REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1890 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: nevval on 03/25/2009 19:57:55





Hatay'ın İskenderun İlçesinde bir sünnetçinin soyadı ile mesleği arasındaki çağrışım tebessüm ettiriyor.




Trabzon Boztepe Mahallesi'nde zemin katı yapılan bina görenleri şaşkına çeviriyor. İçinden iki çam ağacı yükselen binanın inşaatı mahkemece durduruldu.



Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen köylerarası futbol turnuvasında şalvar spor en centilmen takım seçildi.




Zonguldak'ta etkili olan aşırı sıcaklar hayvanları da olumsuz etkiledi.Hayvanat bahçesi çalışanları, sıcaktan bunalan hayvanları su ile ıslatarak serinletmeye çalışıyor. Çalışanlar, hayvanat bahçesinin maskotu haline gelen 3 ayıyı ise dondurma ile serinletiyor.




Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Cendeve Köyü'nde yaşayan Muhammet Güven, evine ilave olarak oda ve balkon yaptı. Ancak Muhammet Güven, bahçede bulunan hınnap ağacını korumak için evin planını değiştirerek, ağacın gövdesini beton içinden çıkardı.




Kırşehir Çiçekdağı'nda belediye başkanı ilçenin kaldırımlarını Fenerbahçe sevgisi yüzünden sarı laciverte boyattırdı.



Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Ergenekon adlı pide ve lahmacun salonu işleten Ahmet Çukur,Ergenekon Soruşturmaları nedeniyle işyerinin adını değiştirdi



Konya'da yaşayan 72 yaşındaki Hatice Yıldız, valilik önünde ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlıyor.



Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Kargıcak Beldesi'ndeki bir turizm kompleksi içerisinde inşa edilen ve çatısı yerde, temel direkleri yukarıda olan, tuvaleti ve banyosu ters konulan, kapıları, pencereleri, balkon demirleri ters monte edilen ev, tanıtım ofisi olarak kullanılıyor. Ters evin önünde yine ters olarak dikilmiş bir kuru ağaç ile evin saçaklarından aşağı doğru sarkan ağaç da görenlerin ilgisini çekiyor.



Sivas'ın Gölova ilçesine bağlı Yaylaçayı Köyü'nde yaşayan 7 yaşındaki davulcu Celal Arakaya görenleri hayrete düşürüyor. Minik Celal 3 yaşından bu yana davul çalıyor.




Trabzon'da bir tepenin yamacında kurulu olan restoran müşterilerine kolaylık sağlaması için 40 metrelik asansör yaptı

06/28/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***