum Atatürk, Yolbaşçım Atsız Atam, Ulu Bilge Kağan Atam, Tanrı'nın Kırbacı Attila, Kürşad, Oğuz Kağan ve Tanrı'ya kavuşmuş olan tüm atalarım; sizlere layık bir Türk genci olamazsam Tanrı'nın laneti üzerime olsun!
* * *
Türk Milleti'ne,
EY TÜRK MİLLETİ! KAHRAMANLIKLARI VE SAVAŞÇILIKLARI TÜM DÜNYAYA DERS OLMUŞ MİLLETİN TORUNLARI, MOĞOLİSTAN'DAN MACARİSTAN'A KADAR ADIM ATTIĞI YÖRELERİ KENDİNE YURT ETMİŞ ULU IRKIN TORUNLARI, TİTREYİN VE KENDİNİZE GELİN!
EY TÜRK MİLLETİ! ÜSTTE MAVİ GÖK YIKILMAZSA, ALTTA YAĞIZ YER DELİNMEZSE, SENİN DEVLETİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR?
EY TÜRK MİLLETİ! ATALARININ SÖZLERİNE KULAK VERMENİN ZAMANI GELMEDİ Mİ?
Türk istiklalini, Türk Cumhuriyeti'ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmekten seni alıkoyan nedir?
Seni bundan mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahlarını göremiyor musun?
"Birgün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!" demiş Başbuğ Atatürk. Ama sen şehit haberleri duyunca "Dolar, Euro, borsa" hesapları yapmaya devam mı edeceksin?
"İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler." demiş Başbuğ Atatürk. Halen mi göremiyorsun?
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, ordumuza ve komutanlarımza çamur üstüne çamur atılıyor ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş; ama sen halen "popstar" izliyorsun, "Dolar, Euro, borsa" hesaplıyorsun!
Daha da vahim olanı ise şu; iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunuyorlar, memleketi bölmek isteyenler meclisimizdeler, bunu da mı göremiyorsun?
Muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda var olduğununun da mı farkında değilsin?
EY TÜRK MİLLETİ! SENİN CANINI, VATANIMIZI KORUMAK İÇİN KANLARINI TOPRAĞA DÖKEN ŞEHİTLERİMİZİ TELEVİZYONDAN FİLM İZLER GİBİ İZLEMEYE DEVAM MI EDECEKSİN? SENİ DÜNYADAN SİLMEK VE VATANI BÖLMEK İSTEYENLERİN SENİN EVİNE, IRZINA KASTETMELERİNİ Mİ BEKLİYORSUN?