REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 646 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: Siimqe on 09/17/2010 02:24:37

j´ai quitté mon pays - Atakan Korkmaz ( Enstrümantal Müzik )
Yükleyen atakan-korkmaz. - Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

... Bir türku tutturmus dilim yine gecenin loş karanliklarina avaz avaz bagiran yuregimle...
Bassiz sonsuz bir muamma...
Butun anlamsizliklari vurdum zemherir saatlarine butun vakitler calinmis vakitsiz kalmis bir yalin beden ile . . .
Duzeni bozuk kalp ritimlerini bir bir siralamayi utanmiyorum ; yine en hizli carpan ritmini sen'sizlige adiyorum...
Gelipte yalnizligimi almazsin gelipte sarmazsin zemherir de kalmis garip bedenimi korpe mutluluklarimi da sana vermistim bir avuc umut beklenti belki lerin esirinde bir garip zanliyim bu gecede uzerime ayrilik iftirasi atilmis...
Nicedir uyuyamiyor sabaha dinc bir ben ile kalkamiyorum hep bir yanim sensiz açiyorum yorgun gozlerimi...
Demir atmis huzun butun yurek limanlarima hircin bir horyat oluyor butun dalgalar suretime vuruyor sensizken butun olumsuz teorileri yasiyorum...
Huzun garip anlamsiz aci sizi yorgun argin... butun olumsuzluklari peydahliyorum gun'aydin-sizliga...

Her sabah sen'sizligin sancisi yuregime muhab olmus ...
Simdi soyle hangi dua seni bana getirir ? Hangi gune gun'aydinim olursun ?

Usuyorum sensizligin her gunu nefesimin ônunu bir pariyer gibi butun bedenimle tikiyor...

Duymuyor artik kulaklarim senden gayri gelecek kelamlara...
Bilincsiz bir bedende yarinsiz bir virane gibi yasamsizliklarla bogusuyorum...
Belki en gucsuzum ; biliyorum . . .
Yilmiyorum dort bir yanim sensizlikle dolmusken yine bir sokak cocugu gibi sicak bir sen hayali ile yasiyorum...
Kirik bir sevda turkusu ile
gelirsen sen'im olacak gelmezsen sen'sizligim..
... ve biliyor musun yuregim varliginda da bir yoklugunda ...
Varligin da yurek sancisi yoklugun da...
Ve ben ; iliklerime kadar sen dolu bedenimle diz coktum bir dua ya gelirsin diye ...

01/23/2025

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***