Toplam bakislar: 4241 - Toplam yanitlar: 4 |
|
GONDEREN: Almira on 03/25/2009 22:01:30 |
|
|
|
GONDEREN: stroyy on 03/25/2009 23:54:47 |
|
haberi okurken resmen kanım dondu ! bu nasıl bir zihniyet ! küçük bedenleri , kalpleri , beyinleri insanların zevklerine ve hizmetlerine sunulmasının hiç bir açıklaması ve gerekcesi olamaz . bu ülkelerdeki kadınlar üzerindeki bireysel ve toplumsal şiddet ne zaman son bulacak. Bu ülkelerde"ki kadınlar ne zaman özgürleşeçek !!! paylaşımın için tşkler almira
|
Back To Top |
|
şükür edin türkiye de dogduğunuza ve ülkenizin kıymetini bilin sizde ve bende onların yerinde olabilirdik. malesef bizim ülkede de olan ters olaylar yok değil kocası ölen kadın kaynıyla evlendiği günleri unutmayın sizden ricam bu tür yazılarda ezilen hep kadın görüntüsü vermeyin biraz da erkeklerin düştüğü kötü durumlara hak verin şu dünyada tek duygusal varlık kadın değildir.
|
Back To Top |
|
GONDEREN: stroyy on 03/28/2009 22:21:40 |
|
slm teomanarm bayanmısın, erkekmisin bilemiyorum önemli"de değil zaten.Konuya kadın ve erkek meselesi olarak değilde İnsani olarak yaklaşmanı isterdim! yazında haklı olduğun taraflar olabilir .Önemli olan, kadın olsun erkek olsun tüm insanların kişiliğinin gelişiminde, farklı dayatmalar olmaması, eşit fırsatlar verilmesi ve hiçbir cinsin karşı cinse karşı ezik olarak yetiştirilmemesi. Etki tepki meselesi, bir kadına el kaldırana tepki verilmedigi sürece, daha çok eller iner kadınlarin beynine... huyunu beğenmediğin insanı hayatından men edersin, kadın bir hayvan"mıki onu dayak ile kendi dogrularını üstleyeceksin...hemde zorbayla...bu çagda ! .Bizler birbirimizi anlamazsak ve destek olmazsak bu sorunları aşma yolunda bir adım ileri gidemeyiz. Bizi ancak biz geliştirebiliriz. Bu arada kendine güvenen ve komplekslerinden arınmış tüm erkeklerde bu konuda bizimle birlikte, insanlığın gelişimi için çaba gösterecektir, biliyorum.
Bu, sadece kadın sorunu değil, insanlık sorunudur.Karşılıklı saygı ve anlayış olmadığı sürece bunlar hep olacaktır !
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 02/18/2011 01:33:17 |
|
SİZE SESLENİYORUM ERKEKLER
o ne bir çocuk doğurma aracı onu görmeyin bir zevk ağacı odur sonsuz alemimize baş tacı otüm erkeklerin gönül ilacı ****** o diyorum çünki kadının adı yok erkek eğemenliğinde eziliyor çok ey erkek onu taç diye başına tak ey erkek ona bir melek diye bak ***** Atatürk`ten sonra adı yok kaç yıldır kadın en çok cennete yakışan kuldur ey erkek aç gözünü,başını kaldır o doğada tutunacağın tek daldır ***** kadını sakın hizmetçi yerine tutma sev birini helaline haram katma daldan dala konup çamura batma eş,ana,bacın,kızındır ona atma
SİZE SESLENİYORUM KADINLAR
cenneti aladır senin bir tek yerin şevkat doludur o pamuk ellerin ceylanı bile kıskandırır gözlerin nefesin bahar yelindende serin ***** erkek gibi aldatıp kire bulaşma sen nursun daldan dala dolaşma kendini bir tek erkeğine sakla sen kutsalsın yuvanı bekle ***** erkek gibi küçülüp gelme tuşa gönül odanı yuvana döşe daldan dala konarsan baharın döner kışa sen meleksin kötüyü konduramam haşşa ****** sen kutsalsın ona göre bakılsın adına söylenmemiş türküler yakılsın erkek zulmü egemenliği yıkılsın adına ayşe fatma değil sevgi takılsın ****** hiç bir şey özlenemez senin kadar eşsiz güzelliksin başımıza getirdi kader seni hiç bir zaman sarmasın keder yuvası için saçını süpürge eder
Durmuş Doğan
|
Back To Top |
|
|